Uspevate li da vam seks u braku ne postane dosadan?

Gazdarica:
Zanimljivo mi je ovo o opustanju i prepustanju kao jedinom lijeku...
Znaci, ako ti nije do seksa, ti samo treba da se opustis i prepustis...
Cemu? Tom osjecaju da ti nije do seksa?!
Prepustanje tome svakako da ce da pomogne...
Da ti sto duze i sto vise ne bude stalo do seksa...
a ti si samoprozvani ekspert za sex :)
ako nekom nije do sexa ocigledno ima neki problem (koji nema veze sa sexom)
i onda valjda treba time da se bavi, a ne da forsira SEX kao mother's little helper

етотако:
a ti si samoprozvani ekspert za sex :)
ako nekom nije do sexa ocigledno ima neki problem (koji nema veze sa sexom)
i onda valjda treba time da se bavi, a ne da forsira SEX kao mother's little helper
Baby, ekspertom si me ti upravo nazvala, tako da se nikako ne moze reci da sam samoprozvana... 8-)
Dalje, nisam ni rijeci rekla o tome da treba forsirati seks, nego da se opustanjem i prepustanjem nece nista postici... Ako te zanima, mogu da napisem sta smatram korisnim u takvim situacijama... Ali, ne vjerujem da te zanima, iskreno receno...
I da, to ima veze sa problemima koje covjek ima...
No, da ponovim, smatram da opustanje i prepustanje NECE pomoci poboljsanju seksualnog zivota, u situaciji kada taj segment nekome steka...
I trece, vrlo je zanimljivo sto odmah skaces da lijepis etikete, cim se neko sa tobom ne slaze u misljenju...
Zasto?

Gazdarica:
Baby, ekspertom si me ti upravo nazvala, tako da se nikako ne moze reci da sam samoprozvana... 8-)
Dalje, nisam ni rijeci rekla o tome da treba forsirati seks, nego da se opustanjem i prepustanjem nece nista postici... Ako te zanima, mogu da napisem sta smatram korisnim u takvim situacijama... Ali, ne vjerujem da te zanima, iskreno receno...
No, da ponovim, smatram da opustanje i prepustanje NECE pomoci poboljsanju seksualnog zivota, u situaciji kada taj segment nekome steka...
I trece, vrlo je zanimljivo sto odmah skaces da lijepis etikete, cim se neko sa tobom ne slaze u misljenju...
Zasto?
please, napiši...

Gazdarica:
Zasto?
prvo... iznenadilo me to sto si se uvredila za "samoprozvani ekspert za sex"
pa to nije nista lose, svi smo mi eksperti jer se svi sexamo i svi znamo sta nama konkretno odgovara i to je sasvim dovoljno
a samo sam htela da ti skrenem paznju da nemas prava da se podsmevas mojim stavovima... i zaista nemas. Ako nesto funkcionise, tj. ako ja nemam problema u sexu i ako se moj sexualni zivot iz dana u dan poboljsava, cak i sada kada sam pomalo hendikepirana onda ja svakako znam sta meni odgovara i mogu da podelim svoje iskustvo sa drugima i mozda ce to isto nekom odgovarati
anyway, ne bih da ulazim u neke velike detalje oko opustanja i prepustanja... zdravom i pravom coveku, bez nekih problema ce to doneti orgazam, onom kog nesto tisti ce doneti mracne misli

i vidis ti si mene dovatila da prozivas za lepljenje etiketa... ovaj, zalepila si mi etiketu da lepim etikete
ma da :D

Gazdarica:
@Etotako, znaci, tebi je podsmijevanje ako se neko ne slaze sa tobom u misljenju?
ne, nije to meni podsmevanje... zavisi kako se slozi to neslaganje
ako si recimo ironican ili slicno, onda to naravno ne vodi ka konstruktivnoj raspravi

inace, nemam neku ambiciju da se slazem sa ljudima oko stvari, sasvim mi odgovara da se ne slazemo :) dovoljno je da se ne svadjamo i da kada radimo zajedno pravimo kompromise

Gazdarica:
Lijepo, sad se vec bolje razumijemo...
Samo jos da mi objasnis zasto smatras ironicnim to sto je meni bio zanimljiv stav da necinjenje rjesava problem...
Mislim, ne moras da objasnjavas, samo se cudim...
Ionako smo previse skrenule sa teme...
Nesporazum uslovljen formom forumske
komunikacije. Ne poznajemo se i ovako ja mogu da projektujem svoje iskustvo sa drugim ljudima. Naime, ljudi koje poznajem u RL tako pricaju kada su ironicni.

...:)...Hm, nazalost - ne sasvim...Seks na javnom mestu podleze pravnom sankcionisanju i nije preporucljiv u civilizovanim drzavama - u onim drugim ne preporuciju se ni usputni, daleko bezazleniji i manje eksplicitni vidovi razmene neznosti, osim u slucaju svesne ambicije u pravcu upoznavanja sa uslovima u lokalnom pritvoru i (ne)fleksibilnoscu domacih zakona...Crkveni kanoni, istina, koketiraju 'dozvolama'/'zabranama', te formalno-sadrzinskom 'ispravnoscu' u ovom smislu, no, u tom slucaju, brak se sklapa u crkvi, a pred Bogom...

етотако:
koleginice ugadnubaburastem vidim da ste ovu materiju izucili :) hvala na uputstvu za upotrebu dozvole za sex, obraticu paznju :) da ne uznemiravam javni red i mir

...Nema na cemu...:)...No, u cilju izbegavanja zamene teza i konfuzije u eventualnih, opstom kulturom, neopterecenih nemernika na ovoj temi, dozvolite blagu korekciju - spocitanim mi uputstvom ne raspolazem iz razloga koje, nadam se i dalje, nije potrebno objasnjavati, te ih, jasno, ne mogu ni preporucivati...:)...Sto svakako ne cini pitanje kreativnog krsenja javnog reda manje inspirativnim, sa akcentom na mastu, hrabrost i vestinu - da Vas ne uhvate...Srecno!...;)

Back