Uspavanke su genijalne...

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
...Ja sam dugo spavala sa kasetofonom pored jastuka, celu Osnovnu i I i II godinu srednje...
Pa me zanima da li je još neko?
Onda sam posle duže pauze počela opet, comp play lista, kožne slušalice najveće i najjače i na re-peat.
E sad nemam comp i ponekad ustanem i pali telefon, uključi internet, stavi slušalice, sve zbog jedne ili 2 pesme koje prosto moram da čujem inače ne mogu da zaspim.
Jesu li vas kao decu uspavljivali muzikom?
A posle? Ako ste slušali ovako kao ja, zašto ste prestali?
Uspavanke su zakon...

...Ja sam dugo spavala sa kasetofonom pored jastuka, celu Osnovnu i I i II godinu srednje...
Onda sam posle duže pauze počela opet, comp play lista, kožne slušalice najveće i najjače i na re-peat.
E sad nemam comp i ponekad ustanem i pali telefon, uključi internet, stavi slušalice, sve zbog jedne ili 2 pesme koje prosto moram da čujem inače ne mogu da zaspim.
Uspavanke su zakon...
Jesu, dok ne pomislim da svi veruju kako je Tiho noći uspavanka. A Zmaj to napisao za svoju mrtvu ženu, dok je ležala na odru.

Uspavanke su zakon...

I ja sam tako poceo u srednjoj slusam ne znam tacno koji radio emisija tehnokratija i to me uspavljivalo. Evo i dan danas zaspim uz psihodeliju, kad me bas muci nesanica onda pustim neki new age, ambient...

Koji su tvoji favoriti?

I ja sam tako poceo u srednjoj slusam ne znam tacno koji radio emisija tehnokratija i to me uspavljivalo. Evo i dan danas zaspim uz psihodeliju, kad me bas muci nesanica onda pustim neki new age, ambient...

Koji su tvoji favoriti?
Najbolje mi je bilo u I godini srednje uz radio 202.
Voditelj bio valjda Željko Stefanović, da nije bilo tog čoveka ne bih znala koja je čija pesma, naime uvek je najavljivao (Mada kratko, tek da se zna) recimo "Sada ćemo čuti "Soldier of fortune"..."pa onda kaze koji bend i koja godina, kaze kako se zove pevač, nekad istakne ko je bubnjar na primer itd.
Tu su uglavnom "išle" balade uveče (baš za spavanje...👌)
"Starway to heaven" (jddina pesma koju volim od Led Zeppelin)
"Nights in white satin" (Moody Blues)
"Soldier of fortune"
"Lady in black"
Da ne pišem koje pesme jer neću stići do prekosutra, npr od:
Gary Moore (milion stvari)
Ureah Heep
Deep Purple
Chris Rea
Uglavnom blues, soul & jazz
Taj fazon...

Šta vam je...nema nikoga...
Jesam li vas smorila?
A j.e.b.i.g.a, UVEK zaboravim da jako malo ljudi (na svetu) sluša ovaj žanr, a još muzika koja je snimljena od 70ih pa naovamo...
Ja sam odrasla okružena rock bendovima, koji su "tezgarili" isključivo strani rock, pa je meni to "k'o dobar dan", brat od tetke i dan danas ima bend, i tako...
A sve zaboravim da nas je ustvari malo :/

Back