Usputni sex

Na linku https://zena.rtl.hr/ljubavi-i-seks/...greska-0a7d0b70-a93c-11ed-a2de-c61b5b247dc0/1 odgovori na slijedeca pitanja i saznaj da li je usputni seX za tebe genijalna ideja ili velika greska :ceka: mislim, to za one koji jos nisu sigurni :lol:

vetjinom je sve jok neshto sasvim malo sa da

Old Woman Yes GIF

5. Napišete sopstveni komentar od bar tri rečenice koji je direktno vezan za temu.
?
Tema mi se cini zanimljivom zato sto mislim da ima puno prakticnih savjeta za usputni seX.
Prvi i najvazniji je govori tiho i nosi psa sa sobom :rotf: ah ne, najvaznije je da ako se vec tako rekreiras uvijek uz sebe imas kondome, obavezno :)
ako takve avanture ne prekticiras cesto jos jedan savijet, provjeri rok upotrebe kondoma obzirom da stajanjem ili neadekvatnom pohranom mogu da puknu i onda je :fdlan:
Vazno je i da mozes reci ne... znaci ok je rekreativni sex ali ako se svidis parttenr ua pozeli nesto vise jednostavno kazes :nono2: nema nista osim gimnastike

Najbolji mi je ovaj tu dio
Ako će te usputni seks opustiti, nasmijati i zabaviti, upusti se u njega pa sad si mislite zasto sam uvijek dobre volje :zskace:
I secer na kraju
Ako ti dođe da brizneš u plač kad god sretneš zaljubljeni par, onda neobvezni seks nije za tebe, barem u trenutnoj životnoj situaciji.

Ja bi na ovo rekla potrazite strucnu pomoc, tada nikakav sex nije za vas.

I @Corvus jesam li napisala dovoljno sopstvenih komentara ili da krenem u detaljniju analizu :ceka:

Tema mi se cini zanimljivom zato sto mislim da ima puno prakticnih savjeta za usputni seX.
Prvi i najvazniji je govori tiho i nosi psa sa sobom :rotf: ah ne, najvaznije je da ako se vec tako rekreiras uvijek uz sebe imas kondome, obavezno :)
ako takve avanture ne prekticiras cesto jos jedan savijet, provjeri rok upotrebe kondoma obzirom da stajanjem ili neadekvatnom pohranom mogu da puknu i onda je :fdlan:
Vazno je i da mozes reci ne... znaci ok je rekreativni sex ali ako se svidis parttenr ua pozeli nesto vise jednostavno kazes :nono2: nema nista osim gimnastike

Najbolji mi je ovaj tu dio
Ako će te usputni seks opustiti, nasmijati i zabaviti, upusti se u njega pa sad si mislite zasto sam uvijek dobre volje:zskace:
I secer na kraju
Ako ti dođe da brizneš u plač kad god sretneš zaljubljeni par, onda neobvezni seks nije za tebe, barem u trenutnoj životnoj situaciji.

Ja bi na ovo rekla potrazite strucnu pomoc, tada nikakav sex nije za vas.

I @Corvus jesam li napisala dovoljno sopstvenih komentara ili da krenem u detaljniju analizu :ceka:
Onako...
Može Ii detaljnije, ako ti nije problem?
Ali lepo je, šareno...

Back