Uspeh

Pa ne,ako nekoga mrzis,slovna greska je divan razlog da se uhvatis za to i razvlacis po temama,na taj nacin dovodeci pod pitanje njegovu skolsku spremu i zvanje
Meni je neverovatno da se njemu i dalje dopusta da je prati i proganja po forumu. Bukvalno trazi njene postove i razlog da je ponizava i podsmeva joj se.
Nekima je to cak i smesno.
Meni je odvratno.

Možda telefon sam prepravlja tekst, a ne vraćaju se svi da vide šta piše i da ispravljaju. Koliko je njih kojima totalno promijeni riječi u postu, pa opet shvatiš šta su htjeli napisati.
Mozda jeste a sigurno nije. :lol:
Čičak ne s.e.r.i
Tebi slali? Šta su ti slali?
pa nije grozdje i vinograd isto sto i endoskopska hirurgija kičme.
Ako ti imaš licencu za ona dva kursa iz dojenja, i ako si se dobro udala, mislim za vrednog naslednika vinograda - ja sam super srećna ali si dvolicna i loša. A nisi glupa koliko ponekad emitujes.
Kada je trebao neurolog za dete prijatelja sto se nisi nekome drugom ovde obratila?
Pod jedan, pisali smo o “firmama od poverenja” i nekoj slb organizaciji koja izdaje te “titule” nicim izazvana. I meni su je nudili po povoljnoj ceni za firme, eto koliko je ozbiljna “titula”. :lol:

Meni je drago ako si ti srecna. I sto sam te onomad kad sam ti jos verovala pitala za preporuku neurologa za dete od prijatelja. A ti da si malo pametnija takve stvari ne bi iznosila ovde. Ali ja od tebe vise ocekivanja nemam. I nisam iskoristila preporuku na kojoj sam ti se zahvalila.

Nadam se da smo sa ovim zavrsile.
Svako dobro ti zelim. :bye:

ne samo to...iz prve ruke (komsijske naravno) znam da je najveci osnivacki kapital za BELLPAGETTE(ko se jos seca pejdzera) bio od nase emigracije i naravno Kanadskih drzavljana !
Kada je Bogi , maherski dosao do info da se dividende ne isplacuju redovno, lagano je preko posrednika nabavio sve potrebne dokumente da sa itekako zahebanim pravnim timom "uzme" firmu pod svoje....dalje je istorija jer su pejdzeri tada bili samo uvodni post za kasnije pocetak mobilne telefonije.

tako da ta prica sa diplomicom ne stoji bs :D

nisu ni kanadjani kao iz South Park-a naivni :mrgreen:
Зоран Марковић је својевремено основао Бел Паџет и Белмедик. Што се тиче Бел Паџета, направио је кардиналну грешку што је отворио жиро рачун у Банци Браће Карић. Када су браћа видела колики му је промет, буквално су му отела фирму.

Sta je za vas uspeh?

Poslovno...
-ostvariti cilj?
-zaraditi novac?
-uzivati u celom putu tog posla?

Kako merite kolicinu stresa i prihoda?
Da li se nekad zapitate vredi li prihod tog stresa?
Merite li vase vreme dato tom poslu sa onim sto vi dobijete od njega(zadovoljstvo/novac)?

Kako vi zamisljate sebe kao uspesnu osobu u poslu kojim zelite da se bavite?
Da li podrazumeva velike zarade/putovanja/celodnevne aktivnosti ili vam je dovoljno da vas licno zadovolji? Ili zelite sve?

Davno procitah negde “Zelim ti da se uvek penjes ka vrhu, ali da do njega nikada ne stignes.” Jer sa vrha nema gde sem dole... sto nas tera na razmisljanje da li je put vazniji od cilja? I trud od uspeha?
Poslovno- uzivati u celom putu tog posla
Prihod ne vredi ulozenog stresa, to sam vec apolvirao
Zamisljam sebe kako nista ne radim- e tad cu biti uspesan
ne mogu vise da odgovaram sto pitanja si zadala:malav:

Sta je za vas uspeh?

Poslovno...
-ostvariti cilj?
-zaraditi novac?
-uzivati u celom putu tog posla?

Kako merite kolicinu stresa i prihoda?
Da li se nekad zapitate vredi li prihod tog stresa?
Merite li vase vreme dato tom poslu sa onim sto vi dobijete od njega(zadovoljstvo/novac)?

Kako vi zamisljate sebe kao uspesnu osobu u poslu kojim zelite da se bavite?
Da li podrazumeva velike zarade/putovanja/celodnevne aktivnosti ili vam je dovoljno da vas licno zadovolji? Ili zelite sve?

Davno procitah negde “Zelim ti da se uvek penjes ka vrhu, ali da do njega nikada ne stignes.” Jer sa vrha nema gde sem dole... sto nas tera na razmisljanje da li je put vazniji od cilja? I trud od uspeha?
Pa s obzirom da ja imam zelje da izucim ovaj zanat, a za to trebaju godine, smatram da je vredno i stresa i umora ponekad i manjak slobodnog vremena...svega....

Mada ja generalno u poslu nemam stresa, meni je ovaj posao odmor od stresova u privatnom zivotu...sto ce verovatno tebi biti cudno i neshvatljivo...ali ja spadam u tu grupu ljudi koji rade ono sto mnogo vole, prodisala sam od kad radim ovo, ubijali su me predjasnni poslovi, sad uzivam u radu i to me drzi negde da ne skrenem nacisto od svih srranja u privatnom sektoru...daje mi snagu i cilj za dalju borbu

Sto se uspeha tice, imam ja jos da giljam dotle da bih za sebe mogla da kazem da sam to ostvarila...ko zna kad ce biti...ali da, imam cilj, zelje, ideje i da guram u ovom poslu dalje i vise...ukratko imam velike ambicije za ovaj posao
Znaci uspehom cu smatrati kad ostvarim neke ambicije u ovom poslu, ne mogu sve ali neke se nadam da hocu, tada cu za sebe moci da kazem da sam uspesna

Ja samo počela rano sa radom. Ne mislim da sam postigla bog zna šta u svojoj karijeri. Menjala sam poslove kao i interesovanja. Posao mi jeste naporan i odgovoran, ali i pruža(bar je meni pružio) mnogo lepih stvari u životu, koje se novcima ne mogu meriti. Generalno... ,meni je najveći uspeh što sam uspela da par mlađih kolega, uvedem u posao i da im prenesem svoje znanje.Sada rade i jako su zadovoljni,bude mi drago što je tako! To mi u neku ruku i jeste bila službena obaveza, pored već postojećih. Ali nije mi bilo nimalo teško i drago mi je da sam imala i tu priliku.Ofc...zasluga nije moja, jer bez njihove želje i ambicije,ništa se od toga ne bi ostvarilo.Vidim da sam im draga osoba i oni znaju da na mene mogu uvek računati, a to je nekad dovoljno. Kad daš nekome "vetar u leđa"! I ja sam svojevremeno, imala tu vrstu pomoći i podrške, samo je na mene bio red da uzvratim!😇

Back