AlexandarNS
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ce biti dodatni adrenalin za brzi raspad sistema. U sustini, odgovara mi to, mojima ce biti dovoljno da posaljem sto kinti da lepo zive.

Ti si se na vreme evakuisao sa Srbtanika, ali ima jos 3-4 godine dok ne potone skroz. Ima jos nade za nas na palubi. Oni koji u nizim klasama verovatno nece biti spaseni![]()
Nekako imam osecaj da sam uhvatio poslednji voz. Bolje pozurite, voda ubrzano nadire, a camaca nema dovoljno. A sumnjam i da ce drugi brodovi jos dugo da primaju davljenike.
Vučić na konferenciji za novinare sa ruskim ministrom, konačno JAVNO PRIZNAO da dobija "udarce" u glavu kao predsednik vlade male države ako ne posluša naređenja i obavi zadatak, koje dobija od zapadnih nalogodavaca.
Dakle,sad imamo otvorenu potvrdu da smo OKUPIRANI.

Smatraj to nagoveštajem da MORA da se okrene zapadu. Dosta su plivali mal' ovamo, mal' onamo, ode proklamovana " neutralnost" u p.m. Okrenuće nas agresoru koji nas je do juče ubijao kasetnim bombama, zatrovanom GMO hranom, neproverenim lekovima, koji nam je rasturio državu, uništio ekonomiju i doveo "demokretiju". Sad su rekli da sve to zaboravimo, prošlost ne postoji i nacrtali nam svetlu budućnost.
To je izdajnik hteo da kaže.![]()
Koja je alternativa? Ne zaboravi da svagde vlada interes. Jedni Ameri su bombardovali Nemacku i bila im je smrtni neprijatelj, opet su kasnije 49 slali pomoc blokiranom berlinu. I dali su ogromne novce u vidu Marsalovog plana toj istoj Nemackoj. U politici je tako ne postoje ni vecne ljubavi ni vecna neprijateljstva
"BG na vodi naišao na probleme, menjamo zakon"
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=12&dd=04&nav_id=1070624

..... очекивано..... јер су "доктори наука" из неписмене СНС држали чепове у ушима када су их стручњаци на време упозоравали........

Вучић на ванредној конференцији у дирекнтом преносу на РТС-у, Пинку и Студију Б - "Волели ме или не волели, у уџбеницима историје ће бити записано да смо 2015. отворили прва поглавља"
субота, 05. децембар 2015.
Александар Вучић поново је сазвао ванредну конференцију за новинаре, коју су били у обавези да директно преносе медији под контролом режима – Пинк, РТС и Студио Б, док се ТВ Хепи овога пута „извукла“, па је добила дозволу да уместо Вучића емитује "Парове".
Вучић је поново говорио о „афери Корниц“ и нападима на њега и углавном поновио све оно што је већ причао у „Упитнику“ РТС-а пре пет дана.
Док је у „Упитнику“ компарирао себе са Карађорђем, кнезом Михајлом, краљем Миланом и осталим владарима из династија Обреновић и Карађорђевћ, овога пута премијер је причао како су пребијени Петар Бојовић и мајор Гавриловић, као пример како у Србији пролазе они који су задужили народ, у које сврстава и самог себе. Након тога је рекао:
„Волели ме или не волели, у уџбеницима историје ће бити записано да је 2015. Србија отворила прва преговарачка поглавља, да је 2015. успела да спусти дефицит испод нивоа Мастрихта, да је први пут ушла у раст привреде... То је оно што ће остати запамћено!“, поносно је Вучић набројао "историјске успехе" Владе.
Не мешам се у рад Тужилаштва, прихватам оно што каже Небојша Стефановић
„Не знам шта каже Тужилаштво, не мешам се у рад тужилаштва, и могу да разумем оно што каже Небојша Стефановић.“, рекао је премијер поводом подизања и повлачења оптужнице против власника „Курира“ у истом дану.
„ Нисам разумео све оне, који су, поред тог фантастичног случаја „Подрум“, па замерају Небојши Стефановићу што су иза њега стајали наоружани полицајци. Ја волим полицију, мислим да је добро да је полиција увек ту, јер може да нас заштити.“, рекао је потом премијер, поводом рекација не конференцију Небојше Стефановића за штампу, на којој су били присутни наоружани специјалци под пуном ратном опремом.
„Ево нека сада Ивица крене да прича, он је задужен за ове светске теме“, рекао је уз осмех Александар Вучић и привремено завршио свој монолог.
(НСПМ)
![]()

Одустао сам код подвученог, ал ко велим може коме бити интересантно.Горан Свилановић: Ова влада је променила наш однос према суседима, Србија сада доприноси регионалној стабилности
субота, 05. децембар 2015.
БЕОГРАД - Допринос Србије регионалној стабилности је велик, поручио је данас генерални секретар Савета за регионалну сарадњу Горан Свилановић, истичући да је важно да се види до које мере је дијалог у Бриселу помогао Србији да изађе из ситуације где се стално упирало прстом у њу и да дође у ситуацију да може да буде извозник стабилности.
"Суштина је у томе што се променио однос према суседима, однос према њиховим интересима који је заснован на искључивом поштовању и потреби сарадње", рекао је Свилановић за РТС, додајући да је његова улога као генералног секретара за регионалну сарадњу олакшана са овом владом, јер када је у питању однос према суседима то је искључиво позитиван однос.
Свилановић је навео и да је Министарски самит ОЕБС-а у Београду био велики догађај и да Србија може да буде поносна како је организовала један од највећих скупова у овој години у широком европском простору.
Осврћући се на говор премијера Србије Александра Вучића о стабилности, Свилановић је рекао да су неке теме у међународним организацијама јасне и да се најчешће када се говорило о овим просторима говорило о проблему Косова, о функционалности БиХ, као и о Македонији.
"Међутим, ових дана се више не говори тако, јер је кроз Бриселски споразум 1 и 2 дефинисан процес у коме траје дијалог Београда и Приштине и више нико то не узима као горући проблем на Балкану и то је резултат свега што се радило претходних неколико година и на то можемо да будемо поносни", рекао је Свилановић.
Ангажман Србије када је у питању функционалност БиХ у последње време је искључиво позитиван, сматра Свилановић.
"Прва посета ове владе и премијера је била је посета Сарајеву и била је веома успешна. У међувремену је био у неколико наврата и у Сарајеву и у Сребреници, што је добро примљено у широј јавности, не само БиХ, него и изван њених граница", навео је Свилановић.
Говорећи о томе одакле долази највећа опасност за регионалну стабилност, Свилановић је рекао да је Вучић имао у виду и Куманово, јер је то догађај који је мало остао по страни, а у ствари је био драматичан догађај због тога што је близу југа Србије и Косова и отуда забринутост.
(Танјуг)
MANTRA LI, MANTRA: