us5

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'Ajde molim vas ne vredjajte ih.
Zar je moguce da ste nepismeni (cast izuzecima) pa da ne umete da procitate moj prvi post u kome jasno pise da ih NE VREDJATE.

ja nepismen?

a sta ti znaci:
CAO DA LI JE BILOKO OVDE ??

inace neces ovde naci pristalice pedera osim mozda dvoje troje....i po neke ruzna klinke koju nece niko pa se lozi da ce se udati za njih..:roll:

inace ostale fanove smo proterali na pdf "zdravlje" jer ocigledno vam fali koja daska,iliti nedo bog citava Srbijasume.

ja nepismen?

a sta ti znaci:

inace neces ovde naci pristalice pedera osim mozda dvoje troje....i po neke ruzna klinke koju nece niko pa se lozi da ce se udati za njih..:roll:

inace ostale fanove smo proterali na pdf "zdravlje" jer ocigledno vam fali koja daska,iliti nedo bog citava Srbijasume.

Izvini covece,ali Mica je 98. godiste,a ovo ostalo sam ti napisala Ja,tj. S.A.R.I.T.A.
I da TI si nepismen.
A sad molim te-ZAOBIDJI.

Hhahaha :lol: Spotovi???? Pa sve ti govori spot koji su ukrali od Majkla :evil: dobro, ukrali su ideju..ali, to je to..ona pesma "just becouse you" tu su pokušali da iskopiraju Majklov "Thriller"..ali im i nije nešto uspelo ;) iako je Thriller 20 godina ranije sniman..bez tehnike kakva je danas ;) US5 ***** ;)

Izvini covece,ali Mica je 98. godiste,a ovo ostalo sam ti napisala Ja,tj. S.A.R.I.T.A.
I da TI si nepismen.
A sad molim te-ZAOBIDJI.

buhahahaha fanovi na nivou!!!
98,96 god!
jebbote dosad sam petljao sa klincima ali sad sam cak i ja preterao.ovo je van moje lige!
sadcu zove papaju...on je veci pedofilicar nego ja

(ali ako ni on ne moze,tu je nas majkl:P)

inace fuxo mala znas i lepse da molis....da zaobidjem temu.

US5 su super... Evo nekih slika...
66k80wp-1.jpg

5y9da0y-1.jpg

Ovi su brate i Azisa zaebali.....zgadili su mi život u rekordnom roku...videla sam neku njihovu fotku kako se uvijaju na kiši nekoj...oni odvratni pederski pokreti fujjjjjjjjjjjj :D :D :D uzaš živi........

Back