USB povezivanje sa kompjuterom

Петар

Iskusan
Banovan
Poruka
6.981
Imam onaj ZTE Blade 3,i problem sa njim.
Ne mogu da prebacim nista sa telefona na komp(slike). Ukljucim usb,pojavi mi se ono blade 3 ikonica u my computer,i ja da udjem i ne ucita mi nista,kao prazan folder,i kad ponovo ukljucim usb izlazi obavestenje kao update drivers for this device,tako nesto...
ziv nisam sta treba da radim s tim... pomagajtee

Imam onaj ZTE Blade 3,i problem sa njim.
Ne mogu da prebacim nista sa telefona na komp(slike). Ukljucim usb,pojavi mi se ono blade 3 ikonica u my computer,i ja da udjem i ne ucita mi nista,kao prazan folder,i kad ponovo ukljucim usb izlazi obavestenje kao update drivers for this device,tako nesto...
ziv nisam sta treba da radim s tim... pomagajtee

A jel se pojavi u gornjem levom uglu znak USB na telefonu kada je konektovan sa kompom?

Imam jos jedno pitanje,da ne otvaram drugu temu: Postoji li mogucnost da bezbedno obrisem neku aplikaciju tipa Opere koja je fabricki instalirana u telefonski softver?Jer kad god idem da je onemogucim/deinstaliram,kaze mi da ce mi se neke druge aplikacije neocekivano ponasati u slucaju da obrisem fabricki instaliranu aplikaciju.?

nemoj otvarati novu temu kumim te:hahaha:
pazi,ja u te svrhe koristim program Android Assistant(18 features) ,ima batch uninstall , jer on ce izbatiti aplikacije koje mogu da se obrisu,ove sto su dosle vec instalirane nece ponuditi,jer je tako namesteno po kriterijumu proizvodjaca
jel ti konkretno kaze sta nece raditi ili samo da neke aplikacije nece raditi?

opera ne zauzima nesto puno mesta,ostavi je,ili ako mze prebaci na memorijsku

nemoj otvarati novu temu kumim te:hahaha:
pazi,ja u te svrhe koristim program Android Assistant(18 features) ,ima batch uninstall , jer on ce izbatiti aplikacije koje mogu da se obrisu,ove sto su dosle vec instalirane nece ponuditi,jer je tako namesteno po kriterijumu proizvodjaca
jel ti konkretno kaze sta nece raditi ili samo da neke aplikacije nece raditi?

opera ne zauzima nesto puno mesta,ostavi je,ili ako mze prebaci na memorijsku

Samo zbog tebe necu. A sta je to batch uninstall?
Ne kaze konkretno,vec samo da ce se neke aplikacije neocekivano ponasati,sta god to znacilo.
Ma ne,ne smeta mi,ali sam mislio da je skinem jer mi ne treba,ali O.K. nije pred glavom da je sklanjam!!!
Hvala. :)

pa program za uninstall aplikacija.
opera nije sastavni deo os androida,tako da ne bi trebalo da bude problema ako je obrises,sta vise ,ne verujem da ona moze biti povezana sa nekim drugim aplikacijama ,ta poruka je verovatno automatski generisana jer je u pitanju pre installed aplikacija u pitanju,pa kao posto dolazi uz os ne treba je brisati.

pa program za uninstall aplikacija.
opera nije sastavni deo os androida,tako da ne bi trebalo da bude problema ako je obrises,sta vise ,ne verujem da ona moze biti povezana sa nekim drugim aplikacijama ,ta poruka je verovatno automatski generisana jer je u pitanju pre installed aplikacija u pitanju,pa kao posto dolazi uz os ne treba je brisati.

Aha. ;) Hvala!

Za svaki slucaj,necu je bristati,ne smeta mi tolliko da se jedem ako je obrisem posle. ;)

Molim pomoć nekoga sa jaako dobrim živcima jer sam totalni amater u ovome. Imam sličan problem kao Petar, samo što se u mom slučaju, kada spojim mob (ZTE blade 3) i komp usb-om, ne događa ništa. Ne pojave se ikonice ni na mobu, ni na kompu. Do nedavno sam ih povezivala bez problema. Onda sam krenula brisati nepotrebne stvari iz kompa (tu sam vjerojatno obrisala i ono što nisam smjela :dash:). Instalirala sam ponovo drivere za usb, ali opet ništa. Internet nudi puno raznih informacija koje meni stvaraju samo hrpu upitnika iznad glave.. :confused:

Ja sam imao sličnih problema na sestrinom Huawei mobilnom. Caka je bila da sam morao prvo skinuti sa neta klijent program za Huawei telefone na kompjuter. Pokrenuo sam program i on me sam vodio u meni telefona. Fazon je bio da se moralo doći u meni koji pokazuje verziju operativnog sistema i tu tri puta zaredom tipnuti. Zatim se pojavila poruka postali ste programer. Posle toga se telefon USB kablom povezao bez problema

Back