Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno srece i zdravlja svima dobronamernim ljudima koji sutra slave Uskrs.
Ja mislim da ovi nashi popovi stalno grijeshe...ali bash sve. Kada kazu bijelo ono je crno.
Evo, ti kalendari... potpuno su me zbunili sa Julijanskim i Gregorijanskim Kalendarom.
Ako je tacan (tachniji) "katolichki" pa koji moj.... ovi opet zezaju ovaj narod u Srbiji.
Sestrice i braca Grci, kao noramalan svijet slavi....
eh, da pitam nekoga u Srbiji koliko je sati ne bi mu vjerovao jer ...
evo ..mozda i legendarne rechenice koju cu izreci...Sasvim tačno, bravo čizmice, daj onda da čestitamo Uskrs i svim pravoslavcima koji ga sutra slave.
Dakle, srećan Uskrs i svim pravoslavcima koji ga sutra slave.
Kakve veze ima koji je tacniji kada u sustini ni jedan tacan nije. Ovi drze do tradicije i to je to.
E, ne zxnam ti ja kume Bogumi ... veli Mimi evo sad !Srecan USKRS. Slavljenici u miru i sreci ga proslavite. Svako dobro...
Ja mislim da ovi nashi popovi stalno grijeshe...ali bash sve. Kada kazu bijelo ono je crno.
Evo, ti kalendari... potpuno su me zbunili sa Julijanskim i Gregorijanskim Kalendarom.
Ako je tacan (tachniji) "katolichki" pa koji moj.... ovi opet zezaju ovaj narod u Srbiji.
Sestrice i braca Grci, kao noramalan svijet slavi....
eh, da pitam nekoga u Srbiji koliko je sati ne bi mu vjerovao jer ...
Sasvim tačno, bravo čizmice, daj onda da čestitamo Uskrs i svim pravoslavcima koji ga sutra slave.
Dakle, srećan Uskrs i svim pravoslavcima koji ga sutra slave.
Nego jedno pitanje.
Jel verujete da je Isus stvarno vaskrsao ????
To su bili madjionicharski trikovi.Nego jedno pitanje.
Jel verujete da je Isus stvarno vaskrsao ????
mne-boy, ni ja ne verujem u te gluposti, ali nisam ateista; pripadam negde gde se ne veruje u uskrsnuće no u reinkarnaciju duše i apsolutnu slobodu. Čini što ti je volja.
Sve Pravoslavne crkve, koje su usvojile novi-kalendar, slave BOZIC 25 DECEMBRA A USKRS PO "STAROM" KALENDARU!!!Isto kao Srpska,Ruska... pravoslavna. crkva!
i svakako, SRECAN USKRS![]()
Ja sam ateista i ne vjerujem u te gluposti i bajke za malu djecu...:rolleyes: