USB ne radi

vldmr

Obećava
Poruka
93
Na asusovoj ploci ne rade mi USB.kada ubodem fles disk samo zasvetli dioda i ugasi se.dobijam poruku da mi drajveri nisu instalirani.ovo se radi sve na windowsu XP.kada svu proceduru zavrsim sa reinstalacijom i ostalo tada mi kaze da mi hardver nije dobro instaliran.USB portovi su na ploci fabricki.dali to znaci da mi je nesto crklo.Nije do fles diska jer mi i ostali hardver ne radi na USB-u

Mozda crko south bridge na maticnoj posto tada prestanu sa radom USB portovi!Da li se je to desilo nakon instalacije novog sistema ili odjednom prestali sa radom pa si pokusao sa reinstalacijom sistema!

Mozda crko south bridge na maticnoj posto tada prestanu sa radom USB portovi!Da li se je to desilo nakon instalacije novog sistema ili odjednom prestali sa radom pa si pokusao sa reinstalacijom sistema!

Stavio sam drugu plocu posto mi je stara crkla.Nista nisam dirao.ostao je stari OS na disku i sve ono sto je pratilo staru plocu.Sve drugo normalno radi osim to.Dali trebam ponovo instalirati OS.?

Stavio sam drugu plocu posto mi je stara crkla.Nista nisam dirao.ostao je stari OS na disku i sve ono sto je pratilo staru plocu.Sve drugo normalno radi osim to.Dali trebam ponovo instalirati OS.?

Koliko sam te shvatio ti si zamenio plocu a nisi reinstalira sistem, zato dolazi do nekog konflikta,znaci reinstalacija sistema i instalacija prateci drivera za novu plocu!

Back