VincentGF2
Početnik
- Poruka
- 1
Cuo sam da izgled i dekoracija jela uticu na coveka i njegovu psihu(podsticu apetit...) Kako dekoracija i izgled jela utice na nas izbor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti, i jeste, ali i nije sa druge strane.
Moze biti i to bih predstavila ovom slikom:
![]()
Kod mene izgled domaćice utiče na apetit.
Ako jedes po restaurantima, onda uvek utuvi u glavu da po loncima i serpama brckaju brkati, trbusasti, znojavi kuvari. Oblizivanje kasike sa kojom se servira hrana je obavezna.
Ne govorim o shveckim nego nasim velemajstorima ekspres lonaca i tiganja.
Fine ribe se ne bave kuhinjom, vec se druze sa shmekerima koji za njih spremaju.
A ljubav ide preko varjace i oklagije a?
Mama ti je optimist, a ti previse slusas mamu. Ako si maloletan, covek i da ti progleda kroz taj balkan stav. Bolje prelistaj mamin kuvar i isprobavaj recepte kad te ne vidi.
Ne mora da znači da ono što je izuzetno kreativno dekorisano,da je i ukusno. Meni lično više znači ukus (bar što se tiče hrane) od fasadeCuo sam da izgled i dekoracija jela uticu na coveka i njegovu psihu(podsticu apetit...) Kako dekoracija i izgled jela utice na nas izbor
Muškarac ne može da previše sluša mamu. Mame u zakon. A i uzdam se u ženinu mamu (koja god da bila) i njen stav:"Dušo, peri suđe i kuvaj ručak, pobeće ti muž". a što se tiče godina...
Pa najspecijalitetom se smatraju recimo ostrige ( ja ih ne jedem, ali je valjda to i jedino sto ne jedem), a tu dekUracija ne igra nikakvu ulogu.Ne mora da znači da ono što je izuzetno kreativno dekorisano,da je i ukusno. Meni lično više znači ukus (bar što se tiče hrane) od fasade![]()
Svaka čast drugaricePa najspecijalitetom se smatraju recimo ostrige ( ja ih ne jedem, ali je valjda to i jedino sto ne jedem), a tu dekUracija ne igra nikakvu ulogu.
Meni te dekoracije ne znace nista, nekada su samo neki maskenbal za totalno neukusnu hranu.
Cuo sam da izgled i dekoracija jela uticu na coveka i njegovu psihu(podsticu apetit...) Kako dekoracija i izgled jela utice na nas izbor
ne volim mnogo 'nakinđurena' jela, to mi deluje plastično i veštačko,
nekako mi je slađe kad je onako na gomilu nabacano bez reda i pomešano
ali to je umetnost! a ono nabacano je kao pomije! u hrani treba i ocima uzivati a posle dati stomaku da odradi svoje...jao bre...
ovo je naprosto neodoljivo, ko ove prasice ne bi ...
![]()