baš_čelik
Primećen član
- Poruka
- 658
95% danasnje muzike se tekstovima svodi na pickaste zalopojke o musko zenskim odnosima... pocev od folka, preko zabavne pa sve do roka i jednog bore corbe, ili prljavog kazalista.
...treba mi da me volis...
...sta bih radio bez tebe....
...ti si sve sto ce mi ikad trebati....
...zivot je besmislen ako nemam tebe....
...jos uvek sanjam staru ljubav....
...ako te odvedu, svet ce da se srusi...
Da ne idem dalje, muka mi je vec.
Ovakvo pickasto razmisljanje sebi mogu priustiti popularni bez vecih posledica, jer oni mogu lako zbariti komad suprotnog pola na ime slave i reputacije.
No cini mi se da slusajuci ovakvke stvari, danasnja omladina takodje postaje pickasta, i problem je u tome sto oni to sebi ne mogu priustiti. Sve je manje pravih i postenih muskaraca cini mi se, a sve vise zene pocinju dominirati svetom koji nas okruzuje.
Opet na srecu nas koji smo jos uvek zadrzali nivo testosterona u krvi, mnogo je manja konkurencija.
Sta vi imate reci na ovu temu?
...treba mi da me volis...
...sta bih radio bez tebe....
...ti si sve sto ce mi ikad trebati....
...zivot je besmislen ako nemam tebe....
...jos uvek sanjam staru ljubav....

...ako te odvedu, svet ce da se srusi...

Da ne idem dalje, muka mi je vec.

No cini mi se da slusajuci ovakvke stvari, danasnja omladina takodje postaje pickasta, i problem je u tome sto oni to sebi ne mogu priustiti. Sve je manje pravih i postenih muskaraca cini mi se, a sve vise zene pocinju dominirati svetom koji nas okruzuje.

Opet na srecu nas koji smo jos uvek zadrzali nivo testosterona u krvi, mnogo je manja konkurencija.

Sta vi imate reci na ovu temu?