Uticaj pickaste muzike na musku omladinu

baš_čelik

Primećen član
Poruka
658
95% danasnje muzike se tekstovima svodi na pickaste zalopojke o musko zenskim odnosima... pocev od folka, preko zabavne pa sve do roka i jednog bore corbe, ili prljavog kazalista.
...treba mi da me volis...
...sta bih radio bez tebe....
...ti si sve sto ce mi ikad trebati....
...zivot je besmislen ako nemam tebe....
...jos uvek sanjam staru ljubav.... :worth:
...ako te odvedu, svet ce da se srusi...:worth:

Da ne idem dalje, muka mi je vec.:dash: Ovakvo pickasto razmisljanje sebi mogu priustiti popularni bez vecih posledica, jer oni mogu lako zbariti komad suprotnog pola na ime slave i reputacije.

No cini mi se da slusajuci ovakvke stvari, danasnja omladina takodje postaje pickasta, i problem je u tome sto oni to sebi ne mogu priustiti. Sve je manje pravih i postenih muskaraca cini mi se, a sve vise zene pocinju dominirati svetom koji nas okruzuje. :confused:
Opet na srecu nas koji smo jos uvek zadrzali nivo testosterona u krvi, mnogo je manja konkurencija.:lol:

Sta vi imate reci na ovu temu?

Naravno da sam u pravu, imas ih 5% kao sto rekoh. A za ****, mogao si zadrzati i za sebe.

Nije, znas koliko imas repa o droljama, ili neke devojke kad pevaju kako spavaju sa svima redom i tome slicno. Imas gomilu medija.. Tesko da je 95 posto icega dominantno..
Inace Bolje da se deca vole, to je cool. A nemoj da se brines, trziste se postara znas.. Ne mogu da ostanu sami jer nije im u interesu to..

Ma imaš pravo! I meni se stomak grči od današnjeg pop-rock-tehno-rap-i čega već ostalog što je "u modi", ali najviše me pogađa to u šta je krenuo rock da se razvija, s obzirom da sam i sam roker u duši.

Srećom, tu su AcDc, Kiss, Deep Purple, Metallica i još čitav asortiman tih "testosteronaca" o kojima ti pričaš. :)

Ma imaš pravo! I meni se stomak grči od današnjeg pop-rock-tehno-rap-i čega već ostalog što je "u modi", ali najviše me pogađa to u šta je krenuo rock da se razvija, s obzirom da sam i sam roker u duši.

Srećom, tu su AcDc, Kiss, Deep Purple, Metallica i još čitav asortiman tih "testosteronaca" o kojima ti pričaš. :)

hahaha pa ti likovi sto si pomeno su ti prave pravcate pickice i pedercici u odnosu na new age umetnike... Msm no offence, ali budimo realni... METALIKA WTF, likovi se gube i zamisljaju nesto, kao WOAHHH mi smo vikinzi- jeste qratz ste.

hahaha pa ti likovi sto si pomeno su ti prave pravcate pickice i pedercici u odnosu na new age umetnike... Msm no offence, ali budimo realni... METALIKA WTF, likovi se gube i zamisljaju nesto, kao WOAHHH mi smo vikinzi- jeste qratz ste.

Kako si povezao Metallicu i vikinge svega ti? Nemoj da lupas da ti se smeje neko, ako se tebi vise svidjaju "new age umetnici" (da ne kazem Elitni Odredi) ili ove trandze sa tvog avatara to je tvoj izbor, ali Metallicu mi ne diraj :D

95% danasnje muzike se tekstovima svodi na pickaste zalopojke o musko zenskim odnosima... pocev od folka, preko zabavne pa sve do roka i jednog bore corbe, ili prljavog kazalista.
...treba mi da me volis...
...sta bih radio bez tebe....
...ti si sve sto ce mi ikad trebati....
...zivot je besmislen ako nemam tebe....
...jos uvek sanjam staru ljubav.... :worth:
...ako te odvedu, svet ce da se srusi...:worth:
No cini mi se da slusajuci ovakvke stvari, danasnja omladina takodje postaje pickasta

A ko je pre izvodio po tebi "musku" muziku koju je slusala nekadasnja omladina?

Naveo si riblju corbu i kazaliste koji pevase pre 300 godina, ne razumem koji je to period kada kazes danasnja omladina, jedino ako ne mislis na anticku Grcku :D

Daj neki primer ;)

Sta fali AC/DC, ZZ top, Nirvana , Rollingstones, Jimi hendrix, Clash, Dire Straits, Deep Purple..... pa Crystal method i Prodigy, jedino njih i mogu da slusam sto se tice elektronske muzike, a danas , danas......... pa nema :think: u pravu si kada kazes danasnja omladina, jer u poslednjih 10 godina ne cuh dobru pesmu,
Samo neke Stoje , Lukasi, Marchela, Djovani, Djogani 1, Djogani 2 , Djogani 3 , Djogani4, kol'ko ih ima vise u pi**u materinu :dash:

prva stvar - prosto mi se place od ljudi koji pricaju da se u prethodnoj deceniji nista dobro nije stvorilo, sto se zike tice.. znaci, moracu da pocnem da nabrajam bendove i samostalne izvodjace koji si se pojavili u poslednjoj deceniji, ili postoje jos odavno, a i sada su super kul
nasi: Goribor, KKN, Obojeni Program, Stutgart Online, Nezni Dalibor, Veliki Prezir, E-play. Vroom, Darkwood dub, Dubioza Kolektiv, Zoster, Block Out, Braca Left, Danilov Dozivljaj Beca, Plasma-arc Machining, Eva Braun, o da, i dalje je tu Rundek, Intruder...uh, gomila predobrih stvari!
imamo i Sajsi, Elemental, Bvanu, PKS, BS, Marcela, Bauk Squad, Marconiera, FTP!, Prti Bee Gee, Vudu Popaja...

a gospoda stranci..uh...
The Prodigy, Pendulum, Hadouken, Chase and Status, Kruder & Dorfmaister, Sub Focus, Celtic Cross, Astrix-a.. Tricky-ja, PJ Harvey, Tori Amos, Kate Nash, Zaz, Bat For Lashes, Booka Shade, Massive Attack, Faithless, Thievery Corporation... Everlast-a, Eyedea&Abilities, Gentlman.... Faith No More, A Perfect Circle, Tool, bla bla bla

i znam da sam preterala, ali sam navela samo neka od trenutno aktuelnih izvodjaca koji su prejaki!
i ako se neko ne moze naci medju svim ovim stvarima, i da se ne zali kako sada nema dobrih stvari (msm, u poslednjih 10 'dina), onda ni ne treba da slusa ziku

u planinu, pa uzivajte uz klepetuse

prva stvar - prosto mi se place od ljudi koji pricaju da se u prethodnoj deceniji nista dobro nije stvorilo, sto se zike tice.. znaci, moracu da pocnem da nabrajam bendove i samostalne izvodjace koji si se pojavili u poslednjoj deceniji, ili postoje jos odavno, a i sada su super kul...........
.......i ako se neko ne moze naci medju svim ovim stvarima, i da se ne zali kako sada nema dobrih stvari (msm, u poslednjih 10 'dina), onda ni ne treba da slusa ziku

:kafa:

Zvučnik je elektromehanicki pretvarac koji pobudjen elektricnim signalom proizvodi zvuk namejenjen ljudskom uhu
Konstruisan je u 18. veku.
Moze se naci u svim bolje opremljenim radnjama po pristupacnoj ceni. :roll:

Kako si povezao Metallicu i vikinge svega ti? Nemoj da lupas da ti se smeje neko, ako se tebi vise svidjaju "new age umetnici" (da ne kazem Elitni Odredi) ili ove trandze sa tvog avatara to je tvoj izbor, ali Metallicu mi ne diraj :D

cinjenica: Metalci su najslabija grupa, slabi su jednostavno skroz, glupiraju se, neozbiljni su.. Uvek su mi bili ono totalne devojcice

prva stvar - prosto mi se place od ljudi koji pricaju da se u prethodnoj deceniji nista dobro nije stvorilo, sto se zike tice.. znaci, moracu da pocnem da nabrajam bendove i samostalne izvodjace koji si se pojavili u poslednjoj deceniji, ili postoje jos odavno, a i sada su super kul
nasi: Goribor, KKN, Obojeni Program, Stutgart Online, Nezni Dalibor, Veliki Prezir, E-play. Vroom, Darkwood dub, Dubioza Kolektiv, Zoster, Block Out, Braca Left, Danilov Dozivljaj Beca, Plasma-arc Machining, Eva Braun, o da, i dalje je tu Rundek, Intruder...uh, gomila predobrih stvari!
imamo i Sajsi, Elemental, Bvanu, PKS, BS, Marcela, Bauk Squad, Marconiera, FTP!, Prti Bee Gee, Vudu Popaja...

a gospoda stranci..uh...
The Prodigy, Pendulum, Hadouken, Chase and Status, Kruder & Dorfmaister, Sub Focus, Celtic Cross, Astrix-a.. Tricky-ja, PJ Harvey, Tori Amos, Kate Nash, Zaz, Bat For Lashes, Booka Shade, Massive Attack, Faithless, Thievery Corporation... Everlast-a, Eyedea&Abilities, Gentlman.... Faith No More, A Perfect Circle, Tool, bla bla bla

i znam da sam preterala, ali sam navela samo neka od trenutno aktuelnih izvodjaca koji su prejaki!
i ako se neko ne moze naci medju svim ovim stvarima, i da se ne zali kako sada nema dobrih stvari (msm, u poslednjih 10 'dina), onda ni ne treba da slusa ziku

Zašto bi neko morao da se vodi trendovima, kad postoji muzika koja je jednostavno večna?

Malo smo promasili poentu ovde. Muzika je takva kakva je, i uvek ima dobrih stvari za probrati naravno!!

O cemu se ovde radi, taj veliki procenat muzicara propagira pogresan stav muskoj omladini. Pop/Rep/Rock zvezde mogu sebi dozvoliti da budu i malo pickasti, i da opet lako zbare svaki komad.

Dok prosecan covek ne moze, ako je pickast, on onda propada. Ima iluziju u glavi da pickastim ponasanjem moze doci do *****. Rezultat toga, zene pocinju dominirati.

Sad, ja kazem, ajmo to zaustaviti.

Dole prljavo kazaliste, dole balasevic, dole dino merlin i slicni kurci palci.

Malo smo promasili poentu ovde. Muzika je takva kakva je, i uvek ima dobrih stvari za probrati naravno!!

O cemu se ovde radi, taj veliki procenat muzicara propagira pogresan stav muskoj omladini. Pop/Rep/Rock zvezde mogu sebi dozvoliti da budu i malo pickasti, i da opet lako zbare svaki komad.

Dok prosecan covek ne moze, ako je pickast, on onda propada. Ima iluziju u glavi da pickastim ponasanjem moze doci do *****. Rezultat toga, zene pocinju dominirati.

Sad, ja kazem, ajmo to zaustaviti.

Dole prljavo kazaliste, dole balasevic, dole dino merlin i slicni kurci palci.

ali kako ti to zamisljas taj sistem.. ako imas 100 muskaraca i 100 zena. kako goda se ponasaju u interesu im je da budu zajedno.. zar ne?

ali kako ti to zamisljas taj sistem.. ako imas 100 muskaraca i 100 zena. kako goda se ponasaju u interesu im je da budu zajedno.. zar ne?

Jeste, no ovde je problem muskarcima. Sto 80% njih koji misle da romantikom i ponasanjem sonje, intelektualca mogu doci do sexa i tako sebe sjebaju. Zato i imas situaciju da 20% muskaraca trpaju 80% zena.

Zato i imas situaciju da zenske postaju nafurane i sve vise se probijaju a mi muski sve manje upravljamo ovim svetom.

Jeste, no ovde je problem muskarcima. Sto 80% njih koji misle da romantikom i ponasanjem sonje, intelektualca mogu doci do sexa i tako sebe sjebaju. Zato i imas situaciju da 20% muskaraca trpaju 80% zena.

Zato i imas situaciju da zenske postaju nafurane i sve vise se probijaju a mi muski sve manje upravljamo ovim svetom.

ali to se ne isplati.. ako 20 posto muskaraca imaju 80 posto zena to nema sanse da opstane, razmisli, svaka osoba ima prilicno velike aptetite za paznjom ljubavlju i ostalome. Jednostavno moze se desiti u nekom trenutku da neko ima vise devojaka, desavalo se i meni, ali na duze staze niti ja mogu da to izdrzim niti one, jednostavno dolazi do zasicenja.. I logicno ej da (ako su makar malo razumne) da ce da traze partnera samo za sebe.. :)
Ali to je tacno da mi muski manje upravljamo ovim svetom i to mene jako licno boli :(.. Ali ybg vremena su takva

ali to se ne isplati.. ako 20 posto muskaraca imaju 80 posto zena to nema sanse da opstane, razmisli, svaka osoba ima prilicno velike aptetite za paznjom ljubavlju i ostalome. Jednostavno moze se desiti u nekom trenutku da neko ima vise devojaka, desavalo se i meni, ali na duze staze niti ja mogu da to izdrzim niti one, jednostavno dolazi do zasicenja.. I logicno ej da (ako su makar malo razumne) da ce da traze partnera samo za sebe.. :)
Ali to je tacno da mi muski manje upravljamo ovim svetom i to mene jako licno boli :(.. Ali ybg vremena su takva
Vidi na primeru. Imam poznanika koji je dosad brdo zena imao, i ni za jednom nije plakao, svaku bi manje vise nakon malo price pribio uza zid i povalio.
Rezultat toga, pola devojaka sa kojima je raskinuo su plakale i kukale za njim.

Imam isto tako mnostvo sonjavih drugova. Sve dobri momci, duse, ali su pickasti i plase se prici devojci. Nemaju zensku po godinu dana, pa i kad nesto savataju, brzo propadne i oni placu za njom, slusaju crvenu jabuku i pisu joj pesme. Dok se ona verovatno **** sa ovim prvim.

Dakle ovaj prvi ih samo menja. Dok drugi ima sex otprilike toliko cesto, koliko cesto ga pomesaju sa Elvisom Prislijem.

Vidi na primeru. Imam poznanika koji je dosad brdo zena imao, i ni za jednom nije plakao, svaku bi manje vise nakon malo price pribio uza zid i povalio.
Rezultat toga, pola devojaka sa kojima je raskinuo su plakale i kukale za njim.

Imam isto tako mnostvo sonjavih drugova. Sve dobri momci, duse, ali su pickasti i plase se prici devojci. Nemaju zensku po godinu dana, pa i kad nesto savataju, brzo propadne i oni placu za njom, slusaju crvenu jabuku i pisu joj pesme. Dok se ona verovatno **** sa ovim prvim.

Dakle ovaj prvi ih samo menja. Dok drugi ima sex otprilike toliko cesto, koliko cesto ga pomesaju sa Elvisom Prislijem.

Sex ti je kao i svako drugo dobro sto ga vise imas to ti je manje stalo do istoga.. si nekada razmislio da taj ik mozda ima neki psihicki problem? :).. dokazivanje, traume iz detinjstva i ostalo.. Jednostavno ne ponasa se razumno.... A to sto ovi ne umeju da se ponasaju pa ejste lose.. slazem se bas grese puno ni oni se ne ponasaju razumno.. Kljuc je izmedju ta dva polariteta, nesto izmedju je najbolje za sve ucesnike.. A i zavisi koje si godiste, kasnije se to dosta normalizuje.

Back