poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
čitala stripove, Zagora, Komandanta Marka, Blek Stenu, Marty Misteriju, Dilan Doga, Alan Ford, ipak negde najdraža mi je bila kolekcija stripoteka onih uskih i tankih, tu je bila naravno i ženska junakinja Modesti Blejz, izuzetno zgodna crnka, u uskom kostimu, iz koga prete da ispadnu polugole grudi
Hvala bogu jedan ženski heroj koji je imao stila i šarma.
Da li sam bila gora, što sam čitala stripove?
Ne, nisam. Imala sam svoj svet i uživala sam u njemu.
Umirala od smeha, kada sam čitala malog debelog Čika koji je pratio Zagora i smejala se pijanstvu Tužne Sove iz Komandanta Marka.
E sad, moguće je da je ostala ta fiksacija o jakim i snažnim likovima, koji se bore protiv ovozemaljskih nepravdi i uvek ih savlađuju, eh.
Pa tako i danas verujem da dobro uvek pobedi na kraju
Može se reći da sam uz te stripove imala produženo detinjstvo i sasvim moguće da je uticao na moj odnos prema humoru i zabavi generalno.
..
Što se tiče da li bih podsticala da neko čita stripove?
Bih da mogu, kao i čitanje generalno, ali džabe, jednostavno radi se o afinitetu.
Ko voli da čita, zaviriće od znatiželje u svaku moguću knjigu, ko nema afinitet ni stripovi ga neće privući.

Hvala bogu jedan ženski heroj koji je imao stila i šarma.

Ne, nisam. Imala sam svoj svet i uživala sam u njemu.
Umirala od smeha, kada sam čitala malog debelog Čika koji je pratio Zagora i smejala se pijanstvu Tužne Sove iz Komandanta Marka.
E sad, moguće je da je ostala ta fiksacija o jakim i snažnim likovima, koji se bore protiv ovozemaljskih nepravdi i uvek ih savlađuju, eh.

Pa tako i danas verujem da dobro uvek pobedi na kraju

Može se reći da sam uz te stripove imala produženo detinjstvo i sasvim moguće da je uticao na moj odnos prema humoru i zabavi generalno.
..
Što se tiče da li bih podsticala da neko čita stripove?
Bih da mogu, kao i čitanje generalno, ali džabe, jednostavno radi se o afinitetu.
Ko voli da čita, zaviriće od znatiželje u svaku moguću knjigu, ko nema afinitet ni stripovi ga neće privući.