- Poruka
- 10.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..jaoooo..bre šogi nije valjda da ga i ti slusas......mani se bre ćoravog posla...Boro Drljaca..je pravi...
![]()
...
Ко да их покапси?Не би они то пуштали да немају дозволу власти.Јесу похапсили суботичке усташе?
Oво је вероватно пројекат националног освешћивања пред усвајање статута Војводине:
http://www.rtv.rs/sr_ci/vesti/sve_vesti/?fr=all
Да је Србија нормална држава, одговорни у овој компанији били би одмах отпуштени.
Замислите како би већина хрвата реаговали кад би се на хрт-у појавио концерт безасленог Баје Малог Книнџе!
Да ли би Израел икада дозволио да се приказује концерт певача који слави истребљење јевреја?!
Дно дна у Србији!
opet ti. jesi me to banovao
![]()
Који ти је РЕЛЕВАНТНИ - НЕУТРАЛНИ извор за ове податке!?![]()
А сад' ти ово
Poslednji put ažurirao/la mi hrvati : danas u 13:39
amo malo objektivnosti. 91. razne srpske vojne i paravojne formacije napadaju sela dalmatinske zagore, i šaka vojnika obrani svoje selo (čavoglave). pjesnik koji je i sam branio svoje selo napiše 91 tu pjesmu "čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, nećete u čavoglave dok smo živi mi". istina da je u samoj pjesmi bio neprimjeren početak iste, ali on je izbačen
Kad smo kod objektivnosti, zna se u to doba ko je bio vojska , a ko paravojska...
Iskreno žao mi je tih ljudi domaćina koji su u tom ratnom vremenu morali na ovaj ili onaj nači da uzmu oružje u ruke.. Pa i na samom spotu čavoglave vidi se da su u pitaju obični "seljani"..
A li Tompson je kriv što je potpirivao "bratoubilački rat"....
A o početku pesme, neka ljudi sami procene... evo spota...
Не би ме чудило да Томпсон закаже концерт у арени у БГу...
Арена би била пуна...
Jesi li se rasplakao i stavio nož među zube?A spot je pravi, dođe mi sentiš kad ga vidim...
Jesi li se rasplakao i stavio nož među zube?
...onda je stegao i pesnice i izmolio zdravo Mariju.Ma nije mislio na ceo spot, samo na početak...![]()
u subotici vlast ima DS
suboticka televizija prikazuje Thompsonov koncert
zakljucak: DS podrzava Thompsona?
Kad smo kod objektivnosti, zna se u to doba ko je bio vojska , a ko paravojska...
Iskreno žao mi je tih ljudi domaćina koji su u tom ratnom vremenu morali na ovaj ili onaj nači da uzmu oružje u ruke.. Pa i na samom spotu čavoglave vidi se da su u pitaju obični "seljani"..
A li Tompson je kriv što je potpirivao "bratoubilački rat"....
A o početku pesme, neka ljudi sami procene... evo spota...