Uticaj izgleda jela

bogme utice sto volim da capnem s raznja mmm

m? :rostilj:

9s9onr.jpg

Pa jest, nekad se to radi izlaganja radi, ali nekada zaista predstavlja pravi izazov i za onog ko stvara, a i onima kojima se prezentuje (za degustaciju naravno).
Najlepse je kada se napravi nesto specijalno deci ...malo da im se izazove apetit, a malo da se zabave...uzivanje, neopisivo, mnogostrano.

neam pojma, možda sam uvrnut malo ili malo više, ali recimo kad odem na neku slavu ili gozbu uopšte,
pa mi ispred stave predjelo super lepo aranžirano, to me pomalo nervira jer uskoro od te lepote ostane jad i čemer
kad navale gosti... onda *ebeš i aranžman i umetnost :D

Stručnjaci kažu ovako - recimo primjer Hamburgera - Svaki detalj se mora uklapati, da bi proizvod na velikom plakatu izgledao ukusno. Svi sastojci moraju izgledati potpuno svježe, sir zlatnožute boje, salata hrskavo, kečap se osvjetljava da bi izgledao čisto crveno. A ukoliko između Sezamovih žitarica na gornjem poklopcu burgera postoji praznina svako zrno je proračunato raspoređeno ...

neam pojma, možda sam uvrnut malo ili malo više, ali recimo kad odem na neku slavu ili gozbu uopšte,
pa mi ispred stave predjelo super lepo aranžirano, to me pomalo nervira jer uskoro od te lepote ostane jad i čemer
kad navale gosti... onda *ebeš i aranžman i umetnost :D

e zato ja kod sebe prije nego li dodju gosti sve lijepo uslikam :ceka:

i poslije uzivam samo u slikama :sad2:

Back