Urosu Misicu potvrdjena smanjena kazna!!! Pravda je pobedila

U pitanju je nedoslenost naseg pravosudja. Imate kriminalca ubicu sa tragicnim ishodom i dobije 12 god. izadje za 8 a ovaj decko dobije za tucu sa policajcem u civilu 10,5.On nema nikakav motiv ,koristoljublje da je to ranije planirao ,tako da je i ovo visoka kazna od 5,5 godina. Realno 3godine ako hoce da sprece huliganstvo. Mislim da razumete sta je kriminal a sta nasilno ponasanje i da pravite razliku.

Dakako...to je bila tek najobičnija tuča
7018613624bd597e1c2694175328749_450x302.jpg

v148317p0.jpg

1049863684c0e65fcd0fb2138025507_640x512.jpg

http://www.b92.net/insajder/arhiva/arhiva.php?nav_category=1047&nav_id=437387

Dodela nagrade B92:

- Dobitnici ove specijalne nagrade su...

- Navijači Crvene zvezde, naše “Delije”!

- Dobro veče, čestitamo... Da nešto pitamo, recite nešto.

- Pa ništa, mi se zahvaljujemo na nagradi i nadamo se da neće biti prilike više za ovakvu vrstu nagrada, a trudićemo se da osvajamo neke druge nagrade.

- I malo šampionskih titula. Nagrada su baklje i...

Mislim da pre svega treba imati na umu da je ta navijačka stoka odigrala ključnu ulogu u dolasku te takve lopovske vlasti.

I šta sad, kad su postali potrošni i dobili po labrnji, sad treba da ih sažaljevam?

‘Oću, zabole me… :kafa:

Moras da shvatis i dozivis sta to znaci biti vatreni navijac i simpatizer nekog kluba.
Dobro je znati kako mlad covek reaguje kad je sam a kako kad se nadje u svojoj
navijackoj grupi kojoj je on veran.Pravila su kad ti neko napadne nekog tebi dragog
bilo pojedinca ili grupu ti ces da je branis jer joj tako pokazujes lojalnost i pripadnost.
To su pravila kojih se drzao i Uros
.Zasto se bas njemu zadesilo da iz te grupe bas on
naleti na tog policajca u civilu ocigledno da nije bio njegov dan to sto je on uradio
moglo je svakog da snadje iz te grupe navijaca.

Pa čekaj...Ko je njih tamo napao?

Da je obicna tuca izasao bi za 6 meseci ili uslovno ako nije osudjivan. Ne dao bog da si sudija sve bi povesao, narocito decake u adolescentnom dobu kada se pod uticajem hormona svi mladici slicno ponasaju a kasnije postanu ispravni ljudi.

Bio sam i ja u tim godinama...ali zaista mi nikad nije došlo da čoveka pržim bakljom.
To je ekstremno devijantno ponašanje i sa takvim mozgom nešto nije u redu.
Ne bih se kladio da će od njega čovek biti.

Pa čekaj...Ko je njih tamo napao?

Da sada ne prepricavam sta se sve desavalo ako te zanima
zagrebi malo po internetu pa saznaj.Ono sto ja sad hocu da
potenciram cela halabuka se digla sto je to uradjeno policajcu
inace da je to bio neki drugi navijac,prolaznik sve bi se zavrsilo
na osudi.Problemi u drustvu i drzavi moraju sistemski da se resavaju
a ne preko pojedinca u ovom slucaju Urosa na kome su se kola
slomila stanje ostalo isto a sistem netaknut.

Da sada ne prepricavam sta se sve desavalo ako te zanima
zagrebi malo po internetu pa saznaj.Ono sto ja sad hocu da
potenciram cela halabuka se digla sto je to uradjeno policajcu
inace da je to bio neki drugi navijac,prolaznik sve bi se zavrsilo
na osudi.Problemi u drustvu i drzavi moraju sistemski da se resavaju
a ne preko pojedinca u ovom slucaju Urosa na kome su se kola
slomila stanje ostalo isto a sistem netaknut.

Neću ja da grebem ništa po internetu.
Ako nešto tvrdiš, a potom koncipiraš misao na temelju te tvrdnje...onda bi najbolje bilo da sam tu tvrdnju potkrepiš informacijama.
Dakle...ti tvrdiš da je policajac Trajković napao ekipu na severu, pa je Uroš Mišić skočio nekog da brani?

Da je obicna tuca izasao bi za 6 meseci ili uslovno ako nije osudjivan. Ne dao bog da si sudija sve bi povesao, narocito decake u adolescentnom dobu kada se pod uticajem hormona svi mladici slicno ponasaju a kasnije postanu ispravni ljudi.

Jeste, svi smo mi kad smo bili mladi pokusali da ubijemo ili unakazimo nekog policajca. Kako se ne umorite od svojih racionalizacija? Svako ko tu stoku nazove 'klincem', 'mladicem' ili 'deckom' (culi smo sve tri varijante na ovoj temi) je automatski sebe diskvalifikovao.

Мислим да је од питања казне много веће питање куда иде ова земља када међу младим људима, који би требало да су узданица и ослонац ове земље, постоје појединци који су спремни да свесно и намерно приђу неком ЧОВЕКУ, људском бићу, са циљем да му нанесу тешке повреде и незамислив бол.
Мени су рекли, а ја не знам да ли је истина нисам се тиме бавио, да та бакља има температуру до 1000степени, и сада замислите да некоме падне на памет да некога тиме додирне, па какви су то људи, чему се ми надамо.
Али изгледа најважније да ли је пет или десет година и да ли је опекао полицајца или неког ''цивила'' страшно и тужно...

Neću ja da grebem ništa po internetu.
Ako nešto tvrdiš, a potom koncipiraš misao na temelju te tvrdnje...onda bi najbolje bilo da sam tu tvrdnju potkrepiš informacijama.
Dakle...ti tvrdiš da je policajac Trajković napao ekipu na severu, pa je Uroš Mišić skočio nekog da brani?

Ti ocigledno ne citas ceo moj tekst ja Trajkovica spominjem kao policajca
i kolateralnu stetu nisam naveo da je on napao grupu navijaca vec da je Uros
igrom sudbine bas na njega naleteo.Znaci nisam obavezan da ti potkrepljujem nesta
sto su tvoje konstrukcije i shvatanja tog dogadjaja.

Bio sam i ja u tim godinama...ali zaista mi nikad nije došlo da čoveka pržim bakljom.
To je ekstremno devijantno ponašanje i sa takvim mozgom nešto nije u redu.
Ne bih se kladio da će od njega čovek biti.

Sta kazes za slucaj linca nad Dragoljubom Milanovicem i ubistva Ranka Panica kao i ubistvo onog decka sto je presao kroz crveno?
U dva slucaja nikakva presuda,a u jednom smanjeno na 6 godina.
Da ne govorimo o oslobodjanju siptarske teroristicke grupe i napad na policiju u Novom Pazaru.

Ti ocigledno ne citas ceo moj tekst ja Trajkovica spominjem kao policajca
i kolateralnu stetu nisam naveo da je on napao grupu navijaca vec da je Uros
igrom sudbine bas na njega naleteo.Znaci nisam obavezan da ti potkrepljujem nesta
sto su tvoje konstrukcije i shvatanja tog dogadjaja.

Kako bre ljudsko zdravlje i život može biti kolateralna šteta?
Jesi ti kod Džejmi Šeja odnose sa javnošću diplomirao?
Kakva nesrećna sudbina, kakvi bakrači...Nije normalno nijedno živo biće pržiti otvorenim plamenom, a kamoli živog čoveka.
To su devijantni umovi, kojima je potreba ozbiljna psihijatrijska terapija i nadzor.
To što je u navijačkoj subkulturi normalno prebiti čoveka...nimalo ne opravdava taj divljački postupak...bez obzira jel Uroš Mišić znao da je Trajković policajac ili ne (a verovatno je znao).

Sta kazes za slucaj linca nad Dragoljubom Milanovicem i ubistva Ranka Panica kao i ubistvo onog decka sto je presao kroz crveno?
U dva slucaja nikakva presuda,a u jednom smanjeno na 6 godina.
Da ne govorimo o oslobodjanju siptarske teroristicke grupe i napad na policiju u Novom Pazaru.

To su slučajevi koji nemaju veze sa ovim...
Dragoljub Milanović nije linčovan...a kao i u slučaju Ranka Panića ni ne postoje okrivljeni.
Policajac koji je ubio Djordja Zarića dobio je 13 godina.

Kako bre ljudsko zdravlje i život može biti kolateralna šteta?
Jesi ti kod Džejmi Šeja odnose sa javnošću diplomirao?
Kakva nesrećna sudbina, kakvi bakrači...Nije normalno nijedno živo biće pržiti otvorenim plamenom, a kamoli živog čoveka.
To su devijantni umovi, kojima je potreba ozbiljna psihijatrijska terapija i nadzor.
To što je u navijačkoj subkulturi normalno prebiti čoveka...nimalo ne opravdava taj divljački postupak...bez obzira jel Uroš Mišić znao da je Trajković policajac ili ne (a verovatno je znao).

Przio ga brenerom,kad vec potenciras baklju zasto nisu odgovarali
policajci ili redari sa upravom kluba sto su dozvolili da se baklja unese
na stadion.Da nije bilo baklje do ovoga ne bi doslo.To su stvari koje
treba resavati sistemski riba smrdi od glave.Sta je Trajkovic trazio medju
navijacima naoruzan pistoljem.Ti koji su ga poslali na taj zadatak su
maloumni i amateri nedorasli profesiji kojom se bave.
Ja sam vec napiso da ne podrzavam nasilje i postupak Urosa ali
i rad naseg sudstva i policije.

To su slučajevi koji nemaju veze sa ovim...
Dragoljub Milanović nije linčovan...a kao i u slučaju Ranka Panića ni ne postoje okrivljeni.
Policajac koji je ubio Djordja Zarića dobio je 13 godina.

Postoji snimak izivljavanja nad Milanovicem a tuzilastvo nije reagovalo.
Postoji gomila slucaja gde ne postoje okrivljeni pa se u medijima potenciraju ti slucajevi(Curuvija recimo)
Policajcu koji je odogovoran za smrt Zarica je kazna smanjena na 6 godina
Sve ovo ima veze sa dvostrukim arsinima koji vladaju u pravosudju
Na smanjenje kazne Misicu svi burno reaguju a na smanjenje kazne tom policajcu niko ni ne reaguje

Przio ga brenerom,kad vec potenciras baklju zasto nisu odgovarali
policajci ili redari sa upravom kluba sto su dozvolili da se baklja unese
na stadion.Da nije bilo baklje do ovoga ne bi doslo.To su stvari koje
treba resavati sistemski riba smrdi od glave.Sta je Trajkovic trazio medju
navijacima naoruzan pistoljem.Ti koji su ga poslali na taj zadatak su
maloumni i amateri nedorasli profesiji kojom se bave.
Ja sam vec napiso da ne podrzavam nasilje i postupak Urosa ali
i rad naseg sudstva i policije.

Opet zamena teza...
Nije kriv Uroš Mišić što je pržio bakljom čoveka...već je kriv onaj koji nije sprečio unošenje baklje na stadion.
E pa neće biti tako.
Redari i policajci na ulazu u stadion su tu da kontrolišu, ali nisu u obavezi da nešto nadju...tačnije nisu odgovorni ako neka baklja ipak udje na stadion, jer ona može ući na ovaj ili onaj način, mimo te kontrole.

A Trajković je službeno lice koji ima dozvolu za nošenje pištolja...i u obavezi je da ga nosi na dužnosti.
Nije uopšte dužan Uroša Mišića ili Šaviju da pita za tu dozvolu....niti je dužan da ih pita za dozvolu da udje na sever.
On je tamo bio po nalogu rukovodioca, ministarstva i države koji su mu dali ovlašćenje i zadatke.
Prema tome, ni tebe ni Uroša Mišića niti bilo kog navijača na tribini ne treba da interesuje šta policajac u civilu traži na stadionu.
Ti su tu da gledaš utakmicu i navijaš, a on je tu da radi svoj posao.

Jeste, svi smo mi kad smo bili mladi pokusali da ubijemo ili unakazimo nekog policajca. Kako se ne umorite od svojih racionalizacija? Svako ko tu stoku nazove 'klincem', 'mladicem' ili 'deckom' (culi smo sve tri varijante na ovoj temi) je automatski sebe diskvalifikovao.

Naravno da nismo ali cinjenica je da mnogi zavrsavaju u popravnim domovima ili zatvoru. Niko ne kaze da nije kriv ali 10.5 godina je nepravedno ,ne mogu da tvrdim ali mislim da nije ranije imao problema sa zakonom. Shvati razliku izmedju zlocina ,kako bi kaznio onog coveka sto je u Svajcarskoj pobio decu u saobracaju a nikada nije nista zgresio pre toga.

Postoji snimak izivljavanja nad Milanovicem a tuzilastvo nije reagovalo.
Postoji gomila slucaja gde ne postoje okrivljeni pa se u medijima potenciraju ti slucajevi(Curuvija recimo)
Policajcu koji je odogovoran za smrt Zarica je kazna smanjena na 6 godina
Sve ovo ima veze sa dvostrukim arsinima koji vladaju u pravosudju
Na smanjenje kazne Misicu svi burno reaguju a na smanjenje kazne tom policajcu niko ni ne reaguje

Policajcu je smanjena kazna na 10 godina.
Evo ovde je vest.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/policajcu-ubici-10-godina-zatvora-178490.php

Ja ne razmumem šta ti uopšte pokušavaš da kažeš.
Niti je u kontinentalnom pravu, za razliku od anglo-saksonskog moguće pozivanje na minule slučajeve i presude...niti su slučajevi koje navodiš slični sa ovim Uroša Mišića, niti su u pitanju iste sudije...
Slučajevi se razlikuju .po stepenu vinosti, umišljaju, uračunljivosti, nameri, posledicama, stepenu beskurpuloznosti, ispoljene monstruoznosti itd itd...
Kakve sad veze ima ubistvo Ćuruvije sa slučajem Uroša Mišića?

Ne znam šta pokušavaš uopšte da kažeš.
Da nam je loše stanje u sudstvu?
Jeste
Da je sudstvo neažurno i korumpirano?
Jeste
Da se izriču blage kazne?
Izriču se.
Da smo k.rac od države?
Jesmo

Ali to ne znači da svako divljaštvo treba braniti i opravdavati.

Ja prvo ne bih ni bio na njegovom mestu. Ne dao Bog! Nisam ja nervozan nego pokušavam da shvatim vaše mozgove koji ga podržavaju. Čime vas je taj retard zadužio da ovde olačete za njigovom sudbinom koju je sam sebi odredio?

Стварно си се узрујао...КО овде подржава Уроша?

Смири се, добићеш шећер.

Ако није проблем...одговори на оних пар питања

Naravno da nismo ali cinjenica je da mnogi zavrsavaju u popravnim domovima ili zatvoru. Niko ne kaze da nije kriv ali 10.5 godina je nepravedno ,ne mogu da tvrdim ali mislim da nije ranije imao problema sa zakonom. Shvati razliku izmedju zlocina ,kako bi kaznio onog coveka sto je u Svajcarskoj pobio decu u saobracaju a nikada nije nista zgresio pre toga.

Uroš Mišić je imao dosije u policiji i pre tog incidenta.
Ništa posebno...ali bio je registrovan.
Zato je čini mi se i izbačen iz džudo kluba Žandarmerije.

Back