Uspešni, zgodni, samo vs. Ono drugo

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
da radikalizujemo stvari i uzmemo dva polariteta
koja možda nisu ni tako nerealna
da li biste radije bili uspešni, zgodni i sami
(što znači sa visokim prihodima, konforom, maksimalnim ulaganjem u sebe i bez pordice)
ili neuspešni, (ispod)prosečni i u paru
(što znali sa kreditoim ili sa roditeljima, s natezanjem od 1. do 1, sa tipičnim
kućanskim životom i u ljubavi sa partnerom i s porodicom)

Baš bljak izbor ... pa ajde ovako: pod uslovom da sa svojim životnim partnerom uspeš da deliš "dobro i zlo" (što je jako teško) u uslovima pod rednim bojem dva to je jedini logičan izbor. Ukoliko će uslovi predstavljati stalni generator problema onda je bolje biti sam i nesrećan, nego unesrećivati se medjusobno . Verovatno se mnogi neće složiti oko ovoga "nesrećan" ali ja još uvek verujem da je uslov za sreću "uparenost" i po mogućstvu roditeljska ostvarenost.

(što znači sa visokim prihodima, konforom, maksimalnim ulaganjem u sebe i bez pordice)
(što znali sa kreditoim ili sa roditeljima, s natezanjem od 1. do 1, sa tipičnim

Biram prvo...:D

pa ako bih morao da biram onda bih radije imao par trebica i u dogledno vrijeme im napravio neku malu djecu, i onda se smirim odselim se u neko opusteno okruzenje i odmaram sa nekom jednom ... mada mozda neka iskrsne pa sprijeci moj pohod na malo carstvo onda cu da se malo gotivim dignem neki kredit i da uteknem
Ashford_Village_big.jpg

uglavnom ne svidja mi se ovaj drugi izbor zato sto je to ona najgora klasa na planeti duznickih robova, a ni ne mislim da je sve nesto u zivotu u gotivi ... sta ja znam neki moj put

ne, to je merak ili mozda sedativ ili tako volish da jedes :(
pa dobro nisam bitna, onda se tovim ovako iz hobija
el imas ti blog o vezbanju rekli su mi da vezbam, nikad se ne zna, ti da pises, i za zhene
mada mzoda pre nesto mekshe

e bitna sam da se ne lazemo idem onda

proucavam telo, kako se gojim, gde ide vise, nije to kod svakog isto :think:

nikad nisam bila sirotinja, uvek jaca sredina te mi je tesko sad iz ove pozicije odgovoriti ali znam sigurno da mi je dete najvazije u zivotu i ne bih mogla da prozivim zivot a da ne budem majka....isto tako, deca se prave u ljubavi i braku tako da sam def sklonija onom pod 2.....

Back