Uspomene na...slike iz starog dnevnika...

Svi se ponekad setimo nekih proshlih vremena i davno ugashenih ljubavi....i vaskrsnu slike tako zzivo kao da gledamo fotografije...
Koje su vashe uspomene ostale trajno zabelezzene u vashem sechanju?

Jako sam romanticna. Ima dosta lepih uspomena, koje su obelezile moj zivot. Ipak, ono sto mi se desavalo sa sadasnjim deckom je bilo najlepse, iako od njega imam najmanje uspomena. Najlepsa uspomena mi je jahta, koju sam dobila od jednog bivseg decka. Usidrena je u Italiji, iapk, imam jos mnogo drugih lepih uspomena.

...jaoj dnevnik:rumenka:...vodila dnevnik od prve godine gimnazije do druge godine fakulteta, za svaku godinu imam po jednu tvrdo ukoricanu svesku sa kariranom sarom...uzassssssssss kakav blam:rumenka:...cuvam ih u slatkoj kutiji u krevetu sa ostalim knjigama...ukoliko bi neko zeleo da me zafrkava do starosti mogao bi samo da zaviri u te detinjarije...svaka ljubav opisana do detalja, vecina zurki je strucno analizirana, jedino nisam pisala o skoli...to sam pocela na fakultetu...najsmenije je sto i danas sve te ljude iz dnevnika redovno vidjam...cak me vise nije ni blam....

...od urezanih fotografija u glavi tacno pamtim momenat kada sam ugledala veeeeeliki grafit u ulazu zgrade, kako mi je bio rodjendan decko je nekada nocu crvenim slovima napisao refren pesme Olivera Mandica i porukicu ljubavi...meni je u tom momentu bilo nelagodno jer je cela zgrada znala kome je namenjena pesma ali sada mi je slatko sto sam to dozivela i uramila u glavi...kasnije su zgradu renovirali i moj poklon je zauvek nestao...:aha:

...secam se momenta kada sam poslednji put videla decka, nije trebalo da bude poslednji put ali ja sam imala neko lose predosecanje...znala sam da ga vise u zivotu necu videti...sve je delovalo tih meseci too goood to be true pa je tako zaista i ispalo, nikada se vise nismo videli niti se mozemo nekada u zivotu sresti...to mi se urezalo, bio je neki maj, kisa je padala i vec je svitalo a ja sam samo zelela neka udje u taj avion vec jednom jer ne mogu vise...ali prevazidje se...samo ostane fotografija u glavi koja cak vise i ne boli, vremenom postane slatka kao i sve ostale...:heart:

Svi se ponekad setimo nekih proshlih vremena i davno ugashenih ljubavi....i vaskrsnu slike tako zzivo kao da gledamo fotografije...
Koje su vashe uspomene ostale trajno zabelezzene u vashem sechanju?

Bježanje kroz prozora da bih se nalazila s njim, doček ćaće na skalinama kad sam se vraćala.. al mene je bilo briga .. :zaljubljena:
Lipe upomene prve ljubavi .. :heart:
Zapisivala sam svašta nešta za moj život tada jako teaterijalno ,skrivala pod madrac dnevnik, i ćaća ga je naša jedan dan i bacio.. :confused:

Bile su to lipe godine..
Pokoj mu na duši.

mene svalepasćanja bacaju u užasanbedak.
štoreko dilajt, kada omatorimćukupim neku veliku i udobnufotelju, da poredjam slike oko sebe.

tada će, valjda dovoljno vremena proći ...

pipi, baš baš lepa tema, al' ja .... odoh
smiley-ashamed004.gif

Back