goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Hm......Ako su oni desnica......
....Toni Bler, wow :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Hm......Ako su oni desnica..........Toni Bler, wow :shock:
Pa sta ti imas protiv toga.To su sve srpske zemlje!!!Norma Kampl:Тези да је ово идеја "освајачког рата" допринело је што су се границе република доживљавале као државне, далеко пре формалног распада Југославије.
Али наравно да је прича о свему томе много сложенија, и да је то о"великој Србији" и "освајачким ратовима" у ствари само једно од многих поједностављивања њене генезе и развоја.
goxy:Bate, mogu....Kantri, KKK, National riffle association, popovi na sve strane, Bush na inauguracionom govoru chita Bibliju ko da zivi u 17.veku u vreme puritanaca......
Osim toga i Dss je desnica ali umerena.......
Nisam inache mislio samo na ameriku vec generalno evropu pa i muslimanski svet-Ahmedinajad......
Generalno je neshto izazvalo povratak desnice na scenu ,bash u vreme globalizma i opshteg otvaranja granica.
.....
Sunchaser:Не причај којешта. Један дан мрзите радикале јер су "циганољуби" (тако их називају и блиски вам рођаци са Стормфронта) а сад их гураш у ККК. Мислим, може се радикалима замерити много тога, али ово је већ подметачина најниже врсте (за разлику од Вољеног Чедице, који се до пре осам-девет година шепурио у White Power-мајицама, мрзео "црнчуге" и сл.; само доказ тезе једног паметног аустро-америчког чике, да је нацизам чедо левице, и ствар иде двосмерно, без обзира да ли човек почне као бољшевик и заврши као фашиста, Бенито, или почне као нациста а заврши као јакобинац
, попут горепоменутог вође екстремистичке организације у Србији).
Даље, мислим да радикали, овим последњим наступима, иду све више ка позицији "српске Републиканске партије", и то је добро (још ако би Рон Пол изгурао председничку номинацију...). ДСС је више евро-прича, конзервативно-демократска, што је такође важан стуб озбиљне политичке сцене.
Одговор на питање: читао сам један добар текст из Француске на ту тему, још пре десетак година, у доба успона Ле Пена. Ауторска теза: десница се враћа јер су деца шездесетосмаша згађена системом "вредности" родитеља, чији распад виде на сваком ћошку. Неспремност либералне левице да преузме одговорност за сопствене пројекте (економска глобализација, мултикултуралистички експеримент који је Европи донео шеријат у дворишту и слично). А ту су и припадници старије генерације, 65+, којима су шездесетосмаши већ једном срушили читав свет, и ови им то нису заборавили. И све су то ствари које су далеко видљивије у ЕУССР, него у Америци, чија десница, опет, има сопствене проблеме, специфичности и недоречености, да то сад не отварамо, предугачко је. И у Европи, таквој каква је, увек прети опасност да лудило данашњих ,либерала (које, извесно је, пролази као историјска појава) биде смењено неким новим Хитлером, јер такве зверке традиционално расту на тим просторима.
У самој Србији, фашизам се успоставља у под фирмом "антифашизма", нажалост, и ту је лудило рекло "добар дан, ја сам ваш нови комшија" (не рачунам бабароге у служби ових "антифашиста" адолфовског израза, неонацистичке хулигане и слично).
Р.Ѕ. И не знам зашто стављаш Аријела Шарона, хероја слободног света, на исту фотку са Бин Ладеном и осталим ратним савезницима ЛДП-ових пријатеља из МХФ у Босни и УЧК.
Niko ne kaze da se ratuje,bar ne sada.Poenta je u tome da Srbija ne treba da se odrekne svojih teritorija,a ako dodje neko bolje vreme.........!!!Kada smo bili sposobni da ratujemo sa nekim,ratovali smo protiv svih,bez ikoga uz sebe,zato smo tako i prosli,ali necemo valjda uvek takvi da budemo..!!!!!!!!!sw-darthBEN:A jel oces ti ici da ratujes sa celim svetom zbog tih Srpskih zemalja ?
I onda kao posle svakog rata koji su vodili Sloba i vojvoda Sheki , Srbija sve manja ,a mi pobedili (moralno)
Pitam se kolika bi bila da ponovo zaratimo ? Samo sto bi ja taj film gledao preko TV- mnogo daleko ...
goxy:Svaki pokushaj tzv.Rasnog ochuvanja i opstanka rase, bilo koje zavrshavao se loshe po one koji su ga praktikovali......
Koliko god shkripali zubima i ne prihvatali neizbezne promene globalizacije, one su vec kod nas.......Priche o loshoj krvi i o trovanju chiste bele krvi gube polako svoj znachaj buduci da se radja sve vishe dece iz meshovitih brakova.........
dusan82:Niko ne kaze da se ratuje,bar ne sada.
NIKADA ... rat je sranje . Ko ima mozga puska mu ne treba !
sw-darthBEN:Istina,rat je sranje,ali nismo ga mi izmislili!Kada nas napadnu moramo da se branimo!Ako je nekome sve jedno je li Srbin ili Hrvat,OK,meni je to nerazumljivo!dusan82:Niko ne kaze da se ratuje,bar ne sada.
NIKADA ... rat je sranje . Ko ima mozga puska mu ne treba !
sw-darthBEN:Rekoh ti ja zasto su cigusi glasali za vas radikale ,zbog vasih ukusnih radikalskih sendvica ...
Sta taj sendvic sve moze ... neke i da otera neke i da privuce ...cccc
i Srbi i Hrvati se,takodje dele na dobre i lose!Ali kada Hrvati proteraju Srbe,ti gledas sa strane i opet je svejedno.Ne ratuju losi i dobri vec napadaci i napadnuti i samo su ovde napadnuti losi,napadaci dobri!Osvesti se,Srbi su proterani sa svojih ognjista,kako moze da ti bude svejedno??? :?sw-darthBEN:Meni je sve jedno , ljudi se dele na dobre i lose .
sw-darthBEN:Koliko se mogu uporediti Americka desnica (republikanci) i nasa desnica (radikali) ?
Po meni ni malo !
Tja....Ja sam umereni optimista......Verujem da se chovechanstvo blizi ujedinjenju, jer ima izbor ili da se ujedini ili da propadne.......Globalni izazovi kao shto su efekat staklene bashte, siromashtvo i kosmichka istrazivanja dovode sve vishe do potrebe saradnje medju narodima, a to zahteva rushenje barijera i maximalni cooperation.........Nexus 6:dobro, ako cemo da gledamo sa tacke gledista Evrope i "bele rase"
tacno, promene su vec kod nas...kljucne reci kod nas...nisu kod njih...
oni dolaze kod nas, a ne mi kod njih...sto znaci da smo mi u defanzivi, i da ce kod nas biti eventualnog sranja...a mi smo ususkani u neku finansijsku sigurnost, i srecni smo sto ima nekoga da cisti iza nas, vozi nas taksijem, i sto mozemo da jedemo u libanskom restoranu...
e, sad...potpuno si u pravu sto se tice pokusaja koju su propali, ali u svim tim slucajevima meta su bile manjine potpuno integrisane u sistem...ti nisi mogao da 100% prepoznas Jevrejina u Nemackoj 30ih...
u nekakvom buducem sukobu bice sukoba izmedju civilizacija...
i samo da napomenem da nisam nikakav nacista, jednostavno nemam neke optimisticke poglede na buducnost ljudske rase i civilizacije...