- Poruka
- 10.283
Стварно сам затечен и збуњен.... 
Хоче ли ико изнети било шта, иједну ставку о неком успеху ове владе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно сам затечен и збуњен....![]()
da nista nije vise uradio a ima toga dosta sta je Vucic uradio svidjalo se to zutima ili ne.Pametnom je dosta sto je Vucic prediblao Milanovica.....da nista nije vise uradio a ima toga dosta sta je Vucic uradio svidjalo se to zutima ili ne.
Да кажемо да је тако. Али то није успех владе, већ успех бизнисмена обе стране, и Хрватских и Српских...
Какве ту везе има влада? Никакве! Влада Србије као и Хрватске је чекала да то они одраде, послован свет.
Дај ми пример успеха Српске владе! На интерном плану, дела која су учинили у Србији, у напредак Грађана!

Kako nema veze vlada?Vlada zasedala donela mere primenila i opozvala ih.![]()
Си ти пијан? Сабајле си јео бунике?![]()
Кога мислиш тиме да завараш? Заседали да би опрвдали плате и примања која имају, која примају низашта!
Израчунај укупно колико новца својим примањима од кад је ова влада, колико су оштетили државни буџет, а нису ништа постигли, допринели развоју Србије осим сатанизације!
Осим, смањења прихода социјалних случајева,пљазкања пензионера са малим приходима, чоркирања невине деце, намештања пљачки и смртних замки пензионерима који су на титовом списку за елиминацију, итд...
Јуречи мене по овом Форуму и намештајучи ми казне и чорку да би били славни титови пионири....
Drz' se nicija nije gorela do zore crvenima je odzvonilo, to sto ti duguju moraju da ti vrate ako nece neka se pozdrave sa EU posto ce Strazbur da sudi.
Не замери ми на грубим речима, али игранка слаткоречивости и провидне лепоте живота коју ми намечу, спроводе надамном и мојом породицом, је ужасно груба!
Надам се да ме разумеш. .)
Нисам ни тражио ништа, али се они сами батргају веч дуги низ година, зато што су под притиском и обавезом да "исправљају своје грехе", и спроводе закон, који уствари изврчу онако како им је чеф.
Тешко је продати територију неке земље, ако постоје живи наследници, власници, којима су одузели све...
Све је то фарса и обична лаж, што се тиче владе и скоро свих који су у њој. Самоуништиоци Србије.
Srbija jos nije dobila vlast sa kojom ce srbi biti zadovoljni zna to narod samo bira manje zlo, Bitno je da se nesta pokrenulo i da vise ne tonemo narod mora aktivnije da ucestvuje u tome i da na izborima ne bira Dacica,Vulina Velju,Zoranu...nego mnogo pametnije i Srbiji odanije.

Мислим да ниси добро сагледао чињенице, које су истините и реалне. Маса Срба и осталог Народа у Србији је заведена лажима, маскирају све оно што се дешава. Отуда имамо, мада се сад невиди, али тек ће бити великих проблема са светом, зато што се неможе искоренити комунизам у Србији, лењинизам, који је укорењен и најјаче је упориште у Србији, на Балкану...
Ниси разумео шта сам горе написао, постоји правна превара, око имовинско правних односа, које су комунисти и тито поставили злоупотребљујучи све што се могло.
Власништво територе Војводине, њеног неког дела, спада под власништвом приватних лица, које је у рукама ко зна кога, а прави власници, док постоје, док су још живи, и њихови наследници, СУ ПРЕПРЕКА РАСПРОДАЈА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ!
Разумеш сад о чему се ради?![]()
Pojedinac se mnogo ne pita bitno je da je narod sagledao sve cinjenice ali realno.Zasto srpski narod vise veruje Rusiji nego zapadu.Zar ga sa zapada nisu stalno napadali i ubijali a Rusija nam je pomagala zar nam sa zapada nisu nametnuli komunzam preko Tita.Otimanjem Kosova i Metohije su konacno pale maske koliko nas zapad voli i ceni,Sad sam shvatio sta si hteo da kazes oko imovine mislio sam da su ti licno nesta uzeli.

Уф, шириш тематику у недоглед...![]()
Ајде да се вратимо на тему која је постављена, ја незнам ни једно добро дело које се одвија од кад је ова влада. Цене скачу, примања све мања, и недају оно што морају да дају, гуше са дажбинама, итд...![]()
najbolji si...najuspešniji u regionu...šta god ti treba, tu sam! - geče Garavi хуй!

Četvrtak 01.10.2015.