- Poruka
- 388.200
Konketno, iscureo mi je sok od višanja sa šecerom i sve je zagorelo u rerni..da ne pricam da je kuhinja mirisala na zagoreo šećer 
Kako da to ocistim?

Kako da to ocistim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je zagoreo šecer..ima naslage..nesto sam skinula ali ne sve
kako misliš vodom ..da natopim sa toplom vodom krpomU suštini zagoreo šećer se vodom skida ali je nezgodno u rerni
Probajkako misliš vodom ..da natopim sa toplom vodom krpom
to mi se desilo pre podne..sada je zagoreo šecer hladan.."Zagoreo šećer u rerni se čisti uz pomoć soli. Još dok je šećer vreo, pospite ga obilnom količinom soli. Kada se smesa stvrdne, očistite je špatulom i salvetom."
Nemam ličnog iskustva, ali nađoh ti ovo
Pazi, neće rerni ništa da bude od jednog štrca tog sokapita je super ali rerna nije![]()
ako imaš od Ceptera sredstvo probaj sa njim.Konketno, iscureo mi je sok od višanja sa šecerom i sve je zagorelo u rerni..da ne pricam da je kuhinja mirisala na zagoreo šećer
Kako da to ocistim?
pita je super ali rerna nije![]()
Uklljuči ponovo rernu pa kad se šećer ponovo ugrije, stavi na njega so i dalje kako je već objašnjeno.(mejbi upali)to mi se desilo pre podne..sada je zagoreo šecer hladan..
kako da u tom slucaju postupim
pravila sam kolac sa višnjama i zeznem se ne stavim u dublji pleh i onaj sok od višanja mi je curkao dok se pita pekla
imam smocišcenje samo sto je to za masnocu ..ovo je zagoreo šecer koji se stvrdnuo kao lava kada se ohladisledeceg puta kad budes kupovala rernu gledaj da ima pirolizu![]()
samo ti pusti da radi krematorijum, sve ce to da izgori!imam smocišcenje samo sto je to za masnocu ..ovo je zagoreo šecer koji se stvrdnuo kao lava kada se ohladi