Nasao sam dve dobre kombinacije uparenih pasa i sada cu tu da cekam stene! Izmedju ostalog cu da sacekam i stene od Megana v.d.singidunum. koji je sad kod nas jedan od najkomletnijih pasa. dolaze iz Nemacke sa zenkama da bi ih uparili sa njim! Tu kvalitet ne moze da se ospori, tako da sumnjam da cu bas da tragam po evropi za psom, ako ovde vec ima kvalitetnih. Stvarno mi je to zeznuto i ne mogu toliko da se cimam da idem do Italije, Madjarske ili gde vec da kupim psa. Mislim da to rade samo oni koji bas oce psa za izlozbe! Ja najvise psa uzimam za sebe, a ocu da ima dobar pedigre da bi bio sto sigurniji u njegovo zdravlje!
Pa mozes i da pogledas te kombinacije pa da mi kazes sta mislis, U odgajivacnici Di Marinero se ceka leglo Megana v.d. Burg Singidunum i njihova kkuja Alfa di Marinero, i u odgajivacnici Del Cuore Grande su upareni otac od Megana, Yugo della Cadormare i njihova zenka Jessica del Cuore Grande. Eto ako vec poznajes malo boksere mozes da pogledas na netu pa da mi kazes misljenje!