- Poruka
- 5.887
Tai radNe volim te guzate shurokih kukova izgledaju mi ko da su rodile desetoro dece plus ih razvuko fudbalski tim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tai radNe volim te guzate shurokih kukova izgledaju mi ko da su rodile desetoro dece plus ih razvuko fudbalski tim.
Meni licno estetski je druga idealna.Takvu gradju najvise volim da vidim..Da da da da da da definitivno za atletsku građu i uske bokove
Vi?
Sade ❤ Alliyah ❤ i treća slika neka razvaljena.
Moje pitanje je da li baš ova treća (ah nažalost današnja...ove dve su iz nekog prošlog vremena a Alliyah je poginula sa samo 20 i nešto...) nekome jeste "riba"? (pošto meni ne samo da nije "riba" nego u toj šupljoj glavi nema ništa, najčešće...)
Lepa,krupna.10kg manje imala bi sjajno telo.Minimum 10,mozda i vise,zavisi od visine.U koji tip od 3 navedena spada ova?
![]()
Bivsi muz je ljubomoran, pa je opanjkava.
Hmm...Lepa,krupna.10kg manje imala bi sjajno telo.Minimum 10,mozda i vise,zavisi od visine.
Lepa,krupna.10kg manje imala bi sjajno telo.Minimum 10,mozda i vise,zavisi od visine.
Ovi noviji modeli i sklekove znaju da rade.
Sa'cu ti lupim ljutka...))Kao zena sa uskim bokovima, na zalost, i kao zena kojoj je posao da gleda zene, glasam uvek za lepe oble bokove
I ne ne mislim na krajnost kardasijan tipa, jer one su sve samo nisu skladna simetrija, nego na klasicnu skladnu S figuru koja je prirodnija i lepsa na oko od nas ravnih![]()
Pa ova je idealna.....
Eto preobratila sam te, moja misija je uspesnaPa ova je idealna.....
Ja sam mislio na one plus size,koje realno nisu seksi (meni).I vise mi se svidja ravna nego tip Kardasijan ili slicne.
Pa takvu sam okacio,Karmela Rouz...ona beloruskinja je malo tanja,priznajem,ali meni se svidja sto je apsolutno prirodna.Bez plastike.Eto preobratila sam te, moja misija je uspesna
Ma ok i meni je lepse pre neka mrsava ravna nego kardasijan...one su totalno iskrivljena realnost, krajnost koja se sada namece kao parametar lepote....bezi bre
Ali ako izuzmemo te extreme, generalno ona sto si okacio bez bokova negde gore meni nije lepo, ja takvima dodajem bokove
(To su neke moje licne frustracije)
Inace moj ukus je male sise a obli bokovi i jabucasta guza
To mi je tako nekako slatko da vidim
Ne volim velike sise, ne volim ravne bokove, ne volim ravan struk
(Naravno nista od opisanog sto volim ja nemam, sve suprotno, ono sto ne volim, opet frustracije)
Lepše ove gorePa ne moze ovo ko kvadrat
Pogledajte prilog 823101
Da bude lepse od ove kruskice
Pogledajte prilog 823102
Vidi je kakva je ko bombonica
Ja od ovih tvojih ravnih pravim kruske u fotosopu![]()
Samobanuj seLepše ove gore![]()
Ma i ja volim mrsavice, samo da ima bokice oblije i dupencePa takvu sam okacio,Karmela Rouz...ona beloruskinja je malo tanja,priznajem,ali meni se svidja sto je apsolutno prirodna.Bez plastike.
Da, to je i bilo zapravo pitanje, dobro si shvatio.Pa ova je idealna.....
Ja sam mislio na one plus size,koje realno nisu seksi (meni).I vise mi se svidja ravna nego tip Kardasijan ili slicne.
Bolje da se samoubijemSamobanuj se![]()
Znam da je kameron, vazi za piccku, zato sam je i stavilaBolje da se samoubijembre ova gore levo je Kameron Dijaz, by the way LAJK LAJK
Cekaj sad, jel tema plus velicina ili je tema ravni bokovi nevezano za velicinu telaDa, to je i bilo zapravo pitanje, dobro si shvatio.
E, vidiš meni se obično ne sviđaju te i ti koji "važe" za ribe/frajere.Znam da je kameron, vazi za piccku, zato sam je i stavila
Mislim i jeste zgodna, ali nije mi vau, licno mi je antipaticna (ne volim plavuse)
Pa eno ti 3 slike u u uvodnom postu.Cekaj sad, jel tema plus velicina ili je tema ravni bokovi nevezano za velicinu tela
Bacili ste me u zbun