Usvojen zahtev prosvetara da se napad na njih tretira kao napad na advokate!

OK, to sa matematikom je klasika,.. iii,.. imam i ja par pričica,..
Šta je bilo dalje :) ?
Даље?
Тако је већ 50 година.
Прича ми колега (нисам просветар), како је разредна на родитељски дошла са својим психологом.
Зар смо дотле дошли?

Dobar prijatelj ( kolega po zanimanju cvećar) se odselio u Prijedor baš u vreme uvođenja veronauke (koja je fakultativan predmet u srednjim školama) i razredna intervjuiše roditelje na sastanku; Ko je za to da se Veronauka uvede svima u osnovnoj?
Većina je protiv.
Moj drugar (sa suprugom) kasni, pa ga razredna prvo to pita (ima sugestiju odozgo, da isposluje obavezno uvođenje predmeta).
Drugar skonta o čemu se radi,..
I teatralno: Ma neee, mi smo (sa suprugom je,.. imaju dva glasa), mi smo za obavezno uvođenje, ali je glupo da onda ostanu biologija, fizika i hemija !
Stavite to u zapisnik
:hahaha:

Када напишем просветари, њима се и обраћам.
Oбраћаш се мени са ви, па онда не знам са ким си ме помешао. Ниси сам ја представник просветара нити уопште радим у просвети.

Oбраћаш се мени са ви, па онда не знам са ким си ме помешао. Ниси сам ја представник просветара нити уопште радим у просвети.
Знам да их има на теми, па се обраћам и њима...

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...ranije-je-vec-suspendovan-zbog-slicnog-ispada
Evo, vec
I
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...upu-rekao-samo-jedno-oglasila-se-i-direktorka
Tražili smo adekvatno zbrinjavanje, ali nije bilo reakcije Centra za socijalni rad. Škola i Školska uprava su uradili sve po protokolu, ali poenta je izostanak reakcije drugih resora koji treba da pomognu. Reakcije tog učenika su iznenadne i bez najave i bile su česte u prošloj školi. Nije bitno ko mu se nađe na putu, mogao je biti umesto nastavnika neki đak - rekla je direktorka.

A od zakona, ništa :mrgreen: predlog još stoji u fioci, nas nastavljaju da biju i pljuju i na istoku ništa novo :(
Тишина тамо! Док ја изгибох од посла, ти си на вишемјесечном годишњем, заборавићеш и гдје ти је школа док ти прође одмор. :mrgreen:

Тишина тамо! Док ја изгибох од посла, ти си на вишемјесечном годишњем, заборавићеш и гдје ти је школа док ти прође одмор. :mrgreen:

Ja sam od te prosvetne lepote odavno utekao glavom bez obzira. Kome je lepo nek ide. Veliki je manjak kadrova u obrazovanju, bar koliko sam ja čuo.

Ja sam od te prosvetne lepote odavno utekao glavom bez obzira. Kome je lepo nek ide. Veliki je manjak kadrova u obrazovanju, bar koliko sam ja čuo.
Ма зајебавам се, па толико им је добро да ће и тамо ускоро почети запошљавати Пакистанце и Непалце.

Back