- Poruka
- 46.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To valjda znači da treba da se uradi PCR test tamo, u inostranstvu, dan ili dva pre povratka?Važno je napomenuti da je po povratku u Srbiju iz Turske, Egipta, Tunisa, Hrvatske i sa Kipra, kao i avionom iz Grčke, neophodno imati PCR test ne stariji od 48 sati. U protivnom se izriče mera karantina u kućnim uslovima u trajanju od deset dana.
pre srpske granice valjda...ako nisi vakcinisanOdlično, jedino me buni ovo:
To valjda znači da treba da se uradi PCR test tamo, u inostranstvu, dan ili dva pre povratka?
Da, jasno mi je da je to za nevakcinisane, ali ne znam jel' može i tu na granici ili to uradiš negde tamo dan ili dva pre povratka. Mada nema šanse da je džabe. I ako ti odrede desetodnevni karantin... gde ga "odradiš"?pre srpske granice valjda...ako nisi vakcinisan
Nije džaba. Puna cena. 9000 dinara. Karantin traje dok ne dobiješ negativan rezultat...u principu jeftinije ti u Makedoniji da završiš za par sati ako prolaziš tuda.Da, jasno mi je da je to za nevakcinisane, ali ne znam jel' može i tu na granici ili to uradiš negde tamo dan ili dva pre povratka. Mada nema šanse da je džabe. I ako ti odrede desetodnevni karantin... gde ga "odradiš"?
Raspitao sam se i reče mi neko da, ako pri ulasku u Srbiju nemaš negativan PCR test, odrede ti karantin deset dana, ali da ga odrađuješ kod svoje kuće. I da su male šanse da će ti dolaziti neko na gajbu da proveri jesi li kod kuće. Kao i da možeš već sledećeg dana da odeš u kovid ambulantu i zatražiš test, pa ako ispadne negativan, ne moraš čak ni da odradiš karantin do kraja. Tako mi barem rekoše.Nije džaba. Puna cena. 9000 dinara. Karantin traje dok ne dobiješ negativan rezultat...u principu jeftinije ti u Makedoniji da završiš za par sati ako prolaziš tuda.
imas tu temu i link na kojem mozes da proveris izmene i dopune vezane za povratak u SrbijuRaspitao sam se i reče mi neko da, ako pri ulasku u Srbiju nemaš negativan PCR test, odrede ti karantin deset dana, ali da ga odrađuješ kod svoje kuće. I da su male šanse da će ti dolaziti neko na gajbu da proveri jesi li kod kuće. Kao i da možeš već sledećeg dana da odeš u kovid ambulantu i zatražiš test, pa ako ispadne negativan, ne moraš čak ni da odradiš karantin do kraja. Tako mi barem rekoše.
Koji su uslovi putovanja u Srbiju?
Imas ovu temu...Koji su uslovi putovanja u Srbiju?
Pita jedan kolega(forumaš) iz Hrvatske.
On kaže da je to za one koji imaju dvojno državljanstvo. Kontam da bi on hteo putovati turistički.Verovatno može pitati i u nekoj turističkoj agenciji, valjda je i Srbija turistička destinacija.dole malo kod tog linka ima deo:
REŽIM ULASKA ZA STRANE DRŽAVLjANE
jeste....On kaže da je to za one koji imaju dvojno državljanstvo. Kontam da bi on hteo putovati turistički.Verovatno može pitati i u nekoj turističkoj agenciji, valjda je i Srbija turistička destinacija.![]()
Mada ja tu ne vidim da pise o dvojnom drzavljanstvu ali ipak neka proveri..na zvanicnom sajtu mfa pise:On kaže da je to za one koji imaju dvojno državljanstvo. Kontam da bi on hteo putovati turistički.Verovatno može pitati i u nekoj turističkoj agenciji, valjda je i Srbija turistička destinacija.![]()