Stavio sam sifru u User Accounts kako da je skinem, da kad upalim racunar ne trazi sifru, hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavio sam sifru u User Accounts kako da je skinem, da kad upalim racunar ne trazi sifru, hvala.
Moze li neko da mi odgovori, ne znam kako da uklonim password iz User Account-a svaki put kad palim komp trazi mi sifru, hvala
A kako si je stavio kada neznas da je sklonis.....
Start-Kontrol panel-User Accounts
Nadjes lepo tu account na koji si stavio sifru, kliknes na njega i imas podesavanja da uklonis sifru, videces i sam.......
Udjem ja u njega ali nema nikakve sifre a kad upalim komp trazi mi onu sifru koju sam stavio, ne znam gde je da bih je obrisao
Mene samo zanima kako si uspeo da postavis sifru, a da neznas da je uklonis, no nebitno, vidim da si se zbunio do kraja.....
Bitno da si resio slucaj.
molim za pomoc.....kada kliknem na stand by...prvi problem je sto nece da ga ugasi...a drugi pojavi mi se pise prijavite se kao guest...kako to da ugasim.......ulazio sam kao administrator ali nemogu nigde da nadjem gde da ugasim guest...