Ustezanje u drustvu voljene osobe

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Dogovorite se da se nadjete sa drugovima / drugaricama, malo okupljanje bliskih ljudi, 2-3, medjutim, jedan od pozvanih povede i svoju devojku / decka, i tu dolazimo do problema "ustezanja".

Da li se vi ustezete pred necijom voljenom osobom, ili ste isti i skroz opusteni kao da je on/a sam?
Da li se u drustvu voljene osobe i vasih prijatelja vi ustezete?
Da li ocekujete da se vasi prijatelji ustezu u prisustvu vase voljene osobe?

Sta bi palo pod ustezanje, pa ako sa prijateljima mozete da psujete sudiji sestru, i da u detalje opisujete sta bi ste joj radili jer ste zbog tog penala pali na Arsenalu, ili ogovarale dzangrizavu koleginicu sa posla, ili ispricali neki socan vic, anegdotu, ili sta vec.
Imate li tako "fini" mod ponasanja kada je tu (neciji) devojka ili decko, a ovako, po ustaljenom sablonu?

Pa ako je to osoba koju ne poznajem bas najbolje,taj neki decko neke moje drugarice naravno da necu pred njim trtljati svasta.Ne mogu da se opustim kao kada bih bila samo sa planiranim zenskim drustvom,pa da mogu isto kao i one da osolim po svemu i svacemu :lol: Zenski razgovori su zenski razgovori i sad ne mogu pred nekim muskim pa bio to drug,decko,brat drugaricin da trtljam opusteno.Takodje znam da ni te moje drugarice ne mogu isto to:D I imamo pravilo,kada je zensko drustvo i kada je nase vreme,nema upadaca.Ne ne ne :mrgreen:

Ne volim da ostvarujem bas blizak, preterano prijateljski odnos sa momcima/ muzevima drugarica. Ne menjam ponasanje, ali teme ne mogu biti iste kao kada smo same. Ispostujem njegovo prisustvo, ljubazna sam... ali na distanci. Nema sta ja njemu da se otvaram, pred njim iznosim nase probleme i sl. Mozemo zajedno da izadjemo, pricamo uopsteno, ali bez intrenih sala, i uvlacenja u nas krug. Ne volim ni da komentarisem izbor svojih drugarica. Saslusacu nju, ali ga necu ni kuditi ni hvaliti, dok je on ne ugrozava naravno. On treba da se svidja njoj a ne meni. A ja treba da se druzim sa njom a ne njim.
Kada se radi o sirim okupljanjima, dovodjenje partnera je OK. Medjutim, ne volim kada organizujemo kafu, zensko drustvo, a neka od njih dovede i momka. Mada, ni nemam drugarice koje to rade :)
Isto je i obrnuto. Ako se on dogovori sa drugarima, sigurno se necu ja nametnuti da idem sa njim. I da me pozove, odbila bih. Sta da radim sa njima? Turpijam nokte?

Sjećam se jedne interesantne scene . Tada sam radio kao konobar u jednoj piceriji .Dodjoše dvojica momaka u tridesetim godinama sa svojim djevojkama .
Znam da su njih dvojica dugogodišnje kolege . Radili su obojica za strane firme i bili uspješni u svojoj profesiji .
Gdje je lova tu su i lijepe i zgodne djevojke tako da su i ovi imali reprezentativne ribe . Nije fora u tome već u tome što su ova dvojica cijelo veče pričali o biznisu
i persirali jedno drugom .

Ja mislim da ustezanje dolazi od strane osobe koja je dovela devojku/dečka, jer se u društvu svako drukčije ponaša no kada je sa partnerom; ako se očekuje od nekoga da bude prostak, društvu će biti čudno ako on nije takav u društvu devojke, jer ipak pred njom on ne želi da pokaže tu svoju stranu :mrgreen: No to uvek ispliva vremenom

Dogovorite se da se nadjete sa drugovima / drugaricama, malo okupljanje bliskih ljudi, 2-3, medjutim, jedan od pozvanih povede i svoju devojku / decka, i tu dolazimo do problema "ustezanja".

Da li se vi ustezete pred necijom voljenom osobom, ili ste isti i skroz opusteni kao da je on/a sam?

Sta bi palo pod ustezanje, pa ako sa prijateljima mozete da psujete sudiji sestru, i da u detalje opisujete sta bi ste joj radili jer ste zbog tog penala pali na Arsenalu, ili ogovarale dzangrizavu koleginicu sa posla, ili ispricali neki socan vic, anegdotu, ili sta vec.
Imate li tako "fini" mod ponasanja kada je tu (neciji) devojka ili decko, a ovako, po ustaljenom sablonu?

ne
ne
ne

Jel ti ovo misliš na prdež?
Naravno da prdim i prd voljenom i pred prijateljima
Prdim kada se nakupe gasovi, to je zdravstveno i oko toga nema pogadjanja
vi se sa vašim zdravljem igrajte ja sa mojim joks
kultura i zdravlje nemaju vezu sa vezom

Uopšte me ne zanima šta su lažna gradska gospoda smislila da se radi kod njih na selu a šta ovde u gradu
Tamo su brisali dupe kukurznim listoima a ovde prebiraju po toalet papirima koji ima koliko slojeva
Do juče smrdelo na štalu a sad ga sramota ako se ne oseća veštački miris koji nemilice troši

Naravno, prdež nije uvk čujan tako da je šansa da će sve proći bez skretanja teme u razgovoru 50%
takodje, neće se ni uvek osetiti tako a je i tu šansa 50%
a to da ću prdnem kada mi se prdi je 101%

Ipak najviše volim kada se dogodi da prdnem pred autoritetom koji nešto izmišlja i kritikuje
posle prdeža samo kažem - rzumeli smo se

----

nešto slično je i čačkanje nosa, prirodnog filtera za prašinu i bacile iz vazduha
čim osetim potrebu da vadim slojeve noktom ja to učinim jer je očigledno priroda ili Bog kako kome milo
stavljen kontakt senzor kada treba lično reagovati
Kao prvo ti slojevi se ne mogu maknuti jednostavnim izduvavanjem surle u maramicu jer nisu tečni
a drugo nek se oko mene bune kad bdem čistio svoj nos
za moj da ne brinu

jel brine neko što ga nisam umočio u neku u koju sam hteo?
ma nemoj?

Poslednja izmena:

boze sacuvaj

Zavisi koliko dobro poznajem tu osobu, jer ne pricam svakom sve, a i nije u redu da svi sve znaju... Ne ustezem se u smislu da joj se ne obracam ili da hodam oko nje kao po jajima, jednostavno sam kulturna bez nekih padanja u nesvest od intimiziranja.

Back