UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
logitech_k200_keyboard_for_business-1.jpg

najlepsa moja tastaturica

1. Sinoc smo morali da uklonimo Zabicu jer je hteo da pojede komsije, kao da pola godine nije uspeo da ih upamti, a za malo da prevrne na sebe kameni stocic za koji je bio vezan. Eno ga na tajnoj lokaciji u gradu, krele moj mali. :(

2. Danas sam srela jednu osobu koju jako volim a s kojom sam imala veliki nesporazum.

Cega, Gaco?

Udala mi se sestra od tetke, ceo dan je pun utisaka tim povodom, sa sve mojim melt-down kad su poceli da sviraju pesmu na koju smo se tata i ja redovno zezali na takvim porodicnim slavljima i ja ga mahinalno potrazila pogledom. Inace, moj teca, mladin otac, je umro nedelju dana pre mog oca a ovo je bilo prvo takvo slavlje od onda.

Cega, Gaco?

Udala mi se sestra od tetke, ceo dan je pun utisaka tim povodom, sa sve mojim melt-down kad su poceli da sviraju pesmu na koju smo se tata i ja redovno zezali na takvim porodicnim slavljima i ja ga mahinalno potrazila pogledom. Inace, moj teca, mladin otac, je umro nedelju dana pre mog oca a ovo je bilo prvo takvo slavlje od onda.

Prvo da se zahvalim tebi i Mil00radu na lepim rechima povodom koncerta. HVALA VAM PUNO!!!! Mnogo mi to znachi!!! :ok::ok::ok::hvala:

Rodjendana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back