faraonn
Elita
- Poruka
- 20.074
Moze biti da putujes na tref sa nekim poslovno ali se i namjesti nesto i vise... iz cega se bez kontrole izdesava i izdesava... ali kres zbog kresa muka je poslije i jednom i drugom... znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako oboje kod sebe poseduju
test o hiv, hepatitis, sifilis, urinokulturu , bris uretre, hpv, bris jezika na bakterije i gjlivicnu kutluru...
Mujo, ne truj temuЈе ли, Хасо, а твоја ханума Фата, је л' носи са собом тест о хив, хептатитис, сифилис, уринокултуру, брис уртре, хпв, бирс језика на бактерије и гљивичну културу?
Mujo, ne truj temu
Ja se prvo ozenim pa tek onda sexNa linku https://zena.rtl.hr/ljubavi-i-seks/...greska-0a7d0b70-a93c-11ed-a2de-c61b5b247dc0/1 odgovori na slijedeca pitanja i saznaj da li je usputni seX za tebe genijalna ideja ili velika greskamislim, to za one koji jos nisu sigurni
Šta mislite o usputnom sexu i kakva iskustva imate?
![]()
Ja se prvo ozenim pa tek onda sex
Da ali to nekako u braku nastane monotonija, ne mogu se kolači sesti svakodnevno....mora malo i da se nesto promenikazes onda se Ybb** svakodnevno
![]()
Da ali to nekako u braku nastane monotonija, ne mogu se kolači sesti svakodnevno....mora malo i da se nesto promeni
Ja baš ste me iznenadili gospođo, slažem se u potpunosti sa vama.slazem sezato je ponekad dobro biti sam pa biras
![]()
ah sinko, slusaj starijeJa baš ste me iznenadili gospođo, slažem se u potpunosti sa vama.![]()
njaoooo kako lepo vaspitani forumasDa gospođoslažem se dobro bi došlo da me malo posavetujete i date malo od vaše mudrosti.
![]()