Вучић на два фронта имања за 1 000 000 лојалних и комформних и немања за 5 000 000

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.155
Срж 'политике' Ву Чића и 'његових' 1 000 000 лојалних и конформиних није само у томе да њих 1 000 000 има

већ и да осталих 5 000 000 нема

Да немају струје воде хране ... Да им се стално прави штета у виду убистава ... гажења.. стрељања ...уништавања електрана

За 5 000 000 је резервисана фарма парови ...шунд певаљке ...надри филозови ..пара право

Њих 5 000 000 неможе и несме да има правде нигде и никада

Како објаснити .. уверити ...оних 1 000 000 да пропаст 5 000 000 је пут до пропасти и тих 1 000 000

То је већ филозофско и психолошко питање

Срж 'политике' Ву Чића и 'његових' 1 000 000 лојалних и конформиних није само у томе да њих 1 000 000 има

већ и да осталих 5 000 000 нема

Да немају струје воде хране ... Да им се стално прави штета у виду убистава ... гажења.. стрељања ...уништавања електрана

За 5 000 000 је резервисана фарма парови ...шунд певаљке ...надри филозови ..пара право

Њих 5 000 000 неможе и несме да има правде нигде и никада

Како објаснити .. уверити ...оних 1 000 000 да пропаст 5 000 000 је пут до пропасти и тих 1 000 000

То је већ филозофско и психолошко питање
Fantastična tema o 1.000.000 i 5.000.000 pogodak u srž problema Srbije !

Ali nema Vučić nikog lojalnog, on u stvari pokušava finansiski da potkupi tih 1.000.000 ali očigledno po mitinzima je da Vučić nema više od 5.000 tih koji bi glasali za njega ili ga branili bilo kad. Vučić na izborima neće preći cenzus kad se postave KAMERE

Izgleda je tih 1.000.000 shvatilo da će propasti i oni kad propadne onih 5.000.000

Izgleda je tih 1.000.000 shvatilo da će propasti i oni kad propadne onih 5.000.000

Није још схватило, много њих то није у стању да схвати, а и васпитавани су да то не схвате.

Кад имаш ситуацију да се за место чистачице отима 30 чланица СНС (управо случај у једној школи у Врбасу), које су спремне да једна другој скоче за врат због тог посла и плате од 65.000 рсд, онда је отприлике јасно о каквом мисаоном склопу се ту ради.

Јер, све те жене тај новац, и далеко већи, могу да зараде и радећи исти посао код других послодаваца, а поготово приватно. Чак и у мртвом Врбасу.

Али...

Fantastična tema o 1.000.000 i 5.000.000 pogodak u srž problema Srbije !

Ali nema Vučić nikog lojalnog, on u stvari pokušava finansiski da potkupi tih 1.000.000 ali očigledno po mitinzima je da Vučić nema više od 5.000 tih koji bi glasali za njega ili ga branili bilo kad. Vučić na izborima neće preći cenzus kad se postave KAMERE

погледај само @miso6207 па @Stojkov Menidjer па @inhumane .. десетине је овде стварно искрених

који су заплашени 'промена'

Те 'промене' стварно их се уопштене дотичу јер 'промене' су просто .. да буразерска непотистичка мафија

престане да користи колективне ресурсе за своје мафијашке циљеве

Некако тај 1 000 000 иако нема директне везе са Вучићем и мафијашима 'доживљава' као например сви таблоиди србије

целу мафију као покровитеље ....

погледај само @miso6207 па @Stojkov Menidjer па @inhumane .. десетине је овде стварно искрених

Те 'промене' стварно их се уопштене дотичу јер 'промене' су просто .. да буразерска непотистичка мафија

Некако тај 1 000 000 иако нема директне везе са Вучићем и мафијашима 'доживљава' као например сви таблоиди србије

Nema njih više od 5.000 koji su danas za Vučića, i neće dobiti ni 1% glasova na izborima.
Te koje si nabrojao da pišu ovde to su Đuka, Mali i možda onaj Glišić nemaju oni više nikog ni da botuje za njih već pišu oni sami ovde

Nema njih više od 5.000 koji su danas za Vučića, i neće dobiti ni 1% glasova na izborima.
Te koje si nabrojao da pišu ovde to su Đuka, Mali i možda onaj Glišić nemaju oni više nikog ni da botuje za njih već pišu oni sami ovde
došlo vreme da studenti prestanu da uče pa da promene državu - da pare budu kod odredjenih

Не бих ја баш био тако сигуран у то.

Отворено кажу .. имам посао иде ми добро.. идем и около таслачим...

Проблем је што сматрају да им Вучић некако 'сретна шапица'

такво је 70% од 1 000 000

Пишу и 'обичне' и 'обични'

došlo vreme da studenti prestanu da uče pa da promene državu - da pare budu kod odredjenih

Дошло да мењаш тим послодавца. Млого си неаздоваљам. МЕТРО те чека

71ea2aa9-baa0-445d-a346-08dbd931c368

vidi se da ne razumete moderan biznis
ide EXPO, idu investicije, ide napredak
i naravno provizije ko je na vlasti
a vi niste

Nisi pročitao šta sam ja napisao na ovu temu.
A to je da je i onih 1 milion shvatilo da će propasti i oni ako propadne onih 5 miliona tako da niko više nije za Vučića u Srbiji evo citat

.Vučić na izborima neće preći cenzus kad se postave KAMERE

Čoveče, sam sa sobom se dopisuješ? Jesi li pokušao neku pomoć?

Nisi pročitao šta sam ja napisao na ovu temu.
A to je da je i onih 1 milion shvatilo da će propasti i oni ako propadne onih 5 miliona tako da niko više nije za Vučića u Srbiji evo citat
sve je u redu buraz
od 100.000 studenata pre Nove Godine brzo shvatili o čemu je reč pa 70.000 otišlo na Karleušu u Kragujevac

vidi se da ne razumete moderan biznis
ide EXPO, idu investicije, ide napredak
i naravno provizije ko je na vlasti
a vi niste

То је легитимно.

Ми не би волели да се ЕХПО сруши...само толико.

Због безбедности.

biće fabrika za evro :super:

i to je valjda legitimno? :think:

То је сад друга тема, него мене та рушења брину, учестала су.

Зато, чувај нам ЕХПО, Стојков, једину теби верујем.

Ти сигурно нећеш дозволити свакаквом олошу да то гради... :D

Back