USA "zauzimaju svemir"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И то је питање колега да ли су га они и поставили:) Хохштаплери су то. Можда су га са Паломара онда још видели, па шаатро као путовали и рекли, ”ето ми вам оставили огледало” :)

nego...uplitanje politike, na ovaj nacin....ma ustvari i bilo koji drugi, u istrazivanje svemira je u najmanju ruku ogavno...u svemiru nema rusa, amera ili kineza, valjda smo tamo svi zemljani koji se trude da, izmedju ostalog, obezbede opstanak ljudskoj rasi u dalekoj buducnosti. Ukoliko se ovozemaljska sranja prenesu u orbitu, to ce biti jasan znak da je ova planeta otisla u penis....

Шала мала, сигурно да тако треба да буде. Нпр. европски пројекти - свемирски, укључују минимум десет земаља у сваки, тако и треба да буде. Али човек је јако кварљива роба и обично чега год се дохвати то упропасти или окрене у своју супротност. Видимо и по тој изјави о доминацији свемиром.

jedino sto znam da ameri odavno furaju onaj ruski fazon,
niko nista ne zna,a kad objave nesto....to su vec uradili pre 3 godine
tako da me ne bi cudilo da se vec zajebavaju sa tim odavno...
pogotovo kako je to bush potpisao,..preko noci...a takve stvari kostaju,...i otprilike niko nema pojma???
a i jedna putinova izjava pre 2 godine o slicnim stvarima,mi potvrdjuje da se oni poduze zajebavaju tamo gore

serb_pagan:
I post: vreme ce pokazati...ne bih rekao da se ameri zajebavaju sa ovakvim stvarima...a mozda dozvole i rusima da ponekad polete u svemir...naravno,ako budu slushali,odnosno ako se podrede interesima USA...za sta ce se vec naci neki modaliteti dogovora

II post: najbolja stvar bi bila jaka svemirska alijansa USA-Rusija..mozda nije daleko dan kad ce tako nesto postati moguce...mozda im se i poklope interesi..narocito ako azijati nastave i dalje da prozdiru Rusiju..nista nije nemoguce

Ova dva posta si napisao jedan za drugim. Vrlo si rastegljiv u stavovima. Ko slina.

savin:
Ovo je nepravda gospodo moderatori..
Slicna tema u vezi leta Rusa u kosmos je odmah prebacena sa ovog foruma na forum
naucne fantastike..
Mislim da je na ovom forumu USA privilegovana..
To nije posteno...
http://forum.krstarica.com/threads/120307

Слажем се колега и треба да се пребаци. И није то нека неправда. Познато је да су СФ писци често саветници председника Сједињених Држава. Занима ме само који генијалац саветује председника Буша.

А оне колеге који су толико заљубљени у Америку да им сад предају и "царство небеско" замолио бих да се мало спусте на земљу. Ирак, Авганистан... у прве редове борбе за демократију и слободу говора. Кад их волите ко да су вам род рођени, да ли сте спремни и да попијете метак за њих?

Значи Америка са Ким Џонг Ил- овом нуклеарном ракетом у буљи чека поред Бин ладеновог аутомобила-бомбе да оствари премоћ у свемиру?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАААААААААААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

АМАН!

Па губе рат у Ираку и Авганистану, Британци предали целу провинцју и повукли се у Авганиостану, а они сањају о капетану Кирку и УСС "Ентерпрајз" ?

Мора да Клингони граде неку нуклеарну бомбу..

Хахахахахаха!

Alekasandar2:
Значи Америка са Ким Џонг Ил- овом нуклеарном ракетом у буљи чека поред Бин ладеновог аутомобила-бомбе да оствари премоћ у свемиру?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАААААААААААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

АМАН!

Па губе рат у Ираку и Авганистану, Британци предали целу провинцју и повукли се у Авганиостану, а они сањају о капетану Кирку и УСС "Ентерпрајз" ?

Мора да Клингони граде неку нуклеарну бомбу..

Хахахахахаха!

Колега, зато сам и рекао домаћим епигонима да се спусте на земљу.
Изгледа да су Амери решили да и они буду небески народ.
Много нас бре копирају. Прво Тесла, сад и ово :roll:

dr hirurg:
Колега, зато сам и рекао домаћим епигонима да се спусте на земљу.
Изгледа да су Амери решили да и они буду небески народ.
Много нас бре копирају. Прво Тесла, сад и ово :roll:

Е, дарги колега, таман ст еми узели реч из уста!

Таман хтедох да кажем како ме САД данас подсећају на СССР 1989.

- Ратују у Авганистану
- Бацају стотине милијарди на свемирски програм (сетимо се "Буран" шатла итд)
- Имају Авине, камионе...
- Имају катастрофу која је показала неспособност држава (Чернобиљ/Катараина ураган)

А народ... гладан....

Е, моји Совјети и Амери... не бива Империја на гладан стомак...
Све светске империје су могле да владају светом када су им народи имали леба д једу...

А мало и на СФРЈ:

- Градила ЈНА за сукоб са блоковима
- Имала одлично модерно наоружање
- Неспособна за самоодбрану
- генерали неспособни за модерно размишљање
- Хладноратовски менталитет администрације (хапси четнике, пуштај усташе)
- Мали локални непријатељ помрсио рачуне, јер планова за такву врсту рата, - једноставно нису постојали!

Alekasandar2:
Е, дарги колега, таман ст еми узели реч из уста!

Таман хтедох да кажем како ме САД данас подсећају на СССР 1989.

- Ратују у Авганистану
- Бацају стотине милијарди на свемирски програм (сетимо се "Буран" шатла итд)
- Имају Авине, камионе...
- Имају катастрофу која је показала неспособност држава (Чернобиљ/Катараина ураган)

А народ... гладан....

Е, моји Совјети и Амери... не бива Империја на гладан стомак...
Све светске империје су могле да владају светом када су им народи имали леба д једу...

А мало и на СФРЈ:

- Градила ЈНА за сукоб са блоковима
- Имала одлично модерно наоружање
- Неспособна за самоодбрану
- генерали неспособни за модерно размишљање
- Хладноратовски менталитет администрације (хапси четнике, пуштај усташе)
- Мали локални непријатељ помрсио рачуне, јер планова за такву врсту рата, - једноставно нису постојали!

У то име колега, подсетимо се:

ЕМАНУЕЛ ТОД, ФРАНЦУСКИ ДЕМОГРАФ, ПИСАЦ БЕСТСЕЛЕРА “ПОСЛЕ ИМПЕРИЈЕ”

Француски истраживач Емануел Тод (53), у коме се мешају јеврејска и аустријске крв, тврди да је данашња Америка, које се боји цели свет, бледа сенка некадашњег доброг и корисног царства (Маршалов план). Тод је докторирао на Кембриџу. Запослен је као истраживач на француском националном институту за демографију у Паризу. Озбиљно се бави историјом, филозофијом, антропологијом, однедавно и економијом. Прва књига “Последњи пад” коју је написао 1976. била је својеврстан шок. На основу демографских података о Совјетском Савезу, одлучно је наговестио слом совјетске империје. За нови шок побринуо се књигом “После империје”, која је одмах бестселер, посебно у Француској и Немачкој. До сада је преведена на 25 језика.
Америчка војна, економска, политичка и идеолошка моћ се гаси, тврди Тод. Свет је данас, наиме, превелик и превише сложен да би могла да га савлада једна суперсила.

Ova tema je za naucnu fantastiku-to se vidi iz prve recenice gdje Bush kaze da USA zeli da ima primat u svemiru..
Tu su Rusi glavni-pricanje Bushovo je naucna fantastika..
Ja sam otvorio temu sa konkretnim planovima-nazivima projekta -godinama leta i urednici su je prebacili sa najcitanijeg foruma politika..
To nije fer-to je antiruski akt-to je antislovenski akt..
I Mi hocemo da Nas Rusi pomognu....

http://forum.krstarica.com/threads/120307

jedite_kod_Joa:
USA "zauzimaju svemir"....хахаха... :lol: :lol: :lol:
Е,ова нова инвазија ће да потраје...Коме сад доносе "демократију"?Клингонцима? :D

Ovo nije tema za politiku, ali sad se setih neceg, posto sam ja veliki SF fan.
Kad sam poceo da gledam Star Trek, nekako mi ona federacija delovala ko americko proseravanje. Vec sam naziv - federacija :razz:

Kasnije shvatim da je federacija sve suprotno od onoga sto Amerika radi.
Prvo PRIMARNA DIREKTIVA : NE MESATI SE
Bilo bi lepo kad bi je najjaci na ovoj planeti bar malo postovali.
A onda, u toj federaciji je neka vrsta komunizma. Nema novca. Mislite o tom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back