Uskracivanje sexa

Poruka
15.196
Hm, opste poznati nacin 'kazne'!:eek:
Znam sa su ovde svi savrseni :lol: - i da niko ne koristi to, ali bili nekad zrtva istog?
Sta mislite o tome?Cujem da je to najpopularnije medju supruznicima :confused:
I, da, da dodam najvaznije - KO je tu ustvari kaznjen? :dash:

Poslednja izmena:
Samo, ali samo kada sam toliko ljuta da ne mogu da disem od besa ... a ne postoji nacin da napustim stan ili nije bas humano da ga izbacim u pola noci iz svog stana ...:rtfm:
Ali to je stvarno bas retko, mozda se desilo 2-3 puta i stvarno sam imala pokrice ... Mislim da ni jedna cista osoba ne bi htela sex posle takvih situacija iako je sve razrasnjeno neke tuge treba da se slegnu:bye:

kaze ovako: nema seksa, necu, jer si uradila to i to...(a to se desila neka rasprava i sl. za mene ne toliko bitna ali njemu eto, nemam pojma..)

i onda ne mogu ni da ga poljubim, jednostavno, svaki dodir je nemoguc.
bzv.

Ja ga stvarno razumem! Dobro, glupo je na osnovu 2-3 recenice koje si napisala konstuisati situaciju, ali *** ... Meni se to desilo 2-3 puta ... S tim sto sam dozvolila da me ceska ... :heart: ali stvarno vise od toga ....:think:

Samo, ali samo kada sam toliko ljuta da ne mogu da disem od besa ... a ne postoji nacin da napustim stan ili nije bas humano da ga izbacim u pola noci iz svog stana ...:rtfm:
Ali to je stvarno bas retko, mozda se desilo 2-3 puta i stvarno sam imala pokrice ... Mislim da ni jedna cista osoba ne bi htela sex posle takvih situacija iako je sve razrasnjeno neke tuge treba da se slegnu:bye:

Vidi jedno je kada nekom nije do sexa, drugo kada neko:thumbdown:uskracuje sex onom drugom svesno

Back