Uskoro cemo sa psima i mackama zajedno da putujemo!!

Шта има лоше у томе?

Управо је супротно.

Хвала Богу да ће постојати могућност за то, а дај Боже и да се спроводи у пракси.

Па има лоше јер немамо аутобусе НИ ЗА ЉУДЕ...а камо ли за џукеле........ о, Боже... важно да стално нешто као усвајамо из ЕУ а то нам стоји "к'о пилету сисе"...

Sa' će da se sjati ovde gomila ljubiteljki pasa koje s mačkama i džukelama dele krevet,da nas ubeđuju da je to lepo,dobro,korisno i da i mi to treba da radimo.Bolest,ništa više.

Da li se Ti to meni obracas?
Samo da znas, jesam ljubiteljka zivotinja i moja je stvar da li delim krevet sa kucetom ili pitonom.
Imam pravo da kazem sta mislim.
Hocu da napisem jos i ovo - ta odluka sigurno ne moze da zazivi u nasim uslovima, prosto, jer nemamo dovoljno vozila javnog prevoza.
Guzve su ogromne i nisam za to da se zivotinje ``mesaju`` sa ljudima pod takvim uslovima
Samo da se zna, u nekim velikim firmama na dalekom zapadu, dozvoljeno je da pas bude pored vlasnika u kancelariji.
Ali nasa zemlja je hiljadama svetlosnih godina udaljena od bilo cega sto je sasvim normalno u normalnim zemljama.
I da se zna jos i ovo, ljudi su se nekad davno klanjali pekinezerima u njihovoj domovini.

Poslednja izmena:
Da li se Ti to meni obracas?
Samo da znas, jesam ljubiteljka zivotinja i moja je stvar da li delim krevet sa kucetom ili pitonom.
Imam pravo da kazem sta mislim.
Hocu da napisem jos i ovo - ta odluka sigurno ne moze da zazivi u nasim uslovima, prosto, jer nemamo dovoljno vozila javnog prevoza.
Guzve su ogromne i nisam za to da se zivotinje ``mesaju`` sa ljudima pod takvim uslovima
Samo da se zna, u nekim velikim firmama na dalekom zapadu, dozvoljeno je da pas bude pored vlasnika u kancelariji.
Ali nasa zemlja je hiljadama svetlosnih godina udaljena od bilo cega sto je sasvim normalno u normalnim zemljama.
I da se zna jos i ovo, ljudi su se nekad davno klanjali pekinezerima u njihovoj domovini.

Da necete i vi paradu?
Znaci jos parada pa dolazi inkvizicija?

Ljudi, sta vam je?
Pa odluka ako se i prihvati, to ne znaci da ce svaki restoran da bude pet frendly, na restoranima i drugim mestima gde se ljudi okupljaju i druze je da donesu odluku da li ce ili nece da postuju odluku.
Naravno, koliko sam upucena, odluka nece vaziti u bolnicama i domovima zdravlja.
Koliko znam, jedino je ljubimcima dozvoljeno da ulaze u pet shopove.
Volela bih da se neki zaposleni u pet shopovima jave i kazu kako se zivotinje tamo ponasaju.

Ja kao ljakse podržavam da se životinje toliko ispoštuju i da imaju normalan suživot s ljudima. Ali onda tražim i pravo da kad mi neki blentavi džukac zareži u busu, da ga ja onako seljački i primirim. Može li to?
Зезнуто је то.Власници паса су будале које животиње третирају као своје рођаке,на штету других људи.Имам комшију којег је из чиста мира ујео пас на улици.Комшија је тражио да зову милицију и направе записник за одштету и евентуалну тужбу а овај почео да се исчуђава.Е,онда је он лепо нокаутирао власника и придавио пса,па се сада суде.То је изгледа једини исправан пут и начин у Србији.

Зезнуто је то.Власници паса су будале које животиње третирају као своје рођаке,на штету других људи.Имам комшију којег је из чиста мира ујео пас на улици.Комшија је тражио да зову милицију и направе записник за одштету и евентуалну тужбу а овај почео да се исчуђава.Е,онда је он лепо нокаутирао власника и придавио пса,па се сада суде.То је изгледа једини исправан пут и начин у Србији.

Zato i pitam. Imao sam gotovo identično iskustvo gde mi je pas istrčao iz otvorene kapije i ujeo me za butinu. Ja ga nabodem nogom i izadje matori kaže kako si surov prema mojoj maloj kuci (labrador). Ostatak priče je da su neki vlasnici zaista idioti, i da ja ispadoh nasilan, pa sam ih onda oboje išutirao nazad u dvorište...

Odlično, više neću Cvetu morati da parkiram ispred fakulteta, gde je spopadaju razni džukci i gladni penzioneri...

2852446834_9de64c3361.jpg

Cenim da ukidanje ove segregacije neće važiti samo za mačke i pse?

Daj ljudi malo mere bre...Vecinom jedem u restoranima jer ne volim brzu hranu i nemam vremena za spremanje klope....Izlazim u jako pristojne restorane i nigde ,bas nigde ne srecem ljude koji vuku pse i macke da im prave drustvo u restoranu...Pa nije sve istina sto vam kaze Boza Djelic i Milica Delevic.....ccc

Neznam da li znate ali na zapadu postoji obaveza da ako pas vrsi nuzdu napolje mora da metlicom i lopaticom skupite izmet sa ulice, sta mislite da ce se ovo kod nas postovati nemoguce.

I mene je ujeo pas. I sta sad?
Vi ocigledno hocete fajt. Ali necu vam uzvratiti.
Sutirajte, ubijajte, sakatite... ali sve se vraca. I sve se placa, naravno.
Pozdravljam Milunku i pamtim.
Тебе може твој пас да гризе сваки дан и сви остали пси и мачке.Други људи не морају да трпе такво девијантно понашање власника.

Back