Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Hvala vam što ste nas obavijestili na vreme, da kupimo prnje polako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikoga ne plasim vec sam realna. Samo se setite price o Pompeji i sta se desilo gradu bluda i greha.Hvala vam što ste nas obavijestili na vreme, da kupimo prnje polako...
Nekome je smak sveta kada vidi gde se rodio. I opet, sve zavisi od čoveka do čoveka.Realno, svakih par meseci nas čeka neki smak sveta. I tako već decenijama![]()
Ne mislim na to, nego na globalne prognoze.Nekome je smak sveta kada vidi gde se rodio. I opet, sve zavisi od čoveka do čoveka.
Kupio čamac, idem prekosutra na Dinaru( 1800 m), poplava mi ne može ništa...Ja nikoga ne plasim vec sam realna. Samo se setite price o Pompeji i sta se desilo gradu bluda i greha.
Upravo je Merkur posao napred, izasao iz retro hoda.
Meni je zabiberio zadnja dva dana preko bas preko papira a ceo mesec mirovao iako je u oktobru imao opoziciju Marsu skoro dve sedmice a sad ovih dana bez aspekata.Zanimljivo, nisam ovaj put pratila ali sve planete su najuticajnije u svojim stanicama.
Taj stepen gde prave zaokret, i ako je na nekoj natalnoj planeti, solarnoj ili uglu ume baš u tom trenutku da donese neki događaj.
Pogotovo u par dana pre i posle promene smera kretanja.
Meni je zabiberio zadnja dva dana preko bas preko papira a ceo mesec mirovao iako je u oktobru imao opoziciju Marsu skoro dve sedmice a sad ovih dana bez aspekata.
Samo neka je prosao, opet lakse kad nije retro.
Postoji način da budemo svesni.Ma koliko bili svesni ili nesvesni našeg postojanja na planeti, desavaju se mnoge promene koje uticu na nasu sudbinu i život. Neke stvari su predodređene rođenjem i astrologijom, a na neke utiču više sile koje nam menjaju život i sudbinu. Nismo svesni tih desavanja jer ono se desava mimo nas i utice na nas, bilo dobro, bilo lose. Šta vi mislite o tome?
Postoji, ali treba dugo raditi na sebi i zaboraviti ono sta si radio do sada, jer svesnost ili budnost je nesto posebno.Postoji način da budemo svesni.
ja ne verujem da neko moze da ti kaze nista precizno, mada astrolog nije tu da ti "pogadja".....za to je trebalo da odes kod vracare.......ti si kao malo dete. ne trebam ja da dokazujem teoriju nego ti. ja sam na zvanicnom stanovistu da je to pseudonauka.
evo i jednostavno i prosto da ti kazem, recimo jedan banalan primer: zena je isto tako zaludjena tom gluposcu pa je platila kod jednog strucnjaka da mi odradi kako se to zove nemam pojma. i nesto je pogodio jer to su opste stvari i mogu se pronaci kod svakog a vecinu je promasio. da imam neku plavusu sa kom se vidjam hahahah i da sam prosle godine trebao da umrem od infarkta
pa to je prica za debile ta astrologija, za zaludne zene i baba devojke koje jure muza.ja ne verujem da neko moze da ti kaze nista precizno, mada astrolog nije tu da ti "pogadja".....za to je trebalo da odes kod vracare.......
verujem da je u nasim rukama sposobnost da unistimo sopstveni zivot i da nije kriv retro Merkur...
Pa sto onda gubis vreme na ovom podforumu? Mozda trazis neku zenu ili sta?pa to je prica za debile ta astrologija, za zaludne zene i baba devojke koje jure muza.
nema razlike izmedju astrologije ili gledanja u plecku, cvoruge na glavi, bob, pasulj, solju kafe,...
svasta. pa nisam pisao o kornjacama na Galapagosu nego konkretno o ovoj temi, tebi ako se ne svidja, tvoja stvar. ok., rekao sam svoje misljenje i da vam ne kvarim vise zurku. tschüsPa sto onda gubis vreme na ovom podforumu? Mozda trazis neku zenu ili sta?
Uostalom pises o necemu o cemu sasvim ocito ne znas ama bas nista.