Успеси Вучићеве владе

Ja mislim da vecini najvise smeta upravo to sto je ex konobar.

Jer zaboga, kako to moje dete nema posao, a ja sam ugledna lekarka, a muz mi arhitekta, a tamo neki golja i seljace u UO RTS-a?!

A sto se ti neupitas malo sta ce uopste neko da sedi u UO i prima pare za sta?
Ko iz UO je do sada odgovarao za bilo sta?
Ti UO i NO su izmisljeni samo za ufuravanje partijskih pacova da primaju pare za nista.

Ovo je javni servis, državna firma. Onaj ko treba da upravlja tom firmom je država, u političkom smislu. Stoga nije nebulozno da su u upravi ljudi koji su na vlasti, koji treba iz budžeta da hrane tu bulumentu, zar ne ? Ako je direktor RTSa jedan žuti novinar koji nije smenjen, a trebalo bi, zašto je čudno da neko postoji koji bi kontrolisao takvu spodobu ? S pozicije ekonomiste, teško da bi neki dugogodišnji ugledni ekonomista došao u propalu firmu kao što je RTS, umesto da mlati pare na drugim boljim mestima.

Kako je to žuti Bujošević ugledni stručnjak za menadžment državne TV ? Kako se to niste zapitali ?

:lol:

Jao, kako ne shvatas koliko si kontradiktoran sa svojom partijom. Oni nama objasnjavaju da moramo placati taksu jer "EU trazi da drzava ne sme biti vlasnik medija"
i da se zato zove "javni servis" jer ga finansiraju gradjani NEPOSREDNO.
Ako je tako, sta ce onda partijski Ili vladini) kadrovi u UO? Zar ne bi bilo logicno onda da gradjani imenuju svoje predstavnike?
Naravno, svakome je jasno da tzv. javni servis nije nista drugo vec servis vlasti, tacnije njihoivg nalogodavaca iz Brisela i Vasingtona.

Bolestan i gladan zaboravljen na planini: Ukinuli mu socijalnu pomoć jer ima njivu od 70 ari koja mu ništa ne vredi

http://bulevar.b92.net/sudbine.php?yyyy=2015&mm=12&dd=29&nav_id=1080027

- - - - - - - - - -

Zasto je socijalna politika ove drzave ocajna decenijama?

Зато што мора да се надомести ловом запослених а код нас су људи опуштено још од * 70-их
ишли у пензију са 45 год.

1909795_550565675108669_9216872594449145604_n.jpg

Jao, kako ne shvatas koliko si kontradiktoran sa svojom partijom. Oni nama objasnjavaju da moramo placati taksu jer "EU trazi da drzava ne sme biti vlasnik medija"
i da se zato zove "javni servis" jer ga finansiraju gradjani NEPOSREDNO.
Ako je tako, sta ce onda partijski Ili vladini) kadrovi u UO? Zar ne bi bilo logicno onda da gradjani imenuju svoje predstavnike?
Naravno, svakome je jasno da tzv. javni servis nije nista drugo vec servis vlasti, tacnije njihoivg nalogodavaca iz Brisela i Vasingtona.

Pa ako pogledaš to je potpuno blesavo. Narod plaća taksu koju je država odredila da bi RTS bio nezavisan ???? Kako god okreneš pare stižu od naroda, dal preko budžeta dal preko taksi.

Ko će onda da kontroliše instituciju RTS koju finansira narod kome je država naredila da plaća ? Bujošević, Tadić, Boškić ?

Pa ako pogledaš to je potpuno blesavo. Narod plaća taksu koju je država odredila da bi RTS bio nezavisan ???? Kako god okreneš pare stižu od naroda, dal preko budžeta dal preko taksi.

Ko će onda da kontroliše instituciju RTS koju finansira narod kome je država naredila da plaća ? Bujošević, Tadić, Boškić ?

O tome ti i govorim. Jasno je da je vlast ta koja sve odredjuje i za to odgovara gradjanima na izborima. Zasto se onda kriju iza floskula tipa "javni servis", "nezavisna regulatorna tela", bla,bla,bla.
Reci cu ti. Zato sto na taj nacin sa sebe skidaju svaku odgovornost a zadrzavaju stvarni uticaj.

Nego, jesi li gledao Vucka na Prvoj? Kako ti se cine Ivanoviceva pitanja ako si gledao?

Ovo je očigledno da si neki mesar pošto se razumeš u klanje ali ovde je u pitanju državna TV, i u to možeš samo da gledaš, da ti približim vom fahu - ko tele u televizor. :lol:

Аха... специјализовао сам се за транжирање ботова

И да ти право кажем, немој да купујеш то месо, товљеници су да би што јефтиније и што пре добијали на тежини храњени сендвичима са састојцима којима је истекао рок употребе, па је месо значајно лошег квалитета. Мозга немају, а право да ти кажем и кости су им за бацање, керови луталице неће чак ни да их оњуше, а камоли да пробају.

Што се тиче РТС-а, програм им одавно није по мојим стандардима, поготово од како нон стоп репризирају "Психо", римејк култног америчког остварења у домаћој режији и са лошом домаћом глумачком поставом

Фасцинантно је, са којом дозом дивљења, Слиниша Мали гледа у Великог Вођу...

Tan2015-12-28_18654396_5.jpg

И Неша слина је пре неко вече, код Марића, морао у свакој другој реченици да га помене.

Ту нешто смрди. z:mrgreen:

I trebaju da mu se dive. Vucic je covek koji vodi nezavisnu politiku, vrsan diplomata, balansira izmedju Istoka i Zapada i uspeva da sacuva ovu malu zemlju !!
Можда бих му се дивио и ја, да имам 24 стана и 25 спорних приватизација а још сам на слободи...:D

O tome ti i govorim. Jasno je da je vlast ta koja sve odredjuje i za to odgovara gradjanima na izborima. Zasto se onda kriju iza floskula tipa "javni servis", "nezavisna regulatorna tela", bla,bla,bla.
Reci cu ti. Zato sto na taj nacin sa sebe skidaju svaku odgovornost a zadrzavaju stvarni uticaj.

Nego, jesi li gledao Vucka na Prvoj? Kako ti se cine Ivanoviceva pitanja ako si gledao?

Gledao sam, slučajno, od momenta kad je počeo priču kako se svi novinari boje Vučića. Znači nekih poslednji 20 minuta. Stekao sam utisak da je Ivanović neki baja koji će da ga rešeta, međutim, ništa više i ništa manje od pitanja na koja je već više puta odgovarao.

I nema ničega što već nisam znao ili čuo. Standardno. Jesam li propustio nešto ?

Poslednja izmena:
Nikad vise opozicionih medija nije bilo.

O premijeru i predsedniku se pise svasta, prave se karikature, ministri se napadaju, jako cesto osnovano, postoje i televizije i novine i internet portali koji otvoreno podrzavaju neke druge stranke...

Situacija je svakako bolja nego 2011 kada je bio samo jedan opozicioni radio, ili 2006 kada se fasisticki zatvarala BK televizija.

Back