Успеси Вучићеве владе

ne jednom sam ponovio sta je rekao pokojni muzikolog gostuski..svet zahvata vreme najgoreg varvarstva a srbija ima sanse zahvaljujuci bolesnicima koji se laktaju za vlast da postane vodeca sila...i postaje, zahvaljuci porodici dacic, nikolic i vucic....

sto rece neki astrolog na ovom forumu :lol: vucicu nisu sudjena groblja ne bi trebao da ide tamo jer vidite sta mu je bilo u bosni...a prvi kompa mu grobar sa kojim je kao satro posvadjan :lol:

daj boze da je u pravu pa da ovih 5 miliona evra budu povod za revoluciju koja ce ih pocistiti iz srbije da se takva gamad vise nikad ne pojavi...a sa njima i stoka od zutih koja se nasladjuje

Poslednja izmena:
najlakse je manipulisati gladnim, ponizenim i obespravljenim narodom... zato se sve svesno radi da bude jos gore..a bice sa novim nametima i taksama i ekipom kriminalaca iz bivsih policijskih kadrova koji su izbaceni zbbog pizdarija koje su pravili pa su pod ovom vlascu postali izvrsitelji...

Та сва игра, шема, назива се просто - САМОУНИШТЕЊЕ!

Уништавајући нас, уништавају све, и себе наравно, само тога очигледно нису свесни. такво мишљење и наду у моч убијајучи народ зарад богатства и мочи, само комуно лењинисти имају у глави...

ne jednom sam ponovio sta je rekao pokojni muzikolog gostuski..svet zahvata vreme najgoreg varvarstva a srbija ima sanse zahvaljujuci bolesnicima koji se laktaju za vlast da postane vodeca sila...i postaje, zahvaljuci porodici dacic, nikolic i vucic....

sto rece neki astrolog na ovom forumu :lol: vucicu nisu sudjena groblja ne bi trebao da ide tamo jer vidite sta mu je bilo u bosni...a prvi kompa mu grobar sa kojim je kao satro posvadjan :lol:

daj boze da je u pravu pa da ovih 5 miliona evra budu povod za revoluciju koja ce ih pocistiti iz srbije da se takva gamad vise nikad ne pojavi...a sa njima i stoka od zutih koja se nasladjuje

У суштини схватио сам поенту задњих наступа владе и Вучића, свих њих, пензије и повечања намерно недају, зато што их многи критикују, пљују...

То је чиста истина.

aj sad ti obajsni ekonomski ili bolje reci raciopnalno potez prodavanja telekoma i odvajanje za stadion :hahaha:

navodno prodaju jer srbija zaduzena, jadna nema love, a vamo kazu da je kasa prepuna i moramo da pazimo na svaki dinar... :hahaha: a gradi stadion za sta? za koga? za ove debile sa dve leve noge koje guze i trecerazredni evropski klubovi... to je gospodo jos jedno ponizenje koje glasi..mozete da me srbi povucete za onu stvar a ja cu da radim sta ja ocu i ja cu da vas unistim tek tako zato sto mogu...

- - - - - - - - - -

a satro kurir kao posvadjan sa vlascu... :hahaha: a njegov cale tj ocuh, ne izlazi iz kurira poslednjih 20 godina...a kurir renoviran delom drzavne love :lol: uzas... ko moze ovima da veruje ista taj ima problem sa osnovnom percepcijom i treba da ide kod oftamologa a bogami i kod psihijatra ako mu mozdani sluh ne valja

aj sad ti obajsni ekonomski ili bolje reci raciopnalno potez prodavanja telekoma i odvajanje za stadion :hahaha:

navodno prodaju jer srbija zaduzena, jadna nema love, a vamo kazu da je kasa prepuna i moramo da pazimo na svaki dinar... :hahaha: a gradi stadion za sta? za koga? za ove debile sa dve leve noge koje guze i trecerazredni evropski klubovi... to je gospodo jos jedno ponizenje koje glasi..mozete da me srbi povucete za onu stvar a ja cu da radim sta ja ocu i ja cu da vas unistim tek tako zato sto mogu...

- - - - - - - - - -

a satro kurir kao posvadjan sa vlascu... :hahaha: a njegov cale tj ocuh, ne izlazi iz kurira poslednjih 20 godina...a kurir renoviran delom drzavne love :lol: uzas... ko moze ovima da veruje ista taj ima problem sa osnovnom percepcijom i treba da ide kod oftamologa a bogami i kod psihijatra ako mu mozdani sluh ne valja

Србију задужују појединци, зарад свог личног интереса, пуне џепове, а народ врача кредите. Незнам докле ће овако да само гледају своју пропаст.

Какав стадион? Увек се стадиони глради вечином на терет спортског фонда, тј, клубова, зато што дрмају великом ловом, и једино су могући да такво нешто направе. А ово сад, је само фарса за дрпање... :)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Србију задужују појединци, зарад свог личног интереса, пуне џепове, а народ врача кредите. Незнам докле ће овако да само гледају своју пропаст.

Какав стадион? Увек се стадиони градe вечином на терет спортског фонда, тј, клубова, зато што дрмају великом ловом, и једино су могући да такво нешто направе. А ово сад, је само фарса за дрпање... :)

Poslednja izmena:
5639d5c7-8084-48d7-bad6-32920a0a0a64-pocetak-sjednice-1-718x446.jpg

Vučić: ja ću potpisati i poslati pet miliona, šta dobijamo od vas?
Muja: ...

5639d5ca-9a64-4289-8eb9-328a0a0a0a64-pocetak-sjednice-2-718x446.jpg

5639d5cf-a208-4e99-b80b-328a0a0a0a64-pocetak-sjednice-4-718x446.jpg

5639d5d2-5788-460a-b6fe-328c0a0a0a64-pocetak-sjednice-5-718x446.jpg

Ништа у овој земљи не може да се промени ако не дође на власт неко ко може да уведе ред као што то раде Руси:

Policajcu u Rusiji 13 godina robije, jer je radio za CIA

vesti novosti.rs 12.11.2015 | 14:09

MOSKVA - Bivši moskovski policajac Jevgenij Ćistov osuđen je danas na 13 godina zatvora zbog špijunaže za CIA i odavanje državnih tajni stranim obaveštajnim agencijama, saopštila je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB).
Moskovski regionalni sud presudio je da je Ćistov kriv za državnu izdaju iz koristoljublja, i da je samoinicijativno stupio u vezu sa CIA.
"On je regrutovan za CIA i ispunio je svoje zadatke prikupljanja i predavanja informacija vođenih kao državna tajna. On je to radio tokom tri godine i za to je bio plaćen", saopštila je FSB a preneo Rojters.
Prema FSB, podaci koje je predavao CIA odnosili su se na informacije ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, a Ćistov je tokom suđenja u potpunosti priznao svoju krivicu.

Ево како се Путин бори против корупције у свом државном апарату.
Стави те у кавез па ти гледај сад :mrgreen:
Али ово затвор носи име "Матроскаја тишина".z:D

1050991827.jpg

Други Кривични предмет - мито од 15 милиона рубаља - покренут je против бившег губернатора 27. априла, 9. јуна је оптужен у овом предмету.

http://ria.ru/incidents/20151029/1309921462.html

980598490.jpg

Урласхов је био заточен у центру за притвор у Москви "Матроскаја тишина".
Он је смењен са свог положаја градоначелника и 8. септембра, задржан је у Истражном затвору број 1 ФПС у Арославској области.

http://ria.ru/incidents/20151110/1318154834.html

1179761437.jpg

У среду суд у Москви продужио је до 11. фебруар притвор заменика губернатора области Новгород Виктор Нечаева оптуженог за покушај преваре

http://ria.ru/investigation/20151007/1298387817.html

1266606975.jpg

У случају преваре и формирања криминалне групе коју је предводио главни човек Републике Коми са неколико високим званичника, као и неким бизнисменима, штета премашила милијарду рубаља.

http://ria.ru/incidents/20150925/1281471907.html

Poslednja izmena:
"Што је више премијерових превара и лажи, нашем народу је милији и дражи"!.

Не могу да се сетим, осим за Титиног вакта, да смо колективно толико масовно пали на тесту основне интелигенције и самоодржања као нација, а о достојанству и моралу и да не пишем. Тренутно су од нас "јача" либијска племена и древни Укри.

Председник САНУ пледира за независност отете српске територије, Љиљана Смајловић, која иначе очима не може да види директорке "Политике" Миру Глишић Симић и Нину Самарџић, као и оне њу, им обећава потпуну медијску подршку у борби против лопова из "Курира", што би иначе било сјајно да ова најстарија српска медијска кућа није обећана другим лоповима итд. итд.

Списак гадости, као што раније написах, приближио би се новоштампаној верзији "Белих страна".

"Што је више премијерових превара и лажи, нашем народу је милији и дражи"!.

Не могу да се сетим, осим за Титиног вакта, да смо колективно толико масовно пали на тесту основне интелигенције и самоодржања као нација, а о достојанству и моралу и да не пишем. Тренутно су од нас "јача" либијска племена и древни Укри.

Председник САНУ пледира за независност отете српске територије, Љиљана Смајловић, која иначе очима не може да види директорке "Политике" Миру Глишић Симић и Нину Самарџић, као и оне њу, им обећава потпуну медијску подршку у борби против лопова из "Курира", што би иначе било сјајно да ова најстарија српска медијска кућа није обећана другим лоповима итд. итд.

Списак гадости, као што раније написах, приближио би се новоштампаној верзији "Белих страна".

Па то је основно по чему функционише влст Србије, овај Народ воли лажи!

http://www.alo.rs/zec-vece-penzije-kao-lazna-snizenja/18209

- To znači da država ne poštuje stabilnost svojine i ugovora, već po nekom socijalnom ključu juriša na jedne penzije, a druge štiti. Penzija mora da zavisi od dve stvari: dužine radnog staža i visina uplata. Sva ostala socijalna pitanja moraju da se rešavaju socijalnom politikom, da se iz nekih drugih izvora nekima da dodatak novca ako se utvrdi da su siromašni.

- Ključno je to da ako je izigravanje zakona i procedura jeftinije od njihovog poštovanja, sve više ljudi neće poštovati zakon. I tako se segregira društvo. Kao kada bi sutra došao da kupiš hleb, pa u zavisnosti od toga kolika ti je penzija, naplate ti hleb pet dinara ili deset - napominje Zec. On dodaje i da se postavlja pitanje zašto ljudi različito uplaćuju za penziju ako će na kraju svi imati istu.

Kao i uvek profesor Zec je u pravu.

Koja budala ce posle ovoga da postuje zakon i uplacuje doprinose kada zna da neki diktator u buducnosti moze, kad mu se cefne, da mu tu penziju smanjuje i da ga zajebava.

I druga stvar, da su sve penzije smanjene pao bi Vucic kao kruska, nego je ovako spinovanjem u drzavno kontrolisanim medijima napravio atmosferu linca u kojoj je ok da se neko poput moje majke koja ima 30K za pun radni staz i punu starosnu penziju proglasi za narodnog neprijatelja i lopova kom treba oteti imovinu/penziju.

Додик: Србија изабрала погрешног партнера у БиХ

vu-dod-1728x800_c.jpg

Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да је добро што Србија гради добре односе у региону, али да је изабрала погрешног партнера у Босни и Херцеговини. „Србија — то је добро — настоји да афирмише регионалну сарадњу. То је добро. Међутим, морам да кажем да је Влада Србије одабрала погрешног партнера у тим разговорима. Савет министара БиХ је неко помоћно тело, односно помоћни орган Председништва БиХ. Никакве државничке ингеренције Савет министара БиХ нема, па би било далеко сврсисходније да је у Сарајеву, Мостару или Бањалуци одржан састанак између Владе Србије и обе ентитетске владе. БиХ као држава нема владу! Ентитети имају владе“, рекао је Додик.

Према његовим речима, односи Србије и Републике Српске су заиста на завидно високом нивоу, што не значи да не могу бити и бољи. „И биће. И мост на Дрини. који ће повезивати Братунац и Љубовију, боље рећи Српску и Србију, који ћемо заједнички изградити, један је од низа заједничких пројеката“, рекао је Додик за новосадски „Дневник“.

vu-sa.jpg

У Сарајеву се данас одржава заједничка седница Владе Србије и Савета министара БиХ након које ће бити потписани споразуми о телекомуникацијама, о очувању моста Мехмед-паше Соколовића у Вишеграду, о заштити животне средине и о сарадњи у тражењу несталих особа.

http://srpskikod.com/додик-србија-изабрала-погрешног-парт/

Систем збуњивања противника? :think:

Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju

KRIK: Siniša Mali pomogao ocu da privatizuje "Bratstvo"

KRIK: Siniša Mali nezakonito dobio 10 hektara državne zemlje

Siniša Mali platio 35.000.000 za koncert Robija Vilijamsa!

И ТО ЈЕ ...САМО ВРХ БРЕГА...:per:
Yes%20emoticon.gif

----------:per::zper:----------​

И ...ША ЈЕ БИЛО...ЈЕЛ УХИЋЕН И У ПРДЕКАНИ...ДА ЛИ МУ ФАЛИ ДЛАКА СА ГЛАВЕ ???

СВЕ СЕ ЗНА, А ВЕРОВАТНО И ВИШЕ...А.. СУДСКА И ИЗВРШНА ВЛАСТ НИШТА НЕ ПРЕДУЗИМАЈУ...:huh:²

КАДА МОЖЕ ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ ДА СЕ ФРЉА СА МИЛИОНИМА ЕВРА, ШТО НЕ БИ И ЈЕДАН МАЛИ СИНИША...:aha2: :aha:

Back