Sve je jasno. Idem sa Milankom da beremo visnje. Njoj je palo na pamet da idemo negde kod Obrenovca da beremo visnje. Ja sam joj rekla: "To je bas divno, ali da nije poplava odnela i visnje." Ona je rekla: "Cico, pusti ovog tvog da odahne idemo mi da beremo visnje. Upoznacu te sa jednim dobrim momkom, pa ces se udati i pravices pitu od visanja." Ja sam rekla: "Ali ja imam verenika." A ona mi je odbrusila: "Cim se on predomislja, a ti ne pravis pitu od visanja nema od tog braka nista." Ne volim kada su ljudi negativni oko mene, a ona je poznata po negativnim komentarima. Ja sam htela da pozovem i verenika sa nama, a ona je rekla da mislis da, ako me on vidi kako berem visnje, tek se onda necu udati. JA imam iskustvo sa poljoprivredom. Kada sam bila mala gajila sam cvece i u skoli sam zasejela pasulj za biologiju. Doduse, nije nikao, ali sam zasejala. Kada se setim, imam i neko cvece koje gajim, mada ga nisam nesto dugo zalivala. Ali volim cvece. Lakse mi je bilo ranije dok sam imala bastovana, a sada ga tako zalijem pomalo. Mislim da i cvece trreba da bude malo na iskusenju kao i ljudi. I ono je zivo bice.