Uticaj izgleda jela

Moze biti, i jeste, ali i nije sa druge strane.

Moze biti i to bih predstavila ovom slikom:

1z5swap.jpg

A odgovor je takav zato sto bi u ovom slucaju pomogao samo "sneg" od nekog sosa, preliva da se ubije ovo povrce. Sama slika mi nije dovoljna jer sam ja mesozder.

Jeste, i to se moze predstaviti ovom slikom:

15y7vq.jpg

A nije ovom:

2wg65b7.jpg

jer bi bilo greota da se pojedu ovako lepi deda mrazevi koji ispunjavaju zelje.

U stvari, ako je covek esteta, raspored djakonija ce mu definitivno ulepsati obed. Ukoliko je svinja u kozi coveka onda mu uopste nece biti vazno kako nesto izgleda vec ce biti vazan kvantitet. Za one koji spremaju...oni se nahrane ocima i uzivaju iskljucivo u onom sto su uradili.

Mama ti je optimist, a ti previse slusas mamu. Ako si maloletan, covek i da ti progleda kroz taj balkan stav. Bolje prelistaj mamin kuvar i isprobavaj recepte kad te ne vidi.

Muškarac ne može da previše sluša mamu. Mame u zakon. A i uzdam se u ženinu mamu (koja god da bila) i njen stav:"Dušo, peri suđe i kuvaj ručak, pobeće ti muž". a što se tiče godina...

Muškarac ne može da previše sluša mamu. Mame u zakon. A i uzdam se u ženinu mamu (koja god da bila) i njen stav:"Dušo, peri suđe i kuvaj ručak, pobeće ti muž". a što se tiče godina...

Joco, da ti hibernated nesto kaze - mame su zakon, ali su zakoni tu da se krse, posebno kad se u akciju zivota umesaju doter ili san in lo. Mame brane svoje mladunce, tako da ne ocekuj da ce ova tvoja recenica koju hoces da gurnes tasti u usta, uopste iz njih i izaci. Verujem da ti mama to kaze sto ti kaze ali je u krivu. Zato se i ne zove drukcije no svekriva.
Veruj objektivnim objektima koji ti nisu mama a iz najboljih namera imaju nesto da ti kazu - u svoje recepte, zacine i lonce jer ti uzdavanje u mame i njihova prestarela shvatanja a i moderna njihovih kceri nece napuniti tibu. A sto se godina tice, ako ih je mnogo, onda si pretero.

Ne mora da znači da ono što je izuzetno kreativno dekorisano,da je i ukusno. Meni lično više znači ukus (bar što se tiče hrane) od fasade :lol:
Pa najspecijalitetom se smatraju recimo ostrige ( ja ih ne jedem, ali je valjda to i jedino sto ne jedem), a tu dekUracija ne igra nikakvu ulogu.

Meni te dekoracije ne znace nista, nekada su samo neki maskenbal za totalno neukusnu hranu.

ali to je umetnost! a ono nabacano je kao pomije! u hrani treba i ocima uzivati a posle dati stomaku da odradi svoje...jao bre...

ovo je naprosto neodoljivo, ko ove prasice ne bi ...

ev29zn.jpg

a dobro, okejj, slažem se, ima svoju lepu vizuelnu stranu kada je tako hrana aranžirana,
ali jednostavno ne privlači me jer mi deluje kao za izložbu, a takvi eksponati za izložbu su sigurno
dugo stajali i bajati su, a inačei nisam neki gurman, hrana mi je tek samo gorivo da preguram dan
iliti da preživim :(

e sad, pomije, baš ga pretera :evil:
oćeš da kažeš da sam prasac ? :sad2:

a ovi prasići su zaista slatki, šteta da se poručkaju..sa sve ovim blatom :D

Pa jest, nekad se to radi izlaganja radi, ali nekada zaista predstavlja pravi izazov i za onog ko stvara, a i onima kojima se prezentuje (za degustaciju naravno).
Najlepse je kada se napravi nesto specijalno deci ...malo da im se izazove apetit, a malo da se zabave...uzivanje, neopisivo, mnogostrano.

Back