Kapetan Dusan Radovic
Domaćin
- Poruka
- 4.644
A gde si ti ziveo 90tih? Pa covece polovina pesama iz 70-tih je takva... To je kod nas doslo sa zakasnjenjem...
Bas celik......sto posto si u pravu.....mozda mi forumasi nece verovati ......ja imam psihicke probleme (ozbiljno vam kazem) kada cujem pateticne pesme o ljubavi...unervozim se i pocnem da pravim grimase na licu i osetim jaku nelagodnost. Takvi smo svi u porodici......kao da smo vojnici.....i pok.cale....i keva i ja i brat.....evo....da vam kazem.....pa me zaje.bavajte kol'ko 'ocete i smejte se.....briga me.....ja kad pomislim da se udvaram nekoj zenskoj osobi u startu sam samom sebi jadan.....nesto mi to glupo pa me ubi'......imam 37 god. a prvi put u zivotu sam je.b'o sa 30 god. i to me ona prva u'vatila i trazila seks. Mislim....nisam stidljiv....ali sam samom sebi glup ako bih bio nezan sa nekom zenom.....a u stvari....ne umem ni da se udvaram niti da prosipam neke emocije osim prema pit bulovima.....sa njima spavam i igram se i grizem ih za glavu i usi.....medjutim kad me "pritera" onda odlazim u drugu krajnost i ponasam se kao kreten.....stanem na ulicu....i kad vidim neku zenu koja mi se dopadne (obicno su to zene preko 50 godina) ja je 'ladno zaustavim i direktno je pitam, bez pardona, da se upoznamo i da izadjemo na pice i kazem joj da mi se fizicki dopada. Do sad sam ih pitao sigurno 20....naravno....nijedna nije pristala