Ustashluk ne miruje

:hahaha::hahaha:

sad si gotov.... naime Torente je veliki fan Petokrakašaz:mrgreen: :hahaha:

:arrow: http://forum.krstarica.com/threads/178108

PS

al je lepa :heart::heart::heart: jelda Torente? z:mrgreen:
jugomer.gif

:hahaha: ;)

A za koji klub ti navijaš? Mora da je sa mnoooogo kockica...

ne navijam nit za jedan klub ....nizt pratim ijednu ligu bilo fudbalsku, košarkašku il bilo koju drugu....iz više razloga:eek:

prvo zato jer zbog samog ustroja...ko ima više para taj pobjeđuje jer kupuje bolje igrače, suce il utakmice...i to za mene nije sport već trgovina

drugo i ono malo što kroće u pobede i kvalitetnu igru nemaju mnogo šanse da uspiju...jer čim nekog fudbalera/košarkaša iz njihovog mesta otkriju kao moguću zvezdu...odmah ga prodaju da namire svoje džepove...:evil::rtfm:

tako da mi se ne da pratiti cirkus:evil:

ja pratim samo prvenstva europska i svjetska u kojima igraju države :idea:

jer su tu pare u drugom planu....tu se igra za svoju državu, narod, ljudi koji su rođeni ili koji žive u toj zemlji a ne neki outsideri koji u klubovima samo radi ogromnih honorara igraju za tim....:roll:

tako da si me u krivi koš ubacio :bye:

tuži vJericu što ti je krivo šapnula pa si se sad obrukao :mrgreen:;)

Pa to čak ni ne moram da radim,dovoljno bi bilo da nabojim sudske procese gde su oštećeni Srbi a ima ih dosta.Ali ne bi bilo u redu da zamaram psihu ovih eurofila tim ružnim stvarima samo zato što si ti patriJota.

znači srbin ne smije izgubiti sudski spor?
svaki srbin čim se rodi ima po tvom "get out of jail free" karticu.

ako misle neki da su zakinuti uvijek postoji viša instanca suda pa nek istjeruju pravdu.
osim toga ima i tisuće hrvata koji su izgubili sudske sporove pa šta

znači srbin ne smije izgubiti sudski spor?
svaki srbin čim se rodi ima po tvom "get out of jail free" karticu.

ako misle neki da su zakinuti uvijek postoji viša instanca suda pa nek istjeruju pravdu.
osim toga ima i tisuće hrvata koji su izgubili sudske sporove pa šta
Ma da.Sudstvo genocidne tvorevine Hrvatske je takvo kao i njen naziv i ne znači ništa ni za koga osim ''Boga i Hrvate''.z:lol:

Reprezentativci Srbije su oduševljeni dočekom koji su im priredili u Poreču. Srpski mediji pišu kako je atmosfera u dvorani Žatiki maltene domaća, a Orlovi se osjećaju kao da igraju u Nišu.

"Hrvati svim srcem uz Srbiju!", piše portal Pres Online te donosi izjave srpskih rukometaša koji su utjehu nakon poraza od Danske pronašli u supergostoljubivim domaćinima.
"Primili su nas kao da smo njihovi i zato se osećamo kao da smo kod kuće.
0372007.17.jpg

Međutim, hrvatsko-srpsku idilu, poremetio je ružan događaj nakon poraza Srbije od Danske. Netko je na automobilu jednog od volontera koji radi u organizaciji SP-a otkinuo i spalio hrvatsku zastavu

Видећемо каква ће бити атмосфера када Србије пређе у Задар. Је.беш Пореч. А сећаш ли се оног вашег пацијента што је шарао по Хрватској "СССС", "Ово је Србија" па када су га ухватили испоставило се да је Хрват који је хтео да Срби испадну криви.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=05&nav_id=311738&nav_category=167

Ви сте прсли рођени.

Видећемо каква ће бити атмосфера када Србије пређе у Задар. Је.беш Пореч. А сећаш ли се оног вашег пацијента што је шарао по Хрватској "СССС", "Ово је Србија" па када су га ухватили испоставило се да је Хрват који је хтео да Срби испадну криви.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=05&nav_id=311738&nav_category=167

Ви сте прсли рођени.

vjerojatno nećete bit tako oduševljeno dočekani u zadru koji je za razliku od poreča dobijao dnevne porcije granata raznoraznih kalibara

kad i gde su neki nashi navijachi napali hrvatske sportiste?
a hrvatima ovo nije prvi put...u kranju 2003. na vaterpolu su napravili 10 puta vece sranje
ne znaju ljudi da gube pa to ti je

Оно када су наши ватерполисти имали договор да сачекају навијаче Хрватске, да скоче у воду, па да их тамо подаве.

обратити пашњу на 26. секунду и такозвани српски кроше, а онда је Хрвоје хтео реванш на 39. па је осетио и српски директ.

meni govoriš prekomjerno pogledaj svoje size 7 postove , ja u cijelom prošlom postu imam samo jedan smajli.

samo ti govori tj piši kako hoćeš samo pokazuješ svoju "genijalnost"

немој да си дете, вређаш се на личној основи, а рапсрављамо о темама које нису личне пироде..то говори само о твом бедном интелектуалном, духовном стању...
јадан си..и шта сада...па нико није савршен....до Господа...Бога!

Magna Serbia - Serbia Eterna!
Dum spira - sperа

немој да си дете, вређаш се на личној основи, а рапсрављамо о темама које нису личне пироде..то говори само о твом бедном интелектуалном, духовном стању...
јадан си..и шта сада...па нико није савршен....до Господа...Бога!

Magna Serbia - Serbia Eterna!
Dum spira - sperа

pa što se nerviraš ako se piše srBski kako ti kažeš a ne srpski znači da si u pravu. i ja te onda s pravom zovem genijalac jer genijalci su malobrojni ljudi koji imaju veliko znanje.

ili si malo nesiguran u sebe?

pa što se nerviraš ako se piše srBski kako ti kažeš a ne srpski znači da si u pravu. i ja te onda s pravom zovem genijalac jer genijalci su malobrojni ljudi koji imaju veliko znanje.

ili si malo nesiguran u sebe?

Опет ти прелазиш на лични сукоб....боље немој на тај ниво да се спушташ..не приличи неком ко мисли да је паметан..као ти нпр....

Јеси ли ти у стању да лепо ко нормалан свет пишеш?
Де батали те дечије форе...које си на улици покупио!

Back