Uspeh

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ja se pitam šta je to...?
...pa bi voleo da mi neko objasni šta se podrazumeva pod uspehom...u čemu je neko uspešan kada se kaže uspešan...?

Da bi se covek osecao uspesnim, mora da zeli manje nego sto ima. Danas se to naziva "blaga retardiranost".

Da bi covek drugima izgledao uspesan, mora da nauci da gazi preko leseva.

Citirala sam forumskog prijatelja sa jednog drugog pdf. Sve sto bih sama pokusala napisati na ovu temu izgledalo bi kao bedna kopija ovog ovde napisanog. Hakim bej se nece ljutiti. :)

Mislim da je moj kolega Vasa iz racnovodstva uspesan covek, jer ako uspes da ocuvas mirnocu i stpljenje sat i po vremena dok te koleginica M. davi sa pitanjima i potpitanjima u vezi prevoda tri reci - onda mora da si dostigao stanje nirvane :lol:

- kada neko uspesno obavlja svoje obaveze i kod kuce i na poslu
- kada stvori svoju porodicu i "nasom prosecnom platom" uspe da istu prehrani;
- kada lepo vaspita svoju decu;
- kada uspe da ih zastiti od svih pedofila, ludaka i manijaka razne vrste;
- kada deca u svojoj porodici vide utociste i "mirnu luku", mesto gde znaju da ih neko voli, gde ce biti sigurna....a ne opredele se za ulicu i sl.......................
- kada je neko bolestan a bori se svim silama protiv bolesti ;
- kada se u poznijim godinama dodatno obrazuje, usavrsava, napreduje...
- kada se bori za svoju porodicu i ne dozvoljava nikome da tu porodicu na bilo koji nacin povredi, bilo pojedinci bilo doogadjaji ili pojave u okolini, drustvu, zemlji...;
- kada svoju decu nauci da pored OVOLIKO PRAVA koja su im data u poslednjih nekoliko godina moraju da imaju i PONEKU OBAVEZU;
- kada covek prizna da ima problem i pronalazi nacine da taj resi..................:think:

Back