gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
И то је питање колега да ли су га они и поставили
Хохштаплери су то. Можда су га са Паломара онда још видели, па шаатро као путовали и рекли, ”ето ми вам оставили огледало” 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serb_pagan:I post: vreme ce pokazati...ne bih rekao da se ameri zajebavaju sa ovakvim stvarima...a mozda dozvole i rusima da ponekad polete u svemir...naravno,ako budu slushali,odnosno ako se podrede interesima USA...za sta ce se vec naci neki modaliteti dogovora
II post: najbolja stvar bi bila jaka svemirska alijansa USA-Rusija..mozda nije daleko dan kad ce tako nesto postati moguce...mozda im se i poklope interesi..narocito ako azijati nastave i dalje da prozdiru Rusiju..nista nije nemoguce
savin:Ovo je nepravda gospodo moderatori..
Slicna tema u vezi leta Rusa u kosmos je odmah prebacena sa ovog foruma na forum
naucne fantastike..
Mislim da je na ovom forumu USA privilegovana..
To nije posteno...
http://forum.krstarica.com/threads/120307
Alekasandar2:Значи Америка са Ким Џонг Ил- овом нуклеарном ракетом у буљи чека поред Бин ладеновог аутомобила-бомбе да оствари премоћ у свемиру?
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АМАН!
Па губе рат у Ираку и Авганистану, Британци предали целу провинцју и повукли се у Авганиостану, а они сањају о капетану Кирку и УСС "Ентерпрајз" ?
Мора да Клингони граде неку нуклеарну бомбу..
Хахахахахаха!
dr hirurg:Колега, зато сам и рекао домаћим епигонима да се спусте на земљу.
Изгледа да су Амери решили да и они буду небески народ.
Много нас бре копирају. Прво Тесла, сад и ово![]()
ovo si pokushao da ispadnesh duhovit ili shta? prvi je bio zajebancija sa jabuchilom,inace rusom,a drugi je idealno vidjenje stvari...satarichar:Ova dva posta si napisao jedan za drugim. Vrlo si rastegljiv u stavovima. Ko slina.
Alekasandar2:Е, дарги колега, таман ст еми узели реч из уста!
Таман хтедох да кажем како ме САД данас подсећају на СССР 1989.
- Ратују у Авганистану
- Бацају стотине милијарди на свемирски програм (сетимо се "Буран" шатла итд)
- Имају Авине, камионе...
- Имају катастрофу која је показала неспособност држава (Чернобиљ/Катараина ураган)
А народ... гладан....
Е, моји Совјети и Амери... не бива Империја на гладан стомак...
Све светске империје су могле да владају светом када су им народи имали леба д једу...
А мало и на СФРЈ:
- Градила ЈНА за сукоб са блоковима
- Имала одлично модерно наоружање
- Неспособна за самоодбрану
- генерали неспособни за модерно размишљање
- Хладноратовски менталитет администрације (хапси четнике, пуштај усташе)
- Мали локални непријатељ помрсио рачуне, јер планова за такву врсту рата, - једноставно нису постојали!
jedite_kod_Joa:USA "zauzimaju svemir"....хахаха...![]()
![]()
Е,ова нова инвазија ће да потраје...Коме сад доносе "демократију"?Клингонцима?![]()
jedite_kod_Joa:USA "zauzimaju svemir"....хахаха...![]()
![]()
Е,ова нова инвазија ће да потраје...Коме сад доносе "демократију"?Клингонцима?![]()