Ustashki forum Krstarica

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
308v66a.jpg

Evo kakve se poruke salju ovde forumashima iz Srbije

308v66a.jpg

Evo kakve se poruke salju ovde forumashima iz Srbije

:banovati: torentea jer:

-otvara temu o drtugim korisnicima
-objavljuje privatnu poruku korisnika
-spamuje
...

krytena takođe jer vređa :banovati:

PS torente nemoj se praviti svetac jer još čuvam onu PP od pre mesec dana šta si mi poslao zajedno sa mitom:rtfm:

daaaaleko je "sočnija" od ove krytenove:rtfm:

samo što ja neću tvoju javno pokazati već proslediti administratoru

ja nisam nikog ni javno ni preko PP-a vređao...al ne podnosim licemernost...kao ovo sada...ti objavljuješ privatne poruke gde te neko vređa a sam si 5 puta gori :dash:

-spamuje
...

krytena takođe jer vređa banovati:

PS torente nemoj se praviti svetac jer još čuvam onu PP od pre mesec dana šta si mi poslao zajedno sa mitom:rtfm:

ja nisam nikog ni javno ni preko PP-a vređao...al ne podnosim licemernost...kao ovo sada...ti objavljuješ privatne poruke gde te neko vređa a sam si 5 puta gori :dash:

..ajd' ti shto osnivash zatvorene grupe sa ciljem da se forumashi patriotskog usmerenja proteraju sa krstarice u kucicu..

-spamuje
...

krytena takođe jer vređa banovati:

Jel?? To ona sto sam te oterao u 3 p.m. posto si mi ti prvi ne znam zasto slao neki pp o nekoj akciji smene Strele ili sl. Kao sto znas nikada te prvi ne cimam i ne saljem pp posto me ne zanimas tako da ocekujem to i od tebe tj da mi ne saljes nikakve pp posto me ne zanimaju.

Back