piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.290
samo da ve pitam ako neko zna
odaklen su dovodjeni ti srbi sto su pobijeni u jasenovac
Sa područja tkz.NDH...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da ve pitam ako neko zna
odaklen su dovodjeni ti srbi sto su pobijeni u jasenovac
Sa područja tkz.NDH...
Логор у Госпићу је створен чак и пре нацистичких логора смрти?pa koliko je tada na to podrucje zivelo srba ako je 1 milion pobijeno samo u jasenovac a di su egzodusi po drugi logori po gradovi i sela u ndh. nista mi tu nije jasno.
pa koliko je tada na to podrucje zivelo srba ako je 1 milion pobijeno samo u jasenovac a di su egzodusi po drugi logori po gradovi i sela u ndh. nista mi tu nije jasno.
Naravno,podaci su iz ''verodoostojnih'' hrvatskih izvora.Nema jama,logora,ubistava.Srbi su se samoubijali.Bosna i Hercegovina
BiH 1931. 2.323.555 /
BiH 1948. 2.564.308 / Srbi 41.6 %, Muslimani 34.7 %, Hrvati 22.6 % i drugi.
BiH 1953. 2.847.459
Hrvatska
ukupno Srbi Hrvati
Hrvatska 1931. 3.360.459 633.256 2.660.425
Hrvatska 1948. 3.756.807 543.795 2.975.399
Podaci se mogu naći na internetu...
Hrvatska je danas jedina neonacisticka drzava u Evropi i svi to znaju,ali nikom nista.Razumem da je Svedjanima,Fincima ili Spancima sasvim svejedno sta se tamo radi,ali nasoj vladi ne bi trebalo da bude.Zbog zlocina koji su uradjeni jos od Macve 1915-te pa do danasnje torture nad povratnicima koji tamo odlaze da umru i nista vise.Ovo<<neo>> znaci da nemaju rasne zakone koje je imao Hitler,ali u praksi itekako primenjuju nacionalnu segregaciju.Tacnije,jedino Hrvati imaju sva [rava u HR,ostali su gradjani drugog reda.Ono sto je najuocljivije je da i levica i desnica podrzava izvrseno etnicko ciscenje,koje je bilo jedino i iskljucivo Pavelicevo politicko delovanje.Sa jedne strane ustaski pokret i sve ono sta su uradili je sasvim o.k.,a sa druge strane AVNOJ-ske granice su nesto na cemu HR tvrdi svoje istorijske granice.Da nije smesno bilo bi zalosno.Neverovatno kako malobrojni intelektualci ne mogu da podignu odredjen postotak ljudi u HR koji bi se distancirali od Tudjmana tj.Pavelica.To je njihova ustvari najveca tragedija.Nemaju srama ni svesti kako za zive sa kojima suzive,a ni za zrtve koje ostavljaju iza sebe.
Naravno,podaci su iz ''verodoostojnih'' hrvatskih izvora.Nema jama,logora,ubistava.Srbi su se samoubijali.
Naravno,podaci su iz ''verodoostojnih'' hrvatskih izvora.Nema jama,logora,ubistava.Srbi su se samoubijali.
To što su radili komunjare Slovenci i Hrvati je laž.Idi bre...popisima se bavio Beograd prije i poslije WW2 rata.
Idi bre...popisima se bavio Beograd prije i poslije WW2 rata.
Nisam znao da se i Zagreb tad zvao Beograd
Još sad reci da nemaš pojma kako su se organizirali popisi stanovništva prije i poslije rata.
Bla, bla, bla... Znao ili ne, isto mi je, ti ćeš nastaviti sa nekim drugim temama, bez obzira šta ja ili ostali pisali. Jednostavno, tako je. Vi nećete priznati zločine, mi znamo da su se desili, vi ćete pokušati da nas i dalje pravite budalama, a mi se nećemo dati... I tako u krug.
Ide uz temu. Neznanje te ne opravdava.Pravac u statistički zavod Srbije koji je vjerojatno pravni slijednik savezni statističkih zavoda SFRJ i Kraljevine Jugoslavije nađi prašnjave knjige i čitaj. U to vrijeme nije bilo interneta.
O čemu ti pričaš, šta želiš reći, šta komentarišeš i šta bi da argumentuješ? Imaš li ikakvu ideju šta pišeš?
?????????????????????
![]()
odoh ja![]()