Успеси Вучићеве владе

Najveci uspeh je sigurno totalna depresija u narodu .
Kompletno razaranje duha , gotovo katatonija .
Nikad nisam zeleo da odem iz zemlje , ali polako pochinjem da zelim .
Armija botova , sve iskrivljeno , devijantno i nastrano .
Previshe bizarno i prosto neverovatno , nije moguce vishe podneti .

Poslednja izmena:
Najveci uspeh je sigurno totalna depresija u narodu .
Kompletno razaranje duha , gotovo katatonija .
Nikad nisam zeleo da odem iz zemlje , ali polako pochinjem da zelim .
Armija botova , sve iskrivljeno , devijantno i nastrano .
Previshe bizarno i prosto neverovatno , nije moguce vishe podneti .
par forumasa ovde niste narod. ds i ldp su se odrekli naroda sestog oktobra

post-33066-0-05746600-1448460881.jpg

Hocete pretplatu od 500 din mamu vam *****? Ne mozete ispravno da napisete?!

- - - - - - - - - -

post-33066-0-55996300-1448460892.jpg

post-33066-0-05746600-1448460881.jpg

Hocete pretplatu od 500 din mamu vam *****? Ne mozete ispravno da napisete?!

- - - - - - - - - -

post-33066-0-55996300-1448460892.jpg
Вучић је обећао преплату од 150 динара, што је мање од кутије цигарета. Свагде у свету се плаћа преплата да би телевизија могла објективно да приказује дешавања и да би вршила културно-образовно издизање нације

Вучић је обећао преплату од 150 динара, што је мање од кутије цигарета. Свагде у свету се плаћа преплата да би телевизија могла објективно да приказује дешавања и да би вршила културно-образовно издизање нације

Gde se svuda u svetu placa pretplata. U vecini sveta nema nikakve pretplate. Samo u nekoliko evropskih drzava. U najvecim drzavama sveta nema pretplate USA, Rusija, KIna... Sto USA nema drzavni servis. Nego videla zaba da se konj potkiva pa hoce i ona. Srbija je mala i siromasna i ne moze da ima servise kao imperijalisticke i kolonijalne sile poput UK.

Ponovicu PO HILJADITI PUT.
NADLEZNIM LICIMA I INSTITUCIJAMA OVE ZEMLJE.
NEMOJTE NASTAVITI SA PRODAJOM DRZAVE SRBIJE PRAVNIM I DRUGIM SUBJEKTIMA CIJI INTERESI AJDE I EMOCIJE, NISU DIREKTNO VEZANI ZA OVU ZEMLJU.
NEMOJTE PRODAVATI TELEKOM SRBIJA STRANCIMA.
PRODAJTE GA GRADJANIMA OVE ZEMLJE I ZAPOSLENIMA PREDUZECA.
KAO STO ZNAMO.
PLATE U TELEKOMU SU POPRILICNO VISOKE ZA SRPSKE USLOVE.
PRODAJTE VECINSKI DEO AKCIJA ZAPOSLENIMA,
OSTATAK PODELITE GRADJANIMA,
NE ZNAM KOLIKO IM PRIPADA OD PRODAJE PO ZAKONU?.
ZAPOSLENIMA CE SE ODBIJATI OD MESECNIH ZARADA RECIMO, STA ZNAM, 10 ILI 20 PA I 30% DOK NE OTPLATE TIH 2 MILIJARDE DOLARA.
PREOSTALE AKCIJE, NAKON PRODAJE ZAPOSLENIMA I RASPODELE GRADJANIMA.
PRODAJTE JE GRADJANIMA, OBICNIM GRADJANIMA OVE ZEMLJE.
AKO BAS ZELITE, PUSTITE IH NA SLOBODNO TRZISTE PA NEKA KUPI KO MOZE I ZELI.
TAKODJE.
ZAKONOM VEZITE ZAPOSLENE DA VECINSKI DEO AKCIJA TELEKOMA MORA OSTATI U VLASNISTVU ZAPOSLENIH.
DAKLE, TIM DELOM AKCIJA SE DALJE NE SME TRGOVATI.
RUKOVODJENJE SISTEMOM CE NAKON PRODAJE PREUZETI SKUPSTINA ZAPOSLENIH.
I DOBICETE ZASIGURNO EFIKASNIJE, REFORMISANO PREDUZECE JER CE ZAPOSLENI SADA RADITI ISKLJUCIVO SAMO ZA SEBE A NE I ZA DRZAVU KAO DO SADA.
NEKO CE RECI.
A GDE JE TU TENDER, GDE JE TRANSPARENTNOST ITD...
PA,
KAKO STE MOGLI ZEMLJU PO VOJVODINI I OKO BEOGRADA DA PRODATE ARAPIMA MIMO GRADJANSKE VOLJE, CAK SU SE MNOGI I BUNILI ZBOG TOGA,
TAKO URADITE I OVO.
I NE OBAZIRITE SE NA PRITISKE IZ INOSTRANSTVA.
AKO VAM NEKO SPOMENE NESTO, NAVEDITE MU PRIMER ARAPA PA CAK I FIATA I SLINE PRIMERE.
MNOGO JE NETRANSPARENTNOSTI I NEPRAVILNOSTI, NEZAKONITOSTI BILO U PRIVATIZACIJAMA, POSEBNO NAVEDENIM.

Ponovicu PO HILJADITI PUT.
NADLEZNIM LICIMA I INSTITUCIJAMA OVE ZEMLJE.
NEMOJTE NASTAVITI SA PRODAJOM DRZAVE SRBIJE PRAVNIM I DRUGIM SUBJEKTIMA CIJI INTERESI AJDE I EMOCIJE, NISU DIREKTNO VEZANI ZA OVU ZEMLJU.
NEMOJTE PRODAVATI TELEKOM SRBIJA STRANCIMA.
PRODAJTE GA GRADJANIMA OVE ZEMLJE I ZAPOSLENIMA PREDUZECA.
KAO STO ZNAMO.
PLATE U TELEKOMU SU POPRILICNO VISOKE ZA SRPSKE USLOVE.
PRODAJTE VECINSKI DEO AKCIJA ZAPOSLENIMA,
OSTATAK PODELITE GRADJANIMA,
NE ZNAM KOLIKO IM PRIPADA OD PRODAJE PO ZAKONU?.
ZAPOSLENIMA CE SE ODBIJATI OD MESECNIH ZARADA RECIMO, STA ZNAM, 10 ILI 20 PA I 30% DOK NE OTPLATE TIH 2 MILIJARDE DOLARA.
PREOSTALE AKCIJE, NAKON PRODAJE ZAPOSLENIMA I RASPODELE GRADJANIMA.
PRODAJTE JE GRADJANIMA, OBICNIM GRADJANIMA OVE ZEMLJE.
AKO BAS ZELITE, PUSTITE IH NA SLOBODNO TRZISTE PA NEKA KUPI KO MOZE I ZELI.
TAKODJE.
ZAKONOM VEZITE ZAPOSLENE DA VECINSKI DEO AKCIJA TELEKOMA MORA OSTATI U VLASNISTVU ZAPOSLENIH.
DAKLE, TIM DELOM AKCIJA SE DALJE NE SME TRGOVATI.
RUKOVODJENJE SISTEMOM CE NAKON PRODAJE PREUZETI SKUPSTINA ZAPOSLENIH.
I DOBICETE ZASIGURNO EFIKASNIJE, REFORMISANO PREDUZECE JER CE ZAPOSLENI SADA RADITI ISKLJUCIVO SAMO ZA SEBE A NE I ZA DRZAVU KAO DO SADA.
NEKO CE RECI.
A GDE JE TU TENDER, GDE JE TRANSPARENTNOST ITD...
PA,
KAKO STE MOGLI ZEMLJU PO VOJVODINI I OKO BEOGRADA DA PRODATE ARAPIMA MIMO GRADJANSKE VOLJE, CAK SU SE MNOGI I BUNILI ZBOG TOGA,
TAKO URADITE I OVO.
I NE OBAZIRITE SE NA PRITISKE IZ INOSTRANSTVA.
AKO VAM NEKO SPOMENE NESTO, NAVEDITE MU PRIMER ARAPA PA CAK I FIATA I SLINE PRIMERE.
MNOGO JE NETRANSPARENTNOSTI I NEPRAVILNOSTI, NEZAKONITOSTI BILO U PRIVATIZACIJAMA, POSEBNO NAVEDENIM.

Вучић је обећао да неће продавати телеком по сваку цену. Али телеком је најбоље продати јер није у стању бити конкурентан на тржишту европском где су технолошки много јачи играчи. Телеком ако остане у власништву Србије ће изгубити своје кориснике и тада ће бити безвредан -

Вучић је обећао да неће продавати телеком по сваку цену. Али телеком је најбоље продати јер није у стању бити конкурентан на тржишту европском где су технолошки много јачи играчи. Телеком ако остане у власништву Србије ће изгубити своје кориснике и тада ће бити безвредан -

:lol: Jeste, obećao je da ga neće prodavati za svaku cenu, to je tačno. Samo za nisku, odnosno, najnižu! :lol:
Koja ozbiljna država rasprodaje svoje resurse u energetici, komunikacijama, obradivom zemljištu, rudama?
Ni jedna, na belom svetu!!!

:lol: Jeste, obećao je da ga neće prodavati za svaku cenu, to je tačno. Samo za nisku, odnosno, najnižu! :lol:
Koja ozbiljna država rasprodaje svoje resurse u energetici, komunikacijama, obradivom zemljištu, rudama?
Ni jedna, na belom svetu!!!

Свака која тежи тржишној привреди. А ти да знаш нешто не би водио дискусију са мном него би седео у Бундестагу, такође и ја да знам нешто не би водио дискусију са тобом него са много паметнијим људима

абер аиф једен фалл бессер алс ду. Веретер дес ландес

:zcepanje::zcepanje:
Du bist verrückt :zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

Свака која тежи тржишној привреди. А ти да знаш нешто не би водио дискусију са мном него би седео у Бундестагу, такође и ја да знам нешто не би водио дискусију са тобом него са много паметнијим људима

:zcepanje::zcepanje: Vodila, Višnja, žensko! :lol::zcepanje:

:zcepanje::zcepanje:
Du bist verrückt :zcepanje::zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zcepanje::zcepanje: Vodila, Višnja, žensko! :lol::zcepanje:

ес канн сеин. троцдем ицх канн дицх ганце зеит верарсцхен унд ду капиерст ес ницхт. И ти ниси никакво женско, већ си једном писао у мушком роду. Можда себе сматраш за женско, али још један део зна да је мушко. Али те промене су нам донели жути , где се одустало од нормалних и хрићанских норми нашег друштва, тако да данас свако изгледа може да буде шта хоће

Poslednja izmena:
ес канн сеин. троцдем ицх канн дицх ганце зеит верарсхен унд ду капиерст ес ницхт.[/QUOTE

Da ja ovako pišem i govorim nemački bojala bih se svakog ko je bio na velikom odmoru u školskom dvorištu. Razumem te u potpunosti, ali mi više nije smešno.
:( Ludara odključana, definitivno. :(

Оћеш да тестирамо твоју мушкост

Hajde, daj post o kome govoriš.

Видео сам у сваком случају да си у једној реченици користио мушки род за себе. Али добро после промене пола треба времена да се човек навикне на нову личност. Некада делови прошлости сами од себе испливају на површину, желели то или не.

Видео сам у сваком случају да си у једној реченици користио мушки род за себе. Али добро после промене пола треба времена да се човек навикне на нову личност. Некада делови прошлости сами од себе испливају на површину, желели то или не.

Pa daj tu rečenicu, ne misliš valjda da ti blanko verujem, dokaz!

Pa daj tu rečenicu, ne misliš valjda da ti blanko verujem, dokaz!

Мрзи ме да тражим, али ти си на теми о војводини показао своје жуто лице. Наводним претњама и то на слободну мишљења и говора. То је можда могло за време док је Србијом владала жута грозница, сад у Србији свако има да каже шта хоће, чак и један страни плаћеник попут Родића

Мрзи ме да тражим, али ти си на теми о ојводини показао своје жуто лице. Наводним претњама и то на слободну мишљења и говора. То је можда могло за време док је Србијом владала жута грозница, сад у Србији свако има да каже шта хоће, чак и један страни плаћеник попут Родића

:lol: jedan danas pobegao iz zooovrta, mesto ti je upražnjeno, :lol: trk u obor, i ne pomaljaj se više da te vukovi ne pojedu, crvenkapice ! :lol:
:lol: Ti si posao za šintere i kafileriju curice :lol: pričuvaj se :lol:

:lol: jedan danas pobegao iz zooovrta, mesto ti je upražnjeno, :lol: trk u obor, i ne pomaljaj se više da te vukovi ne pojedu, crvenkapice ! :lol:
:lol: Ti si posao za šintere i kafileriju curice :lol: pričuvaj se :lol:

ја сам спавао са вуковима. Под ведрим небом 2 месеца у дивљини. За разлику од тебе који са Пајтићем уништаваш и остатке војвођанске привреде лежећи удобно на хрватском приморју

Back