L.1
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Da li je ekonomski isplatljivije ulagati u proizvodnu ili u uslužnu delatnost?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e.xotica:Kada su usluge u pitanju, pokusaj da nadjes svoju nisu. Razmisli sta radis najbolje. Koji deo te oblasti nije uopste pokriven, ili bar ne ozbiljno, bez obzira kako mali bio?...
zavisi kojeS_K_V_O:mislim da kod nas nazalost usluge jos uvek nisu na ceni...
HeBePoBaTaH_:Obogatiti se, ne tako davno, mogl je kod nas na uslužnim delatnostima .. Na primer: jedan dragstor, drugi, pa onda pekare,, mali lanac trgovina istog tipa, najbitniji je:
razrađen put od dobavljača do kupca, dakle..već postoje ljudi za koje ti unapred definišeš kao potencijalne kupce..
I onda kreće proizvodnja, najpre u objektima koje sam poseduješ, a potom i distribucija drugim prodavcima. Od prodavca su, tako, postali proizvođači. Više puta je obrnut kapital, deo uložen u proizodnju. Ne može se postati tajkun na taj način, ali je zarada konstantno dobra..
Da bi sam uleteo u proizvodni proce potrebna su velika ulaganja, veliki je rizik..osim u pojedinim, retkim delatnostima.
Sigurnija je uslužna delatnost, ali znam i za male proizvođaće, konkretno fabrikante, koje su jako bogati i ljudi i koje savršeno rade..
Ja sa ovim porezima ne bih uleteo nigde. Čekam : o )
markovozd:Price da je u proizvodnji bogatstvo, su urbani mit.......nema veze sa zivotom.
Usluge su numero uno u svetu , sto pravi pare, a i proizvodnja , opet ne moze bez usluga.......
Doduse i obratno.......ali za usluge je manji rizik , laksi je posao, manji su troskovi........
Npr. Beograd, svoju strategiju u buducnosti , kao i vecina velegrada u svetu , bazira na uslugama, a ne proizvodnji
Betty:aaa....tibetanski mudrac
znam ja gde su poslovne niše...nego, ne bih baš svim tim da se bavim....ybt, kad ne postoji tržište ideja pa da naplatim![]()
šta sve ne postoji...svakim danom po nešto shvatiš da - nema...