us5

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A gde je tema za nas kojima je pun ehhh kofer US5... gomila maNJekencica sklopljenih na audiciji... muzički/umetnički kvalitet nepostojeći. Vodi ih isti lik koji je vodio i N'Sync i Backstreet boyse... ništa drugo do mašina za pravljenje novca... ultrakomercijalni boys bend za pred-tinejdžerke...

ukratko... muzičko dno...

US 5 su super momci. Ja sam im osmislila imidz. Oni treba da prikazu mladost, radost i lepotu. I u imidzu i u muzici. Inace, ja sam sa njima od samog pocetka. Oni su hteli da sviraju death i black metal. Uzor su im Death i Venom, ali ja sam im rekla da batale to i da im bolje stoji sweet pop hitovi. Oni su sa odusevljenjem prihvatili i eto, sada su zahvaljujuci mojoj pronicljivosti milioneri, ali i vrhunski umetnici.8-)

Liza Dennis:
US 5 su super momci. Ja sam im osmislila imidz. Oni treba da prikazu mladost, radost i lepotu. I u imidzu i u muzici. Inace, ja sam sa njima od samog pocetka. Oni su hteli da sviraju death i black metal. Uzor su im Death i Venom, ali ja sam im rekla da batale to i da im bolje stoji sweet pop hitovi. Oni su sa odusevljenjem prihvatili i eto, sada su zahvaljujuci mojoj pronicljivosti milioneri, ali i vrhunski umetnici.8-)

a kako si im to rekla?

marta:
a kako si im to rekla?

Blago, ali ozbiljno! Pre rialiti showa u kom su ucestvovali Big In America u Nemackoj, mogla bih da kazem da su bili opasni momci, posebno Tariq. On je zeleo da kad poraste postane bombas samoubica, kao i sva njegova braca. Ja sam bila protiv, jer sam mislila, da ce on postati pravi ratnik tek kada malo poodraste, a sada je eto zvezda. Inace Lou Pearlman, moj drug i njihov menadzer sa kojim smo saradjivali ih je zesce popalio za neku lovu, i utajio je porez tako da ce najverovatnije da zaglavi u zatvoru, a to sve zbog Tariqovih veza sa Dzihadovim ratnicima i muslimanskim podzemljem sirom sveta8-)

Liza Dennis:
A jel vole Emperor, Immortal i Gorgoroth? 8-) Ako ne, prestaću da ih slušam.

+SpookyGirl+:
A jel vole Emperor, Immortal i Gorgoroth? 8-) Ako ne, prestaću da ih slušam.

Vole, ali se drze klasicnih uzora: Black Sabbath, Morbid Angels, Ozzy Osbourne, Napalm Death, Carcass, Paradise Lost iz vremena kada su se rodili, Nine Inch Nails, Spulturu, Obituary, ali su im ipak bili uzori Venom i Death. Ja sam Richie poklonila Album Slowly Me Rote od Obituary za 18. rodjendan. 8-)

Liza Dennis:
Vole, ali se drze klasicnih uzora: Black Sabbath, Morbid Angels, Ozzy Osbourne, Napalm Death, Carcass, Paradise Lost iz vremena kada su se rodili, Nine Inch Nails, Spulturu, Obituary, ali su im ipak bili uzori Venom i Death. Ja sam Richie poklonila Album Slowly Me Rote od Obituary za 18. rodjendan. 8-)
Omg zavoleću ih još više 8-)
Bravo Lizo, svakoga izvedeš na pravi put.

g035.gif
g015.gif

Back