Uslovi za subvenciju države od 20 000 za kupovinu stana

Jel isplacuju kesh na ruke?
otkad si ti mlad ponovo?

@Neprilagodjena sad nam je prilika da se skucimo, na tvoje ime uzmemo kredit pa kako nam bog da ❤
aj sasrećom deco nek vi je
a samo da vam kažem, mladi ste pa ne znate šta je to muka, lako je vama...
privatnik čim vidi dimate sucku zabranu za neko plaćanje oma vam uvede prekovremeno al plaća samo jednu smenu a i mora 2 godine kod svakog dabiti banka dala šansu, a svako ko bi da sačuva pamet i zdravlje ne ostane ni tri meseca kod takvih... ali mladi ste vi, nek ve pomognu malo odkuće... pa će da Bog... kako kome... najviše komunistima...

otkad si ti mlad ponovo?

aj sasrećom deco nek vi je
a samo da vam kažem, mladi ste pa ne znate šta je to muka, lako je vama...
privatnik čim vidi dimate sucku zabranu za neko plaćanje oma vam uvede prekovremeno al plaća samo jednu smenu a i mora 2 godine kod svakog dabiti banka dala šansu, a svako ko bi da sačuva pamet i zdravlje ne ostane ni tri meseca kod takvih... ali mladi ste vi, nek ve pomognu malo odkuće... pa će da Bog... kako kome... najviše komunistima...
Imam 32 a kad udjem u market pitaju me decko sta treba.

30.000 za treće dete, 20.000 za stan...
pa to nije dovoljno ni za 1.5 soban stan na Zvezdari (a troje dece mislim nije frka do puberteta) a kamoli za Savski Venac ili Dorćol kao must have lokacije
За неке је то и више него довољно, али постоји један проблем ... то је све шарена лажа која ће трајати до избора.

Pozz
Zanima me da li neko poznaje licno nekoga ko je uspeo u tome da ostvari subvencije za stan? Ja sam ostala u dr stanju pre nego sto se javila ideja za to tj pre nego sto je to objavljeno i npr. mi ispunjavamo sve uslove ALI KOJA BANKA RADI SUBVENCIJE ili Koliko njih?
OTP - mi ne radimo subvencije
RIFIZEN - ne radimo to
INTESA - mi ne radimo
ERSTE- ne radimo
POSTANSKA STEDIONICA - ne radimo
I tako dalje...volela bi da znam de su ti KOJI SU NAVODNO USPELI podigli kredit?
Komercijalna banka radi ali npr ne rade teritoriju BANOVCI. Jer znamo da su cene ludilo pa idemo negde malo dalje pristupacnije...
DRUGO koji ce investitor da nas saceka dva meseca?? Uglavnom traze 20% da im se uplati ..pa druze ja da imam nebi pokusala ovako...ali sta njega briga bas. Niko nece da ceka za 2-3.000e kapare
I nekad se pitam da li je to samo marketing...i jadan narod kome je samo to ucesce problem juri trazi a u stvari nema nista od toga...
Banke to.ne rade a ako jedna radi nece investitor da vas ceka I KAKO ONDA DA TO OSTVARIMO KAKO??
A jos da bude gore dobili smo otkaz iz stana rok nam je jul JER SE STANODAVAC PLASI DA MU DECA NE OSTETE STAN SAD IH JE DVOJE a kedan ke 2god dr tek sedam meseci...nisam znala da sam rodila dinosauruse koji kedu parket...a ne dva decaka
SRBIJO I Bogu si teska...
I onda mislis eto taman onda da resimo to a ne da se selim pa te onda neko drugi zeza... KAD ONO MEDJUTIM FT1P

Back