Utekli od lopate, ubio ih heroin!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plaćaš greh svojoj nesposobnisti pre svega. Moja je generacija ostavila za sobom bogatsvo koje je upravo raskantano.

Mojoj nesposobnosti? Ne, tvoja generacija je bila toliko nesposobna da je na kraju sve rasturila, prodala u bescenje i zarobila milione ljudi na ovom prokletom Balkanu. Niste mi ni dozvolili da se pokazem, u tome je najveca fora, vec od kada znam za sebe razmisljam kako cu naredni dan da preguram, i zbog takvih kao sto si ti i razmisljam o emigriranju, znas. Upropastili ste omladinu ove drzave i jedino sto znate je da *****te, i nista vise. Sto niste tako srali kada se krojila nasa sudbina, nego ste sve razgrabili, zaduzili i mene, i moju buducu decu i decu moje dece, sto ti tvoji za vreme bratsva i jedinstva, sto ovi sada, ne znam ko je gori. Bice da je Sloba bio jos i dobar, jer dok je on bio na vlasti, retko ko je i znao sta je heroin, a sada moj bratanac od 15 godina ne samo da zna sta je heroin, vec i sve moguce nazive i ko ga koristi i koliko i sta ti ja znam... Samo ste gurali probleme pod tepih, pravili se ludi a kada je puklo sta se desilo? Desilo se ovo da mene osudjujes zbog svoje nesposobnosti, bravo :klap:

Mojoj nesposobnosti? Ne, tvoja generacija je bila toliko nesposobna da je na kraju sve rasturila, prodala u bescenje i zarobila milione ljudi na ovom prokletom Balkanu. Niste mi ni dozvolili da se pokazem, u tome je najveca fora, vec od kada znam za sebe razmisljam kako cu naredni dan da preguram, i zbog takvih kao sto si ti i razmisljam o emigriranju, znas. Upropastili ste omladinu ove drzave i jedino sto znate je da *****te, i nista vise. Sto niste tako srali kada se krojila nasa sudbina, nego ste sve razgrabili, zaduzili i mene, i moju buducu decu i decu moje dece, sto ti tvoji za vreme bratsva i jedinstva, sto ovi sada, ne znam ko je gori. Bice da je Sloba bio jos i dobar, jer dok je on bio na vlasti, retko ko je i znao sta je heroin, a sada moj bratanac od 15 godina ne samo da zna sta je heroin, vec i sve moguce nazive i ko ga koristi i koliko i sta ti ja znam... Samo ste gurali probleme pod tepih, pravili se ludi a kada je puklo sta se desilo? Desilo se ovo da mene osudjujes zbog svoje nesposobnosti, bravo :klap:

Bolje se prihvati posla pa da i tvoja deca imaju šta da prodaju poput nas koji smo i radili i gradili i prodavali namesto da smo hvatali zjale poput tebe.

Mojoj nesposobnosti? Ne, tvoja generacija je bila toliko nesposobna da je na kraju sve rasturila, prodala u bescenje i zarobila milione ljudi na ovom prokletom Balkanu.

Znas onaj cuveni govor sto ga odrzi Kojo...

Vase cuveno postenje a!? Uvek ste bili puni tih sranja o postenju. Gospodine kaptena jel vi mislite da je jedna jedina kuca koju smo mi njima zaplili ili koju su oni nama zapalili posteno zaradjena ? Jeste ***** moj. Da je posteno zaradjena nebi je tako lako i palili jedni drugima. Dok vam je copavi zagorac gurao u dupe americke dolare znali ste da *****te o bratstvu i jedinstvu i da smeskate jedni drugima , a onda, onda je doslo vreme da svedete racuna. Nema problema, samo sto ih niste ranije svodili? Nego ste se 50 godina ovde izdrkavali , 50 god ****** najbolje *****, 50 godina vozili skupa kola. A sad kad se kita vise ne dize ajde malo da se bavimo postenjem. E pa is*****m se ja na to vase postenje, na celu tu vasu postenu generaciju... ***** vam materina da vam ***** materina svima vama, postenima.

Bolje se prihvati posla pa da i tvoja deca imaju šta da prodaju poput nas koji smo i radili i gradili i prodavali namesto da smo hvatali zjale poput tebe.

Ja hvatao zjale nisam, vec sam radio i placao svoje studiranje koje sam uspesno zavrsio, a pitam se, ko je kriv sto sada ne mogu da se zaposlim.. Da nisam mozda ja?! Jedino sto ste znali da radite dok je copavi bio na vlasti je da se lizete i sa istokom i sa zapadom, da dizete kredite, idete na letovanja i zimovanja, a racun? Pa zna se, racun moja generacija placa, a ti momci koji su overili su ga debelo platili, svojim zivotima. :evil:

Poslednja izmena:
Ja hvatao zjale nisam, vec sam radio i placao svoje studiranje koje sam uspesno zavrsio, a pitam se, ko je kriv sto sada ne mogu da se zaposlim.. Da nisam mozda ja?! Jedino sto ste znali da radite dok je copavi bio na vlasti je da se lizete i sa istokom i sa zapadom, da dizete kredite, idete na letovanja i zimovanja, a racun? Pa zna se, racun moja generacija placa, a ti momci koji su overili su ga debelo platili, svojim zivotima. :evil:

Nazalost...sve si u pravu...:sad2:

Pa navuci me ali na nešto tvrđe od heroina ako imaš, možda ti i uspe:rotf::rotf::rotf::zcepanje:

:eek:

Samo da znas,kopirao sam fajlove,ako mi se u roku od sat vremena ne izvinis saljem ih mailom advokatu :mrgreen::hahaha:.......za seksualno uznemiravanje.......:hahaha:

Auuuuuu,ala kriziraju ove raspushtenice......:per:...........:hahaha:

Nisam ni tebe videla u životu ali mi ne pada na pamet da te zbog toga nalopatam. I dok je takvih kao ti na pamet mi ne pada da ćutim i gledam kako propagirate nasilje. Podmetni svoja leđa pod lopatu pa viči udri jače manijače.

A pa ne lopataju oni njih sto su ih videli,nego iz nekog sasvim levog razloga :roll:

Ja nisam navucen,da jesam dozvolio bih da me biju ako ce to pomoci,ti ocito ne znas koje je zlo heroin........ocito ne znas.

TUZI JE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ODMA ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA z:D :rtfm: :mrgreen:

Naravno :evil:

Kako kaže otac Dejan, ipak od države nisu dobili nikakve predloge kako bi bila ostvarena saradnja na korist mladića koji se leče i da ovaj centar na neki način bude legalizovan.

Batinaš u zatvoru

]Đakon Nemanja Radosavljević, koji se na snimku vidi kako premlaćuje jednog štićenika, već tri meseca se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je pre nešto više od godinu dana jednog štićenika čak i silovao, a istražni sudija još nije odlučio da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka protiv njega i bivšeg upravnika Peranovića.

Dakle ovde imamo 2 stvari:

1. Taj Centar uopšte ne deluje legalno kao što potvrđuje otac Dejan i on ne zna kako uopšte može biti legalizovan.
2. Tamo je korišćen nezakonit i nasilan metod zbog čega su državni organi jedno lice i stavili u pritvor.

Koliko sam razumeo ideja same teme je da se opravda nezakonit i nasilan metod ''lečenja od narkomanije'' jer eto drugačije će narkomani umreti. Droga je nesumnjivo put u smrt, ali za to su predviđene zvanične ustanove za lečenje.

Alo ljudi, ovo je 21. vek, niste primetili. Verovali ili ne u ovoj državi postoji zakon, a na ovom forumu Pravilnik. Zato se tema zatvara. Promovisanje nezakonitih aktivnosti nije dozvoljeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back