Ustaša Mesić ponovo jaše

Objasnice njima Ivo da je sve to za nihovo dobro, ne brinem se ja.

A da je poskupilo, jeste. Uhvati me policija na Visu da vozim bez pojasa- 500 kuna?!
Nahvatali su nas jedno dvadesetak na toj okuci chini mi se, Sve onako u zgodan trenuak, 10 minuta prije nego sto polazi trajekt. Super smo se druzili.

Ne znam matere ti kako je mogla da bude izvršena agresija na BiH, kada su turci i ustaše pokrenuli rat:whistling:
i ko je to ubijao nenaoružane vojnike JNA u Tuzli, Sarajevu...?:think:

Sad si me totalno razocharao- ipak te interesuje istorija.
Iz koje knjige je uchish?

Ma nema veze, sad ce RAdovan sve lijepo da ti objasni kako je bilo- bice sudjenje za malo a ti svakako vidim buljish u televiziju po chitav dan. Tako se lakshe prima nego kad morash slova razabirati- vidish da svaki put neshto pogreshno shvatish.

Objasnice njima Ivo da je sve to za nihovo dobro, ne brinem se ja.

A da je poskupilo, jeste. Uhvati me policija na Visu da vozim bez pojasa- 500 kuna?!
Nahvatali su nas jedno dvadesetak na toj okuci chini mi se, Sve onako u zgodan trenuak, 10 minuta prije nego sto polazi trajekt. Super smo se druzili.

pa treba napuniti državnu kasicu prasicu...jer Ivo voli iste da razbija:otkacio: i da se počasti kakvim putovanjem il kojim novim rolexom:evil:....ebiga skup sport:):eek:

Imao sam ja jednog sugradjanina do nedavno, taj je govorio da se od nechega mora i zivit.
A i velika je odgovornost, mora tu neka ravnoteza da se uspostavi, radi duhovnog mira :whistling:

Moj kyoatia, ne znash ti kako pravi lopov izgleda i kako izgleda stoka sto ga bira. Putovanje, Rolex, ako je to sve sto o njemu znate ili je chovjek svetac ili vam novinari sjede kod kuce po chitav dan ;)

Da vidish ovih mojih dzilkosha ovdje kako tamane sve pred sobom, kad nam premijer udje u samoposlugu vlasnik se rasplache i odmah moze u banku da ide da objavi bankrot.

za kyoatia:

vidim da si iz hrvatske
i da se razumijes u politicku scenu

interesuje me jedna stvar:

SDP ?
ja sam bio izgleda pogresno ubijedjen da su oni ljevichari..
sad me ovo oko blajburga skroz zbunilo??

posebno imajuci u vidu da se omladina sdp-a na nekim od proslih izbora u svome izbornom stabu veselila uz neke patizanske pjesme

dakle,
nisu ljevicari ?

ako nisu, koja je hrvatska stranka izrazito lijeve orjentacije?

hvala
veliki pozdrav

za kyoatia:

vidim da si iz hrvatske
i da se razumijes u politicku scenu

interesuje me jedna stvar:

SDP ?
ja sam bio izgleda pogresno ubijedjen da su oni ljevichari..
sad me ovo oko blajburga skroz zbunilo??

posebno imajuci u vidu da se omladina sdp-a na nekim od proslih izbora u svome izbornom stabu veselila uz neke patizanske pjesme

dakle,
nisu ljevicari ?

ako nisu, koja je hrvatska stranka izrazito lijeve orjentacije?

hvala
veliki pozdrav

SRP i ULJ:mrgreen::hahaha:

al oni nisu ni promil glasa dobili na izborima

izrazito ljevih nema

ima li u Srbiji il Montenegru?
nema

samo postoji ljevi centar kako uvas tako i unas

velim na žalost

zato i patriJotski miševi svako malo kolo vode:lol:

SRP i ULJ

mozes da pojasnis
koji je puni naziv ovih stranaka?

ok, ako nema strogo lijevih
onda barem neki lijevi centar?
ili barem neka socijalno liberalna struktura?

nesto kao LSV u srbiji

ja sam ljevicar
ali sam clan i jedan od osnivaca :) PZP u crnoj gori
jer kod nas nema strogo lijevih stranaka
PZP se recimo jos nije profilisala, ali je nedje u centru

poz

SRP i ULJ

mozes da pojasnis
koji je puni naziv ovih stranaka?

ok, ako nema strogo lijevih
onda barem neki lijevi centar?
ili barem neka socijalno liberalna struktura?

nesto kao LSV u srbiji

ja sam ljevicar
ali sam clan i jedan od osnivaca :) PZP u crnoj gori
jer kod nas nema strogo lijevih stranaka
PZP se recimo jos nije profilisala, ali je nedje u centru

poz

SRP
http://www.srp.hr/

ULJe iliti HULJe:mrgreen:
http://www.net.hr/vijesti/page/2006/11/24/0398006.html
:hahaha:

ljevica je ok al ovi su ekstremisti:mrgreen:

---------------------
stranke lijevog centra u Hrvatskoj (a koje su prošle cenzus) su HNS i liberali, SDP i IDS (oporba)

kyoatia

hvala lijepo
ovo nije los sajt:

http://socijalistickaomladina.blog.hr/

ali sam jos u nedoumici oko SDP hrvatske ?

Nemoj biti.
Htjeli bi na vlast a fali im glasova, pa su se dechki dosjetili i na onu stranu malo da se osmjehnu.
Ovo sa Blajburgom i nije nesto toliko grozno, uvjek mogu reci da su se poklonili zrtvama u smislu distanciranja od nesumnjivog zlochina partizana- dosta je tamo fakat neduznog svijeta pobijeno skupa sa bandom u bijegu.
Samo sto u zadnje vrijeme sve rjedje izgovaraju jasne rjechi na temu NDH. Hajde vidjecemo dokle ce to koketiranje ici i dali su u stanju da se orze u kakvim takvim granicama pristojnosti.

Back