Da to neko drugi kaže pa hajd. Ali vi koji nemate ama trunke stida...
Na osnovu čega si to zaključio?
Na osnovu neke moje izjave, moje nacionalnosti, svoje (ne)inteligencije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to neko drugi kaže pa hajd. Ali vi koji nemate ama trunke stida...
Jastrebarsko grad prijatelj djece. Eto samo to je dovoljno.Na osnovu čega si to zaključio?
Na osnovu neke moje izjave, moje nacionalnosti, svoje (ne)inteligencije?
Jastrebarsko grad prijatelj djece. Eto samo to je dovoljno.
I '93 je VRS došla malte ne do Srebrenice i tu je zaustavljena, da li pod pretnnjom bombardovanjem ili šta drugo u pitanju ne znam. Mislim da je akcija bila reakcija na muslimanski napad i silazak u Skelane.Srbi jesu stradali u Srebrenici i okolnim selima. Zato je i napravljena ta savrpena vojna akcija kojom su razbijeni i potučeni muslimanski teroristi koji su uz pomoć umprofora napadali iz zone bez oružja. Sa druge strane niko od Srba nije nikoga napao u Jasenovcu. Tako da je tvoje pisanje samo još jedna neuspela laž u moru gluposti koje dolaze od terorsta - muslimana i Hrvata.
Konkretnije , da prenesem samo deo teksta na koji naiđoh :I '93 je VRS došla malte ne do Srebrenice i tu je zaustavljena, da li pod pretnnjom bombardovanjem ili šta drugo u pitanju ne znam. Mislim da je akcija bila reakcija na muslimanski napad i silazak u Skelane.
Према попису аустоугарских власти из 1910. године, аустроугарска провинција Босна и Херцеговина је имала 1.898.044 становника.
По занимању 88% становништва се бавило пољопривредом, а остатак углавном трговином.
По вероисповести је било 825.418 српско-православних, 612.137 муслимана, 434.061 римокатолика, 8.136 гркокатолика, 11.868 јевреја и 6.342 протестаната.
OKOLO KRUŽI, da je prvi predsednik Republike Srpske doktor RADOVAN KARADŽIĆ 1995 od tadašnjeg srpskog predsednika SLOBODANA MILOŠEVIĆA dobio komandu, da mora da smanji Republiku Srpsku sa 72% teritorije bivše BIH na 49% teritorije bivše BiH, kao što se je on tada prethodno krajem 1994 dogovorio sa "zapadnim blokom", da bi bile ukinute sankcije UN protiv SR Jugoslavije (te da su političke vlasti Republike Srpske same na kraju rata 1995 prepustile 13 opština Bosanske Krajine bez odbrane i Muslimanima i Hrvatima, jer pomenute opštine ne dele teritoriju Republike Srpske na 2 dela)! CCCCDA SE NE ZABORAVI: Mirjana Dragićević (stara 9 godina) koju su 1992 nekažnjeno silovali i ubili muslimanski vojnici - majka male Mire je morala i grob da joj preseli iz zapadnog Sarajeva u smanjenu Republiku Srpsku jer joj ni mrtvoj niste dali mira, Slobodan Stojanović (star 11 godina), koga je brutalno zaklala Elfeta Veseli, Šiptarka u muslimanskoj vojsci, 3.879 pobijenih / zaklanih Srba na Božić 1993. u Kravicama o čemu sadik i pjeva veličajući ovog monstruma kome su ruke krvave toliko da jih ni njegova pokolenja neće moći saprati ... preko 8.000 Srba pobijenih u Sarajevu koji je za nas, sarajevske Srbe bio koncentracioni logor (a ne grad pod opsadom) ...