Usrecenje partnera

Slazete li se momci sa ovim?

Kako usrećiti muškarca?

1. Nahrani ga
2. Spavaj s njim
3. Pusti ga na miru
4. Ne proveravaj njegov telefon
5. Ne proveravaj gde se kreće
Jel to neki problem? Naravno da nije!
Auuu pa ja sam musko. :sad2:
Pa ko voli da ga neko smara,zivka,proverava a i da to radi partneru. Samo neko ko nema svoj zivot.
Mene nisu ni roditelji zivkali,proveravali i ogranicavali, zato sam i ovako divlja. Ko mi pipne integritet i suverenitet, posizim :mafijas:
Sreca pa sam nasla osobu slicnu sebi.

Slazete li se momci sa ovim?

Kako usrećiti muškarca?

1. Nahrani ga
2. Spavaj s njim
3. Pusti ga na miru
4. Ne proveravaj njegov telefon
5. Ne proveravaj gde se kreće
Jel to neki problem? Naravno da nije!

Kako usrećiti ženu?
Nije ni to nikakav problem...
Kako bi usrećio ženu muškarac treba samo biti:

1. prijatelj
2. saputnik
3. ljubavnik
4. brat
5. otac
6. gospodar
7. kuvar
8. električar
9. vodoinstalater
10. mehaničar
11. stolar
12. dekorater
13. stilist
14. seksolog
15. ginekolog
16. psiholog
17. istrebljivač štetočina
18. psihijatar
19. iscelitelj
20. dobar slušatelj
21. organizator
22. dobar otac
23. vrlo čist
24. suosećajan
25. atletski građen
26. topao
27. pažljiv
28. galantan
29. inteligentan
30. smešan
31. kreativan
32. nežan
33. jak
34. pun razumevanja
35. tolerantan
36. razborit
37. ambiciozan
38. sposoban
39. hrabar
40. odlučan
41. pravi muškarac
42. pouzdan
43. strastven

NE zaboravite:
44. davati komplimente
45. ići u kupovinu s njom
46. biti iskren
47. biti vrlo bogat
48. ne uzrujavati je
49. ne gledati na druge devojke
A u isto vreme, takođe bi trebao:
50. dati joj puno pažnje
51. dati joj puno vremena, posebno vreme za nju
52. dati joj puno prostora, nikad ne
pitati gde ide.

Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO:
53. nikada ne zaboraviti:
* rođendane
* godišnjice
* Valentinovo
* sve što ona isplanira za vas

Napisite ako je nesto izostavljeno:zelenko2:

Slazem se.Uz napomenu da ako ispunjavas br.47 sve ostalo je nebitno.

mocna crnacka kita? :confused:

:eek: Ma...Ma...Sraaaam te bilo! :pop2:

evo ja cu da izbacim tacku 4. i 5. sta jos hoces?
ako te izseksa 2-3 puta na dan a ti to sa osmehom na lice vracas nisu potrebne ni pohvale
i opet smo mi komplikovani? :dash:

reče čovek da dopišemo, ako je tebi dovoljan osmeh ...nekome nije
potrebno mu je reći iz dva razloga ili mu osmeh deluje licemerno ili voli čovek to da čuje (ne ulazim u razloge zbog čega)
i da....ne smatram da su muškarci komplikovani
tako , da ja ništa neću ...samo da ostavim komentar

Poslednja izmena:
Ovo je vrlo degradirajuce za muskarce na prvom mestu... Ispade da nemamo vece potrebe od prosecne dzumare na ulici skoro... Imam vece potrebe od toga, i mislim da se sa zenskim potrebama preteralo, mozda ima slucajeva ali kod normalnih zena to nije slucaj...

Meni npr treba ovo:

1. prijatelj
2. saputnik
3. ljubavnik
7. kuvar - ica (ne uvek ali treba da zna da kuva)
12. dekorater
13. stilist (ne da me stilizuje nego da ode u soping i za mene, ja cu reci sta da kupi, smetaju mi ****** i histericne zene po soping molovima)
14. seksolog (ne u pravom smislu, ali i da zna sta i kako, da nije od onih fuj)
20. dobar slušatelj (slusatelj naravno, ja sam odlican govornik)
21. organizator
23. vrlo čist-a
24. suosećajan-a
25. atletski građen-a
26. topla
27. pažljiv-a
29. inteligentan-a
30. smešan
31. kreativan
32. nežan
34. pun razumevanja
35. tolerantan
36. razborit
38. sposoban
39. hrabar
40. odlučan
42. pouzdan
43. strastven

Poslednja izmena:
Zakljucak:

Zenu ne treba usrecavati kao uostalom nikog ko nema granice,zenu nikada ni ne mozes usreciti jer ista ima veciti podsvesni kompleks:nema kiitu.

Saudijci i ostali muslimani su to provalili na vreme.

H E M I J S K A A N A L I Z A Ž E N E
Hemijski element:
Žena
Hemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 60 kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.

Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se hemijski čistiji primerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.

Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.

Hemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se podložnost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo retko nalazi u devičanskom čistom stanju.

Najčešća upotreba:
Pre svega kao ukras, naročito u otmenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.

Izvršeni ogledi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jednog primerka, iako se može posedovati i više, pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.

dobar topik. vrlo puchan da chovek, muskarac treba da dodje do zakljucka da jedinio sebe treba da usreci. kao sto kaze moj kolega sugenzi.
ostala domaca zivina prati i cheka kuruza rashirenih nogu

- - - - - - - - - -

H E M I J S K A A N A L I Z A Ž E N E
Hemijski element:
Žena
Hemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 60 kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.

Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se hemijski čistiji primerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.

Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.

Hemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se podložnost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati elemenat na upijanje novca. Element je koji se vrlo retko nalazi u devičanskom čistom stanju.

Najčešća upotreba:
Pre svega kao ukras, naročito u otmenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.

Izvršeni ogledi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jednog primerka, iako se može posedovati i više, pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.

sta bre ti bulaznis?

Back