Uterivanje u red

SINDI:
narod se javlja...:D
tebe treba u tor.i zatvoriti..zauvek
e takvi kao ti su najgori..oni koji pomazu, vaspitavaju, i uteruju u red punoletne partnerke..koji se dive emacipovanim talijankama, ali im je balkan u dusi i srcu pa svoje zene, sa kojima su rasli i zive zivot, i dalje zovu zenkama..
da imas gram pameti i duse ove zene koju si prozvao, ne bi postavljao debilna pitanja...
ali, opet..tebi je sa tim rascepom najteze..kako ces ti ikad ikog voleti..jadni patak

Je li ti jasno sad zašto sam odbio da se lično družim sa tobom i sa Hellen.
Zato što mi ne trebaju "drugovi " koji traže priliku da me opanjkaju, koje su prizemne i izfrustrirane, koje mi ostavljaju utisak da su kao one bivše lepotice koje su završile kao čistačice u nekim firmama , pa kude sav muški rod koji ih ne tretira onako kako očekuju (idealizovano kao u srednjoj školi dok su bile misice).
Hellen nije takva, ali druženje sa tobom mora da ostavi posledice, čak iako ona misli da je dovoljno jaka.
Medjutim , nešto od uticaja će biti i dobro, da je približi okolini u kojoj je.Da bude više "daj šta daš".

Struja:
crna slavonka ode i ti u ono sto si zamerila pojedinim forumasima :lol:

eee nije to isto strujice moja...ja se ne uzbudujem...ja to sve vidim kao salu...mislim da je u tome razlika... :wink: osim toga lik me proganja na svim temama i ne radi se o razlicitom misljenju izmedu nas nego o tipicnom podjebavanju...a to je nesto drugo...kuzis?..kada je netko odbojan prema meni zato sto nemamo isto misljenje to jos mogu i da shvatim jer je tesko emocije uvijek kontrolirati...ali kada je netko odbojan i bezobrazan zato sto mu se ne svida moj avatar...to zovem primitivizmom...i ponavljam ne uzbudujem se vidim sve opusteno..takvih ljudi mi je zao..najradije bi ih kao male macice ponijela kuci da ih mazim i pazim... :wink:

Tuzni_patak:
Zato što mi ne trebaju "drugovi " koji traže priliku da me opanjkaju, koje su prizemne i izfrustrirane, koje mi ostavljaju utisak da su kao one bivše lepotice koje su završile kao čistačice u nekim firmama , pa kude sav muški rod koji ih ne tretira onako kako očekuju (idealizovano kao u srednjoj školi dok su bile misice).
Hellen nije takva, ali druženje sa tobom mora da ostavi posledice, čak iako ona misli da je dovoljno jaka.
ovo je jadno i ruzno.
prozivas nekoga nepoznatog (?) za potencijalno opanjkavanje, a zatim ga opanjkavas, plus opanjkavas i osobu koja ne ucestvuje u dijalogu (hellen).
a sve to bez preke potrebe i ikakvog povoda.

ne mislim da je covek jadan ako "ne voli"

mozda je jadan ako nema chasti

ja je nemam :) :) mada jos ne verujem u to

mozda je jadan ako trpi bol

zaboravih sto sam pocela da pisem

da li ste primetili da ima dosta ljudi koji pricaju sami sa sobom i idu po ulicama ja nisam dosta ali sam primetila neku zenu na mostu ok je izgledala ne znam gde bih ovo napisala

hello_world:
ne mislim da je covek jadan ako "ne voli"

mozda je jadan ako nema chasti

ja je nemam :) :) mada jos ne verujem u to

mozda je jadan ako trpi bol

zaboravih sto sam pocela da pisem

da li ste primetili da ima dosta ljudi koji pricaju sami sa sobom i idu po ulicama ja nisam dosta ali sam primetila neku zenu na mostu ok je izgledala ne znam gde bih ovo napisala
i ja pricam sama sa sobom
na ulici uglavnom ne, ali mi se desi da se zamislim i onda burno reagujem na neke ideje

Medjutim , nešto od uticaja će biti i dobro, da je približi okolini u kojoj je.Da bude više "daj šta daš".

И да мени све до сад промакне овако нешто.... :roll:

А ја све осећам неке последице....нешто сам ближа својој околини....а нисам знала због чега...сад тек видим зашто....

Патак, дај шта даш!!! ;-)

Back