Успеси Вучићеве владе

Pametnom je dosta sto je Vucic prediblao Milanovica.....:hahaha: da nista nije vise uradio a ima toga dosta sta je Vucic uradio svidjalo se to zutima ili ne.

Да кажемо да је тако. Али то није успех владе, већ успех бизнисмена обе стране, и Хрватских и Српских...

Какве ту везе има влада? Никакве! Влада Србије као и Хрватске је чекала да то они одраде, послован свет.

Дај ми пример успеха Српске владе! На интерном плану, дела која су учинили у Србији, у напредак Грађана!

Poslednja izmena:
Да кажемо да је тако. Али то није успех владе, већ успех бизнисмена обе стране, и Хрватских и Српских...

Какве ту везе има влада? Никакве! Влада Србије као и Хрватске је чекала да то они одраде, послован свет.

Дај ми пример успеха Српске владе! На интерном плану, дела која су учинили у Србији, у напредак Грађана!

Kako nema veze vlada?Vlada zasedala donela mere primenila i opozvala ih.:per:

Kako nema veze vlada?Vlada zasedala donela mere primenila i opozvala ih.:per:

Си ти пијан? Сабајле си јео бунике? :hahaha:

Кога мислиш тиме да завараш? Заседали да би опрвдали плате и примања која имају, која примају низашта!

Израчунај укупно колико новца својим примањима од кад је ова влада, колико су оштетили државни буџет, а нису ништа постигли, допринели развоју Србије осим сатанизације!

Осим, смањења прихода социјалних случајева,пљазкања пензионера са малим приходима, чоркирања невине деце, намештања пљачки и смртних замки пензионерима који су на титовом списку за елиминацију, итд...

Јуречи мене по овом Форуму и намештајучи ми казне и чорку да би били славни титови пионири....

Poslednja izmena:
Си ти пијан? Сабајле си јео бунике? :hahaha:

Кога мислиш тиме да завараш? Заседали да би опрвдали плате и примања која имају, која примају низашта!

Израчунај укупно колико новца својим примањима од кад је ова влада, колико су оштетили државни буџет, а нису ништа постигли, допринели развоју Србије осим сатанизације!

Осим, смањења прихода социјалних случајева,пљазкања пензионера са малим приходима, чоркирања невине деце, намештања пљачки и смртних замки пензионерима који су на титовом списку за елиминацију, итд...

Јуречи мене по овом Форуму и намештајучи ми казне и чорку да би били славни титови пионири....

Mora da si radio nesta protiv sistema i drzave dok te jure...:D salim se, zbog cega te jure?

Drz' se nicija nije gorela do zore crvenima je odzvonilo, to sto ti duguju moraju da ti vrate ako nece neka se pozdrave sa EU posto ce Strazbur da sudi.

Не замери ми на грубим речима, али игранка слаткоречивости и провидне лепоте живота коју ми намечу, спроводе надамном и мојом породицом, је ужасно груба!

Надам се да ме разумеш. .)

Нисам ни тражио ништа, али се они сами батргају веч дуги низ година, зато што су под притиском и обавезом да "исправљају своје грехе", и спроводе закон, који уствари изврчу онако како им је чеф.

Тешко је продати територију неке земље, ако постоје живи наследници, власници, којима су одузели све...

Све је то фарса и обична лаж, што се тиче владе и скоро свих који су у њој. Самоуништиоци Србије.

Не замери ми на грубим речима, али игранка слаткоречивости и провидне лепоте живота коју ми намечу, спроводе надамном и мојом породицом, је ужасно груба!

Надам се да ме разумеш. .)

Нисам ни тражио ништа, али се они сами батргају веч дуги низ година, зато што су под притиском и обавезом да "исправљају своје грехе", и спроводе закон, који уствари изврчу онако како им је чеф.

Тешко је продати територију неке земље, ако постоје живи наследници, власници, којима су одузели све...

Све је то фарса и обична лаж, што се тиче владе и скоро свих који су у њој. Самоуништиоци Србије.

Srbija jos nije dobila vlast sa kojom ce srbi biti zadovoljni zna to narod samo bira manje zlo, Bitno je da se nesta pokrenulo i da vise ne tonemo narod mora aktivnije da ucestvuje u tome i da na izborima ne bira Dacica,Vulina Velju,Zoranu...nego mnogo pametnije i Srbiji odanije.

Srbija jos nije dobila vlast sa kojom ce srbi biti zadovoljni zna to narod samo bira manje zlo, Bitno je da se nesta pokrenulo i da vise ne tonemo narod mora aktivnije da ucestvuje u tome i da na izborima ne bira Dacica,Vulina Velju,Zoranu...nego mnogo pametnije i Srbiji odanije.

Мислим да ниси добро сагледао чињенице, које су истините и реалне. Маса Срба и осталог Народа у Србији је заведена лажима, маскирају све оно што се дешава. Отуда имамо, мада се сад невиди, али тек ће бити великих проблема са светом, зато што се неможе искоренити комунизам у Србији, лењинизам, који је укорењен и најјаче је упориште у Србији, на Балкану...

Ниси разумео шта сам горе написао, постоји правна превара, око имовинско правних односа, које су комунисти и тито поставили злоупотребљујучи све што се могло.

Власништво територе Војводине, њеног неког дела, спада под власништвом приватних лица, које је у рукама ко зна кога, а прави власници, док постоје, док су још живи, и њихови наследници, СУ ПРЕПРЕКА РАСПРОДАЈА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ!

Разумеш сад о чему се ради? :)

Мислим да ниси добро сагледао чињенице, које су истините и реалне. Маса Срба и осталог Народа у Србији је заведена лажима, маскирају све оно што се дешава. Отуда имамо, мада се сад невиди, али тек ће бити великих проблема са светом, зато што се неможе искоренити комунизам у Србији, лењинизам, који је укорењен и најјаче је упориште у Србији, на Балкану...

Ниси разумео шта сам горе написао, постоји правна превара, око имовинско правних односа, које су комунисти и тито поставили злоупотребљујучи све што се могло.

Власништво територе Војводине, њеног неког дела, спада под власништвом приватних лица, које је у рукама ко зна кога, а прави власници, док постоје, док су још живи, и њихови наследници, СУ ПРЕПРЕКА РАСПРОДАЈА ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ!

Разумеш сад о чему се ради? :)

Pojedinac se mnogo ne pita bitno je da je narod sagledao sve cinjenice ali realno.Zasto srpski narod vise veruje Rusiji nego zapadu.Zar ga sa zapada nisu stalno napadali i ubijali a Rusija nam je pomagala zar nam sa zapada nisu nametnuli komunzam preko Tita.Otimanjem Kosova i Metohije su konacno pale maske koliko nas zapad voli i ceni,Sad sam shvatio sta si hteo da kazes oko imovine mislio sam da su ti licno nesta uzeli.

Pojedinac se mnogo ne pita bitno je da je narod sagledao sve cinjenice ali realno.Zasto srpski narod vise veruje Rusiji nego zapadu.Zar ga sa zapada nisu stalno napadali i ubijali a Rusija nam je pomagala zar nam sa zapada nisu nametnuli komunzam preko Tita.Otimanjem Kosova i Metohije su konacno pale maske koliko nas zapad voli i ceni,Sad sam shvatio sta si hteo da kazes oko imovine mislio sam da su ti licno nesta uzeli.

Уф, шириш тематику у недоглед... :)

Ајде да се вратимо на тему која је постављена, ја незнам ни једно добро дело које се одвија од кад је ова влада. Цене скачу, примања све мања, и недају оно што морају да дају, гуше са дажбинама, итд... :lol:

Уф, шириш тематику у недоглед... :)

Ајде да се вратимо на тему која је постављена, ја незнам ни једно добро дело које се одвија од кад је ова влада. Цене скачу, примања све мања, и недају оно што морају да дају, гуше са дажбинама, итд... :lol:

Tacno je da cene rastu ali nije uvek zahvaljujuci Vucicevoj vladi, razumem da trgovci zele pokriti svoje troskove rastom eura,poskupljenjem goriva,gasa i struje ali nikada se nije desilo da su vratili cene kad gorivo i gas pojeftine to su crnoberzijanci koji bi da zarade na muci ovog naroda, sve sami olos.

Братислав Гашић: Жалићу се на одлуку Агенције за борбу против корупције, моје име неће доводити у везу са незаконитим радњама

среда, 30. септембар 2015.
БEOГРAД - Mинистар одбране Братислав Гашић наjавио jе да ће поднети жалбу поводом одлуке Aгенциjе за борбу против корупциjе да jе био у сукобу интереса у време када jе био градоначелник Kрушевца.

"Нећу никоме дозволити да моjе име доводи у везу са незаконитим радњама, нећу никоме да дозволим да баца љагу на моjе име", рекао jе Гашић за лист Данас.

Oн jе додао да ће жалбу поднети у законском року.

У Oдбору Aгенциjе, наводи лист, поручуjу да чекаjу његову жалбу и да ће о њоj одлучивати иако Oдбор има седам од девет чланова.

Aгенциjа за борбу против корупциjе утврдила jе да jе министар одбране био у сукобу интереса када jе, као градоначелник Kрушевца, закључио уговоре с фирмама у власништву његове супруге и сина.

На то првостепено решење министар има право жалбе Oдбору Aгенциjе у року од 15 дана од приjема.

"Oчекуjемо министрову жалбу и Oдбор ће расправљати о њоj иако ово тело има седам од прописаних девет чланова, а одлуку о прихватању или неприхватању жалбе мора да подржи пет чланова Oдбора", прецизирао jе за Данас председник Oдбора Зоран Стоjиљковић.

(Танјуг)

:roll:

"Potpredsednik Srpske napredne stranke je u više navrata tokom predizborne kampanje isticao da penzije neće biti smanjivane, a da je njegova stranka garant da će tako biti. On je to kazao i krajem februara u Prokuplju, prilikom posete Domu za nеgu i smеštaj starih lica u tom gradu.

“Obraćajući sе korisnicima doma, Gašić jе poručio jе da jе SNS garant da pеnzijе u Srbiji nеćе biti smanjivanе, istakavši da o tomе niko i nе razmišlja, uprkos tomе što, kako jе rеkao, politički protivnici na taj način plašе pеnzionеrе u izbornoj kampanji. On jе uvеrеn da ćе svi oni koji su glasali za PUPS, vidеvši sada zalaganjе i rеzultatе prеdsеdnika SNS Alеksandra Vučića za pеnzionеrе, svoj glas 16. marta povеriti Srpskoj naprеdnoj stranci.”
Sajt SNS Prokuplje, 27. 2. 2014. godine

To je isto rekao i dan ranije, obilazeći domaćinstva u okolini Kruševca.

“Penzioneri su svoje penzije zaradili, stvarajući tako ovu zemlju. A mi u narednom periodu imamo obavezu da makar održimo sve ono što su oni napravili”, rekao je Gašić koji je sa predsednikom SDPS-a Rasimom Ljajićem obišao domaćinstvo Milice Mijušković (68) u selu Kukljin kod Kruševca.
Gašić je uveren da će svi oni koji su glasali za PUPS, videvši sada zalaganje i rezultate predsednika SNS Aleksandra Vučića za penzionere, svoj glas 16. marta poveriti Srpskoj naprednoj stranci.”
Kurir, 26. 2. 2014. godine

I u intervjuu za dnevni list “Danas”, Gašić je na pitanje “da li brigom za stare ljude i obećanjima da neće biti smanjivane penzije želite da preotmete birače PUPS-u, koji je upravo na toj priči izgradio imidž?” odgovorio:

“Jedini je Aleksandar Vučić bio taj koji je MMF-u rekao „ne“, kada su tražili smanjenje penzija. Niko drugi to nije izgovorio. Ne interesuje nas ko na čemu gradi imidž, ali nikada nećemo dozvoliti da iko ikada smanjuje penzije i otima ono što su ti ljudi, teškom mukom, zaradili.”
Danas, 27. 2. 2014. godine

Ipak, u septembru premijer Aleksandar Vučić saopštio je da će u sklopu mera za “ozdravljenje ekonomije” biti smanjene plate u javnom sektoru i penzije veće od 25.000 dinara.

Neispunjeno obećanje potpredsednika SNS."....

"SNS garant da penzije neće biti smanjivane

19. 09. 2014. / Bratislav Gašić

"SNS je garant da pеnzijе u Srbiji nеćе biti smanjivanе. Pеnzionеri su svojе pеnzijе zaradili, stvarajući tako ovu zеmlju. A mi u narеdnom pеriodu imamo obavеzu da makar održimo svе ono što su oni napravili."
Potpredsednik SNS o smanjenju penzija. (Sajt SNS Prokuplje, 27. 2. 2014. godine)"...

"SNS ispunjava obećanja

25. 12. 2014. / Zorana Mihajlović

"Mi naša obećanja ispunjavamo, ne pričamo prazne priče, u šta su se građani uverili i to se odnosi na svaki resor koji pripada naprednjacima."
Potpredsednica SNS o obećanjima svoje stranke. (RTS, 24. 12. 2014. godine)'...

46 Četvrtak 01.10.2015.
09:23
telegraf.rs A

Vučić "čačka mečku", ponovo ide u Srebrenicu (11. novembra)
Načelnik Opštine Srebrenica Ćamil Duraković potvrdio je da će premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovo doći u Srebrenicu 11. novembra.

517898_2015-07-12t111234z-1372814366-gf10000156826-rtrmadp-3-bosnia-srebrenica_f.jpg

Načelnik Srebrenice smatra da imaju "dve opcije u ovoj zemlji, da se koljemo ili mirimo". Šta će biti?

- Vučić će 11. novembra ponovo doći u Srebrenicu zbog konferencije o infrastrukturnim projektima, kako bi ovaj kraj uz saradnju sa Srbijom napredovao - potvrdio je Ćamil Duraković i dodao da mu je teže doći do Dodika i Banjaluke nego do Vučića i Vlade Srbije.

- Moramo sa svima sarađivati, to mora da bude jasno. Imamo dve opcije u ovoj zemlji, da se koljemo ili mirimo. Kada pružim ruku Vučiću, zovu me izdajnikom, a svi hoće neko pomirenje - istakao je on.

Kad je reč o napadu na srpskog premijera koji se 11. jula dogodio u Srebrenici, Duraković je izjavio:
- Nismo očekivali da će Vučiću aplaudirati, ali nismo očekivali da će ga fizički napasti na dženazi. Taj čin bio je licemeran prema Srebreničanima.

Načelnik opštine Srebrenica je rekao da je njegov gest prema Vučiću ljudski čin, budući da je on bio jedan od organizatora.

- Vučić je za mene pravi Srbin, koji prolazi tranziciju pomirenja, i sa takvim Srbima poput Vučića treba da se mirimo - kazao je Duraković, podsećajući da je Vučić stao ispred majki Srebrenice i prihvatio njihov cvet.
- Nije ni potvrdio, niti negirao genocid – kazao je Duraković.

Коментари на ову вест су благо речено - ужасни.........

Raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, a da pri tome nemas nijedan valjan i zakonom propisan razlog, kao i da ti sedam miliona ljudi i sve moguce institucije precute takvo silovanje pravnog sistema i zdravog razuma, uz to potrosnja milionskog iznosa koliko izbori kostaju u vreme kada drugima zatezes kais ne oko struka nego oko guse, svakako je vrhunski uspeh o kojem masta svaki opsenar, manipulator i bolesnik. Da li postoji jos neka zemlja u kojoj vlast sa apsolutnom vecinom raspisuje vanredne izbore da bi navodno izasla u susret opoziciji i da pri tome citav narod cuti?

Uskoro ide u Brisel da moli gazde da mu odobre i ovu orgiju nad sopstvenim narodom. Psihopata.

Back