Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 11.423
OK, to sa matematikom je klasika,.. iii,.. imam i ja par pričica,..Родитељски састанак.
Разредна о програму...владању...парама за библиотеку...
Родитељи о наставници математике...
Šta je bilo dalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, to sa matematikom je klasika,.. iii,.. imam i ja par pričica,..Родитељски састанак.
Разредна о програму...владању...парама за библиотеку...
Родитељи о наставници математике...
OK, i to i ja pitam,.. ali samo za tatu, naročito ako mi je prezime poznato,.. puno roditelja su mi bili učenici ( mi smo 98% muška škola)."А чиме ти се баве мама и тата?"
Даље?OK, to sa matematikom je klasika,.. iii,.. imam i ja par pričica,..
Šta je bilo dalje?
ЗнамOK, i to i ja pitam,.. ali samo za tatu,
Oбраћаш се мени са ви, па онда не знам са ким си ме помешао. Ниси сам ја представник просветара нити уопште радим у просвети.Када напишем просветари, њима се и обраћам.
Знам да их има на теми, па се обраћам и њима...Oбраћаш се мени са ви, па онда не знам са ким си ме помешао. Ниси сам ја представник просветара нити уопште радим у просвети.
Тишина тамо! Док ја изгибох од посла, ти си на вишемјесечном годишњем, заборавићеш и гдје ти је школа док ти прође одмор.A od zakona, ništapredlog još stoji u fioci, nas nastavljaju da biju i pljuju i na istoku ništa novo
![]()
Тишина тамо! Док ја изгибох од посла, ти си на вишемјесечном годишњем, заборавићеш и гдје ти је школа док ти прође одмор.![]()
Ма зајебавам се, па толико им је добро да ће и тамо ускоро почети запошљавати Пакистанце и Непалце.Ja sam od te prosvetne lepote odavno utekao glavom bez obzira. Kome je lepo nek ide. Veliki je manjak kadrova u obrazovanju, bar koliko sam ja čuo.
Ма зајебавам се, па толико им је добро да ће и тамо ускоро почети запошљавати Пакистанце и Непалце.